BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Samochód Miesiąca - Prolog
Autor Wiadomo
BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2007-01-13, 09:40   

Lord Lukasz napisa/a:
Na tym forum jest tak samo ja w kraju, jest władza która między sobą rozdaje stołki i lud nie ma nic do powiedzenia :D :D :D :D :D więc zapijmy o ankiecie i podporządkujmy sie władzy :wink: :wink: :wink:

Łukasz! ..... Guza szukasz??? ..... Zamiast narzekać ... rusz głową, opłać składkę klubową i już jesteś potencjalnym kandydatem do skoku na stołek władzy. Pokaż swoją inicjatywę i błyśnij intelektem na forum. Czy to takie trudne dla Ciebie??? Ja myślę, że nie!
Ale po co myśleć, jeśli lepiej jest narzekać, bo malkontentów ci u nas dostatek.
Pozdrowienia i całuski - M.

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-01-13, 11:11   

Nie potrzeba mi do szczęscia stołka, pozatym zauważam że trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby być na stołku, więc nie mam szans :D

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Kimbek 

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Molde/Świdnik
Wysany: 2007-01-13, 16:41   

Uzdolnionym też ale i pieniądze są ważne :brawo:

Bagor 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-01-13, 17:05   

Zwykłe kolesiostwo :mg:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-01-13, 17:07   

Lord Lukasz napisa/a:
Na tym forum jest tak samo ja w kraju, jest władza która między sobą rozdaje stołki i lud nie ma nic do powiedzenia :D :D :D :D :D więc zapijmy o ankiecie i podporządkujmy sie władzy :wink: :wink: :wink:

Nie martw sie, sa tez kluby znane z wiekszej demokracji i tolerancji, mniejszego zamordyzmu i kolesiostwa niz Beemka Klub. Mysle ze w BKP czy BMW Sport bedzie Ci lepiej :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

BADYL 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-01-13, 18:33   

Lord Lukasz napisa/a:
Nie potrzeba mi do szczęscia stołka, pozatym zauważam że trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby być na stołku, więc nie mam szans :D

No sorry ale akurat sie mylisz to Yakiii miał sobie wybrac ludzi do komisji to Yakii miał apisac regulamin itd a pomysł był całoscia Nokermana - moze to tak wyglada z stojac z daleka ale tak nie było.

Władza akurat ma tyle samo do powiedzenia do kazdy z użytkowników i głosujacych w sprawie Auta miesiąca.Z naszej storny będą gratulacje.

pozdro740

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2007-01-13, 18:57   

Bruner napisa/a:
Lord Lukasz napisa/a:

Nie martw sie, sa tez kluby znane z wiekszej demokracji i tolerancji, mniejszego zamordyzmu i kolesiostwa niz Beemka Klub. Mysle ze w BKP czy BMW Sport bedzie Ci lepiej :wink:

oco ci chodzi Bruner .. troszke powsciagliwosci ... dobra

Ja tez nie opłacałem składki bo u mnie 100zł nie lezy na podłodze ... a działo sie w klubie jeszcze 4 miechy temu róznie .. i jak bedziesz wyganiał najaktywniejszych forumowiczy to dalej tak bedzie ...

Smasher chyba tylko zaglada na to forum bo pisze mało ... zeby nie powiedziec wogole ... jak to inaczej nazwac niz kolesiarstwo ...

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysany: 2007-01-14, 10:21   

Jak kupilem bmke to zarejestrowalem sie tutaj i na BKP. Tam napisalem dwa posty i tyle a tutaj jestem do dzisiaj tylko dlatego że tutaj była fajna atmosfera, fajni ludzi i wogule. Na forum spędzam codziennie pół dnia (taką mam prace że siedze na necie) i stwierdzam że wszysko co było tu najlepsze sie kończy , jest coraz mniej ludzi z którymi można pogadać, jest forum i są ludzie którzy zaglądają tu raz w tygodniu ale mają najwięcej do powiedzenia

E36 325i qp

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2007-01-14, 11:16   

Lord Lukasz napisa/a:
Jak kupilem bmke to zarejestrowalem sie tutaj i na BKP. Tam napisalem dwa posty i tyle a tutaj jestem do dzisiaj tylko dlatego że tutaj była fajna atmosfera, fajni ludzi i wogule. Na forum spędzam codziennie pół dnia (taką mam prace że siedze na necie) i stwierdzam że wszysko co było tu najlepsze sie kończy , jest coraz mniej ludzi z którymi można pogadać, jest forum i są ludzie którzy zaglądają tu raz w tygodniu ale mają najwięcej do powiedzenia

dodam jeszcze ludzi cfaniakujacych ... dajacym ostrzezenia za nic ... banujacych innych uzytkownikow za błache rzeczy ...

decydenci za dyche :|

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-01-14, 11:35   

Arczi e30 napisa/a:

oco ci chodzi Bruner .. troszke powsciagliwosci ... dobra

Jesli nie zrozumiales aluzji i nie wiesz co oznaczaja emotki, to informuje ze post byl ironiczny. Na forum BKP takiej dyskusji by wogole nie bylo. Poprostu drazni mnie ciagle nazekanie jak to u nas zle itp.
Arczi e30 napisa/a:
Ja tez nie opłacałem składki bo u mnie 100zł nie lezy na podłodze ... a działo sie w klubie jeszcze 4 miechy temu róznie.

