BTW - sprzedam niedrogo tempomat do E36 - sprawny, nie odłącza hamulców
za wiele?
już po sprawie - nie wiedziałem, że się tak szybko dogadam - sprzedałem koledze z Płocka - umówiłem się, że mu najpierw wyślę, a potem on mi wyśle kasę - myślicie, że dobrze zrobiłem?
BTW - sprzedam niedrogo tempomat do E36 - sprawny, nie odłącza hamulców
za wiele?
już po sprawie - nie wiedziałem, że się tak szybko dogadam - sprzedałem koledze z Płocka - umówiłem się, że mu najpierw wyślę, a potem on mi wyśle kasę - myślicie, że dobrze zrobiłem?
a wiecie ze prawie kazdy traktor ma tempomat raz urwala mi sie raczka od tempomatu a akurat ten ciagnik gasiło sie ta raczka i co podniosłem noga pedal gazu do góry i po kłopocie
mozna tez wbic jakis wysoki bieg hebel w podloge i strzał ze sprzegla
robie tak czasem w starach 200
reczny, skrzynia, nie wiem milion roznych pomyslow..
a i one more, mowisz ze byl w zabudowaniach i owinal sie wokol drzewa??
mozna ciac rowem, ocierac sie o inne auta stojace z boku, nie wiem, tak na sekundy przed smiercia mozna chyba wymyslec rozne rzeczy..
a tych historii o tempomatach to juz milion bylo, lacznie z tym ze na a4 w s-klasie sie zacial i mu szlabany otwierali..
a co do parchatego clio ma wszytsko, nawet jakuzi i masaż pleców, najbardziej wypasiona fura świata. Ostatnio uratowała mnie jego długość, bo dzięki niej (znikomej ) wcisnąłem się między 2 Tiry
ty weś se ten rzenójomcy podpis zlikfidój
ze niby jakas fajna beemke miałeś
strucla z przespawana podluznica miales i tyle
Po pierwsze nie z przespawaną, tylko wspawaną
A po drugie nie strucla, tylko parcha i rzęcha
[ Dodano: 2007-01-24, 15:07 ]
chciałbym rozwiac pogłoski, tak naprawdę moje auto było z trzech, a silnik to m20b20 z pokrywą zaworów hartge
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-24, 15:52
dżakuzi, to jest wtedy, gdy po bigosie sie wejdzie do wanny, a jak bierzesz lanosa, to weź sobie sportową wersję - ostatnio widziałem taki na mieście (na wiosce) - super sportowe spojlery, podświetlane sportowe podwozie, sportowe kołpaki i sportowy wydech - dla mnie bomba
Lanosa z napędem na tył, podobno taki był, szukam na allegro, ale strasznie cięzko znaleźć, chyba, ze kupię za te 2 tysie co chce, tego srebrnego szczepa od Rafała
Ma silnik turbo, ale to ani Subaru Impreza, ani Saab. Ma tylny napęd, ale ani to Mercedes, ani BMW. Budka telefoniczna jest dla niego garażem, parasol wiatą, a każdy metr kwadratowy miejscem parkingowym.
Ma silnik turbo, ale to ani Subaru Impreza, ani Saab. Ma tylny napęd, ale ani to Mercedes, ani BMW. Budka telefoniczna jest dla niego garażem, parasol wiatą, a każdy metr kwadratowy miejscem parkingowym.
Coś jest z ta elektronika w nowych beemach wczoraj jeździłem E46 320iT 2001 8) kumpla co jakiś czas otwierał sie i zamykał centralny zamek w czasie jazdy, a jak sie zatrzymalismy to mozna było drzwi tylko od środka (centralny sie zamknoł) otworzyc bo z zewnatrz ni huhu A i jeszcze jak silnik pracował poniżej 1,5 tys rpm to sie zapalała kontrolka na desce jakby poduszka chyba
Coś sie bmw nie spisało w tych nowych egzemplarzach mi tam w e30 nic sie nie psuje
Coś jest z ta elektronika w nowych beemach wczoraj jeździłem E46 320iT 2001 8) kumpla co jakiś czas otwierał sie i zamykał centralny zamek w czasie jazdy, a jak sie zatrzymalismy to mozna było drzwi tylko od środka (centralny sie zamknoł) otworzyc bo z zewnatrz ni huhu A i jeszcze jak silnik pracował poniżej 1,5 tys rpm to sie zapalała kontrolka na desce jakby poduszka chyba
Coś sie bmw nie spisało w tych nowych egzemplarzach mi tam w e30 nic sie nie psuje
reczny, skrzynia, nie wiem milion roznych pomyslow..
a i one more, mowisz ze byl w zabudowaniach i owinal sie wokol drzewa??
mozna ciac rowem, ocierac sie o inne auta stojace z boku, nie wiem, tak na sekundy przed smiercia mozna chyba wymyslec rozne rzeczy..
a tych historii o tempomatach to juz milion bylo, lacznie z tym ze na a4 w s-klasie sie zacial i mu szlabany otwierali..
Ale on nie miał czasu nad myśleniem jak się ratować bo rozmawiał przez telefon
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...