Siemka
Serio dostałeś już kalendarz?????
Miałej dzisiaj dzwonic do firmy i pytac co z ta wysyłka ale pracuja dopiero od 9.30
ps. Jestem po rozmowie z firma Fotto.pl z godz. 9.50 dzisiejszego dnia kalendarze już powinny byc u nas były rozsyłane od piatku(czesc w piatek, poniedziałem i dzisiaj). Wiec spodziewajcie się ich na dniach.
Siemka
Serio dostałeś już kalendarz?????
Miałej dzisiaj dzwonic do firmy i pytac co z ta wysyłka ale pracuja dopiero od 9.30
ps. Jestem po rozmowie z firma Fotto.pl z godz. 9.50 dzisiejszego dnia kalendarze już powinny byc u nas były rozsyłane od piatku(czesc w piatek, poniedziałem i dzisiaj). Wiec spodziewajcie się ich na dniach.
Mojim zdaniem to ta firma musi zwrócić nam wszystkim po dychaczu bo już luty za pasem ,a styczeń się kończy i co na bmw kolegi ze stycznia już nikt nie popatrzy a może do tej firmy wysłać kolegów z A8 8)
dobra DOSC..
mialem jechac w gory ale pojade nad morze, po drodze zahacze o kielce..
chlapne sobie 3miasto, po drodze z tczewem..nigdy nie bylem nad morzem zima..
i albo dostane ten kalendarz albo bede palil wioski po drodze..
przebrala sie miarka..kto chce dolaczyc do spotu i drogi crime killerow konczacych droge na polnocy, zapraszam..
dobra DOSC..
mialem jechac w gory ale pojade nad morze, po drodze zahacze o kielce..
chlapne sobie 3miasto, po drodze z tczewem..nigdy nie bylem nad morzem zima..
i albo dostane ten kalendarz albo bede palil wioski po drodze..
przebrala sie miarka..kto chce dolaczyc do spotu i drogi crime killerow konczacych droge na polnocy, zapraszam..
Jędruś!!! ...... A przez Radom też będziesz jechał??? ....... Może bym się z Tobą zabrała???
Pozdrowienia i całuski - M.