A co ma do tego Twoja skladka? Nie zaplaciles - Twoj wybor, nikt o to pretensji nie ma.
Arczi e30 napisa/a:

i jak bedziesz wyganiał najaktywniejszych forumowiczy to dalej tak bedzie

Czy ja kogos wyganiam?
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

BADYL 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-01-14, 16:30   

Panowie i panie tamet postu jest inny niz to o czym dyskutujecie - jezeli ktos ma jakies ale w tej sprawie z miła checia wysłucham co i jak na PW.

pozdro

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-01-14, 17:14   

Arczi chcesz poprostu powiedzieć że w komisji powinni zasiąść tylko klubowicze(klubowiczki)?
Wytłumaczysz mi co to znaczy kolesiostwo? Czy ja musze na forum przesiadywać całymi dniami i pisac tony postów w kazdym temacie? Kiedyś tak było ale teraz nie mam na to czasu. Jestem tu od dawien dawna, większość mnie zna lub kojarzy... wogóle WTF?
Z Yakuzattim (rozmawiałem z człowiekiem 5 raz przez GG, wogóle go nie widziałęm na oczy) sobie tak siakoś przy okazji gry w LFSa pogadaliśmy i zaproponowałem swoją kandydaturę jako bezstronnego i uczciwego członka komisji i tyle. Zróbcie głosowanie ... mnie to tam ryba z ogonem wieloryba.

Ja nie mam hajsu na bycie klubowiczem (nie będe się rozwodził)... to nie znaczy chyba, że wszyscy powinni wypiąć na mnie rewers?

Korzuch ... :doh: :!: :lol:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysany: 2007-01-15, 10:32   

Gdzie ta władza, ktoś miał pilnować porządku w temacie samochód miasiąca a jest tam ogólny bałagan, miał być nowe fotki robione w tym roku nie pokazywane na forum a ludzie ładują fotki ze śniegiem po kolana sprzed 5 lat albo fury swoich kolegów lub auta które mieli 10 lat tamu, tak ma być ? jak tak to sory że sie odezwałem

E36 325i qp

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-01-15, 16:11   

Lord Lukasz napisa/a:
Gdzie ta władza, ktoś miał pilnować porządku w temacie samochód miasiąca a jest tam ogólny bałagan, miał być nowe fotki robione w tym roku nie pokazywane na forum a ludzie ładują fotki ze śniegiem po kolana sprzed 5 lat albo fury swoich kolegów lub auta które mieli 10 lat tamu, tak ma być ? jak tak to sory że sie odezwałem

Aaaa tam, dobrze ze sie odezwales ^^ Co do balaganu to racja, bo jak lipiec czy czerwiec to fota zimowa to szczesliwego nowego jajka. Hmm... w styczniu jeszcze olejemy ten punkt: zdjecie zrobione w 2007 roku, bo stracimy od razu 90% fot.

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2007-01-15, 16:53   

Siemka
Dopiero teraz przeczytałem ten temat :/

Po pierwsze pirmo: Protestuje przeciwko komisji bezze mnie w składzie. (tyle sie w tym roku nerwów najadłem z tym kalendarzem a wy mnie tak wygryzliście - FOCH :/ )

Po drugie primo - fajny pomyśl z tym wyborami ale wydaje mi sie (znając już co nie co mentalności ludzi) ze za miesiac góra dwa temat ucichnie i wszyscy zblantuja. Jesli chcecie wyborow to proponuje na koniec roku przeprowadzic sondaz i kazdy sie wypowie które zdjęcie chce. zostana wybrane te z najwieksza liczba głosów.

Tak czy inaczej proponuje zostawic jednak przyklejony temat gdzie każdy bedzie mogl wkleic swoja fotka.

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysany: 2007-01-15, 20:50   

Cytat:
Siemka
Dopiero teraz przeczytałem ten temat :/

Po pierwsze pirmo: Protestuje przeciwko komisji bezze mnie w składzie. (tyle sie w tym roku nerwów najadłem z tym kalendarzem a wy mnie tak wygryzliście - FOCH :/ )

Po drugie primo - fajny pomyśl z tym wyborami ale wydaje mi sie (znając już co nie co mentalności ludzi) ze za miesiac góra dwa temat ucichnie i wszyscy zblantuja. Jesli chcecie wyborow to proponuje na koniec roku przeprowadzic sondaz i kazdy sie wypowie które zdjęcie chce. zostana wybrane te z najwieksza liczba głosów.

Tak czy inaczej proponuje zostawic jednak przyklejony temat gdzie każdy bedzie mogl wkleic swoja fotka.

Wykazales sie w kalendarzu, wybrales fotki takie jak chciales więc..

Jest ok i ja bym nic nie zieniał tylko żeby ktoś panował nad sytuacją w każdym miesiącu bo jak narazie mały bałagan

E36 325i qp

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-01-15, 22:29   

Lord Lukasz napisa/a:
Jest ok i ja bym nic nie zieniał tylko żeby ktoś panował nad sytuacją w każdym miesiącu bo jak narazie mały bałagan

Damy jakos rade...po styczniu bedziemy wiedziec "na czym stoimy". Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: