Od niedawna stałem się posiadaczem alu do e34 ściągniętych z Angli. Wczoraj próbowałem założyć standardową 205/50/15 i zonk kapeć nie pasuje, mimo że felga (niby) 15". Z oznaczeń wydedukowałem, że to nie jest felga calowa, tylko milimetrowa Oznaczenie na niej to 385 czyli 15,4"
I teraz pytanie - czy ktoś z Was orientuje się gdzie można kupić takie kapcie? Tylko nie proponujcie mi ściągnięcia z UK albo IRL - koszty z kosmosu!!!!
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Że ciężka sprawa to wiem Kupienie w UK czy IRL też nieopłacalne, bo jedna kosztuje ok 300 funtów...
Kupić oponę, która leży kilka lat i jest nieużywana to już totalna porażka (parcieje itp) - chyba wolałbym nalewki.
Dzięki za info - jakby ktoś jeszcze coś wiedział to będę wdzięczny za pomoc, tym bardziej że fele są mega kozak - rant 7cm spolerowany na lustro
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Że ciężka sprawa to wiem Kupienie w UK czy IRL też nieopłacalne, bo jedna kosztuje ok 300 funtów...
300 funtów to przesada. Za tyle w UK to można kupić cały komplet wypaśnych opon 15` bądź 16`.
Tu mam np komplet urzywanych opon ale 17` w dobrym stanie i cena za komplet
330Funtów
OPONY Opony W UK nie są drogie na tamtejsze zarobki...
Z tego co wiem to opony metryczne robi tylko (CHYBA) Michelin. Nie są tanie, jakością (bierznik odporowadzanie wody) raczej tez nie dorownuja zwyklym calowym oponom.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...