No własnie.Ale trzeba szukac tak jak ty wychaczyles na allegro te hamanny.Sa piękne i nie wiem czy ich nie szarpne?Na moje już kumpel sie czaji.Te hamanki sa profesjonalne i choć tych moich wzór moze sie bardziej podobac to te z allegro mają styl i każdy kto sie choć troche zna od razu rozpozna tamta polerowaną felge że jest to coś specjalnie dedykowanego dla bmw!Co ty na to Mały??
Ja bym na twoim miejscy oddał swoje do polerki i będą dwa razy ładniejsze od tych hammanów i do tego unikatowe bo nikt takich nie ma w e36.
Ale to już twoja decyzja każdy ma inny gust a pozatym czuje,że CI się poprostu znudziły obecne koła.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-24, 23:02
mały ma rację
te co masz są bardzo fajne - widziałem gdzies nawet takie w sprzedaży, ale na zakup felg nie zamierzam przeznaczyć aż tyle kasiorki
poza tym najbardziej podobały mi się BBSy z rantami (nie piszę o konkretnych, bo było kilka przykładów i wszystkie kozaki)
Przemass o których felgach mówisz?do których blacharz?
Mały masz racje.Tamte mi sie troche znudziły ale widziałem na zlocie w tym roku e 36 na takich hammanach .Gość z Krakowa.Miał w sedanie ale gustownie zrobioną na gwincie ,Ladne nowe lampy przód i te felgi.W sumie tworzyło niepowtarzalną całosc.Było to nie wątpliwie najładniejsze E36 w sedanie na zlocie a i było z 2,5 litrowym silniczkiem.Było prze kozacko i była z tyłu tylko na 9 w 17 kach.!!Jak dotre do goscia od tych hamanów to je dokładnie oblukam.Wydaje mi się że bedzie git.Do nich jak dojdzie gleba bedzie wtedy rodowite BMW P.s Sa też owiele masywniejsze od tych co mam.
Więc tak ja mam ściśle określony gust co do felg w E36 i w sumie wzory które mi sie podobają to można policzyć na palcach
M SYSTEM II 8x9 "
Brock B1 8,5 x 10"
HAMANN o których była już mowa, wg mnie rasowy nazistowski styl idelanie pasujący do BMW, Marcin z Brzeska ma takie , szkoda tylko że nie w rozmiarze 8,5 X 10 cali
Następne to wzór BMW , często mylony z BBS , rozmiar 8,5 przód i tył 10 lub 10,5 auto BYDLAKA
Kerscher RS oraz jego prawie bliźniak RH CUP
noi jeszcze z takich mniej realnych do osiagniecia
Car Line CM6 - dla mnnie są obłędne, chyba nr 1 na świecie
Kujon.Jestes bezbłedny.Potrzebowałem fachowej opini.Teraz już wiem co mam robić. Te fotki co jedna to lepsza.A z tym chłopaczkiem sporo rozmawiałem na zlocie w Toruniu od tych hammanów co pokazałes tego czarnego sedana e36.Podoba mi sie strasznie ta bryka i na tych kólach.Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-01-25, 11:52 ]
Kujon a kojarzysz jakie on ma u siebie te hammany?Z tego co pamietam to chyba 8,5 i 9 tył.Pamietasz może??
Kujon.Jestes bezbłedny.Potrzebowałem fachowej opini.Teraz już wiem co mam robić. Te fotki co jedna to lepsza.A z tym chłopaczkiem sporo rozmawiałem na zlocie w Toruniu od tych hammanów co pokazałes tego czarnego sedana e36.Podoba mi sie strasznie ta bryka i na tych kólach.Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-01-25, 11:52 ]
Kujon a kojarzysz jakie on ma u siebie te hammany?Z tego co pamietam to chyba 8,5 i 9 tył.Pamietasz może??
Marcin ma ten najmiejszy rozmiar Hamanna 8,5 cala et 13 na oponie 215/40/17 bez poszerzanych błotników , jak jeździ sam to jest spoko , ale przy obciązeniu lubi mu przytrzeć
A i jeszcze jedno.Kujon od dawna chodzi mi po głowie pytanie ,czemu pozbyłes sie tych brocków B1 bo już ich chyba nie masz .Przecież to piękne koła.Czemu???
A i jeszcze jedno.Kujon od dawna chodzi mi po głowie pytanie ,czemu pozbyłes sie tych brocków B1 bo już ich chyba nie masz .Przecież to piękne koła.Czemu???
Wiesz byłem za granicą , pól roku nie jezdziłem wogóle BMW,kupowałem auto i jak sie przejechałem 2 razy na tych 10" to stwierdziłem że na dentyste nie wyrobie, wogóle że nie jazda, teraz sie przyzwyczaiłem do tych 9" i róznica jest niewielka i znów mnie ciągnie na jakieś 10"
Własnie co to za "bydlak".Skąd gość jest i o co chodzi kiloff?Za co 39tys?Ladne autko tego bydlaka.Naprawde ładne.Niezła gleba tam siedzi!Czuje tam niezły gwincior
Kujon ma gust... nie da się ukryć... każda z pokazanych przez niego felg jest kozacka... i tego się trzymaj PeterW
felgi są fajne, jednak do siebie załozyłbym tylko te od M5 lub BBSy robione dla BMW - zarówne to nieskręcane, jak i te dwuczęściowe (najchętniej), a pozostałe - zwłaszcza te świecace moga być ... ale u kogoś - nie w moim stylu
Wklejam E36 na BBS RS , bo pewnie zaraz pół beemka klub będzie sie podniecać i powie ci żebyś te wybrał bo są najlepsze, dla mnie osobiście jest masa ładnieszjych felg od RS-ów ale to już moje zdanie i nie bijcie mnie plis
Kujon takie hammany tylko chyba w grubo ponad 10ciu calach szerokosci widzialem na grantowej/niebieskiej e36 coupe z maska zrobiona tak zeby podnosila sie razem z atrapa... byla chwilke w LBNie w warsztacie bmw... nie pamietam czy byla na lubelskich tablicach... felgi bardzo pasuja a co powiecie o MADŻIKACH Breytonach? np w 9x19 i 10x19 et 18 do e36 (@@-CZYWISCIE tylko do lansu nie na codzien?)...