nie sunrise jest dopierow lipcu i tam mnie nie zabraknie imprezka klasa i afterparty boskie .nie lubie manieczek jako dyskoteki ale w kolobrzegu imprezka sie udaje 8)
_________________ bmwpolska@interia.pl FURA SIĘ TOCZY ....KRĘCĄ SIĘ FELEEEEE!!!
:| Yaku,Adi, ja teraz naprawde zastanawiam sie czy by tego nie zrobic...
Tym bardziej ze wyprawiłbym sobie dobre pozegnanie taka przejazdzką... co wy na to?
(jestem teraz smiertelnie poważny).
tomcat a ty śmigasz???
Pozdro
No fajnie byłoby razem zabalować i w dodatku impra nie byle jaka ale ja niestety w najbliższym okresie nie moge Mase obowiązków nie pozwala na takie zabawy. Jeszcze odległość spora Ale myślę, że jeszcze będziemy mieli okazje razem wypić
A gdzie się wybierasz, że chcesz się żegnać??? Wojo?
bylem chyba na 7 urodzinach E .. bylo fantastycznie rozdawali piekne sety przed wejsciem ... bylo troszke duzo ludzie ale balet byl piekny ! Fajne jest to ze sa super kobiety i nie ma jakiegos buractwa.. kazdy na tym balecie wiec o co chodzi jest boski klimat ...
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ja nie wiem kiedy dokładnie będę w Polsce, ale chętnie bym pojechał. Z drugiej strony zaś ciężko będzie mi namówić kobietę żebyśmy pojechali. Mamy trochę złych wspomnień jeśli chodzi o jubileusze dyskotek (bardzo duży tłok, ścisk, PODEPTANE BUTY...)