Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-04, 00:07
karfa fa, wykasowali mi uzbecy posta. moze ktos innych oswiecic jak sie glosuje bo urbiego posta tez wykasowali a sadze ze inni nie wpadna na to tak szybko.
a te 2 wczesniejsze posty po co sa jeszcze w tym temacie ?
wnosza cos ?
chyba nie ?
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-04, 00:15
modem to jestem od dawna jak nie wiesz chlopczyku
ale jak sie kasuje moje posty to chcialbym wiedziec po co taki kasujacy moderator zostawia takie bezsensowne WAZELINIARSKIE posty w stylu kamila i yakuzatiego ?
1) tak dla jaj
2) bo ja tu decyduje i akurat mam taki kaprys
3) bo Cie nie lubie
4) bo tez lubie wazeline
5) bo akcja pt "samochod stycznia" jest juz zakonczona i wiecej fotek juz nie bedzie, komentarze moga zostac
wchodzisz na stronke ta co podal noker..
potem po lewej masz: wybierz kategorie, dajesz: 'car of the month january'
i sobie klikasz na zdjecie i na dole masz skale 1-5...
auta mozesz oczywiscie sobie poukladac w roznych kolejnosciach: 'sortowanie'
2 i 4 gitarra moze byc..mozesz zostac esbeckim folksdojczem jak i my, nadajesz sie
niby wszystko ajnie pieknie ale dzisiaj zajrzałem do galerii zobaczy kto prowadzi i co no patrze i jest ale patrze na ilosc wyswietlen ponad 160 cala reszta razem nie ma połowy tego a zdj ktore ma tyle wyswietlen raczej jest srednie wiec czuje jakis przekret co myslicie
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Yakuzatti wiem o co chodzi i jak mozna nabijac ale 160 to wzudziło moja podejrzenia
pozatym odkryłem ze wystarczy skasowac cookies i mozna głosowac ponownie i tak w kółko nabijajac sobie punkty oczywiscie ja tego nie robiełem tylko sprawdzałem czy jest taka mozliwosc
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka