BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: BADYL
2007-01-11, 14:53
Kamerunczyk
Autor Wiadomo
urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2007-01-10, 22:28   

hahahhaha :mrgreen:

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-01-10, 22:33   

A teraz rozdam wam siekierki i noze i zgasze swiatlo :!: :!: :!:

Pozabijajcie sie wszyscy o ta czekoladke z niespodzianka :twisted:

A babcia mowila: jak sie bedziesz szanowac to cie inni uszanuja, jak sie nie bedziesz szanowac to cie nikt nie zechce...

Wolny wybor tych lasek ze chcialy sie z nim poscic. Ich ci...y ich sprawa.
Kara powinna byc dla tego ku*asa (nie wazny kolor skory ani wyznanie) za to ze swiadomie je zarazil, dokladnie taka jak napisal **** :!: :!: :!:

Nie mam nic wiecej do dodania, a kto sie ze mna niezgadza proponuje ukamienowac :lol:

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2007-01-10, 22:35   

Bajka napisa/a:

...bo ciekawi mnie czy jak ty byś szedł do łóżka z niedawno poznaną dziewczyną, która wydawałby ci się normalną osobą, to byś pytał czy jest nosicielką?

ja bym z taką nie poszedł- nie jestem taki latwy... :mrgreen: a napewno nie bez uszczeliki...

Bajka napisa/a:

...wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia, pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach, simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość!

Bajka ty masz naprawde świetne poczucie humoru dziekuje ze dzis wieczrem tak mnie rozbawiasz :lol: ...

Bajka napisa/a:

...wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia...

wcale w to nie watpie ze kazda jest dobra w tłumaczeniu... behehe

Bajka napisa/a:

...pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach...

a tym bardziej narządach.. :mrgreen:

Bajka napisa/a:

simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość!

tak tak ten tytuł wciąz jak widać przypieczetowywał dosc czynnie... :mrgreen:

możesz rozwinąc o jaka pozycje konkretnie Ci chodzi???

Pozdrawiam!

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2007-01-10, 22:48   

Pscolka napisa/a:
A teraz rozdam wam siekierki i noze i zgasze swiatlo :!: :!: :!:

A babcia mowila: jak sie bedziesz szanowac to cie inni uszanuja, jak sie nie bedziesz szanowac to cie nikt nie zechce...

Kara powinna byc dla tego ku*asa (nie wazny kolor skory ani wyznanie) za to ze swiadomie je zarazil, dokladnie taka jak napisal **** :!: :!: :!:

Jestem tego samego zdania

misza 

Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-01-10, 22:55   

kurde, nie chce mi sie teraz czytac 5ciu stron teamtu ale powiem krotko

JESTEM RASISTĄ

inny kolor skory nie wchodzi w gre, czy rom, murzyn czy skosnooki to samo do wszystkich *)(@#^!&@% do domu!!! a te panny szkoda mi ich skusily sie na dluga pale to niech teraz maja, jak lubi jak arab ja traktuje jak niewolnice to prosze bardzo tylko niech potem nie przychodzi z placzem ze "kochany maz" ja bije, ale mnie to wkur...za

pozdrawiam

Tommec 
Mietko

Pomg: 1 raz
Doczy: 06 Kwi 2005
Skd: WGM
Wysany: 2007-01-10, 23:49   

Pscolka napisa/a:

Nie mam nic wiecej do dodania, a kto sie ze mna niezgadza proponuje ukamienowac :lol:

To jest jedno z najzdrowszych podejść w tym temacie. Pzdr :wink:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-01-11, 09:36   

**** nie musisz dawać niby argumentów na swoje fałszywe miłosierdzie. Masz kolegów innego koloru dlatego, że masz taką pracę i jakbyś nie mógł tego znieść to byś nie mógł wyjechać na misję i zarobić trochę więcej kocahnych Euro niż w naszym pięknym kraju.

Twoje zdanie o murzynkach podszyte nienawiścią jest prawdopodobnie wywołane osobistymi niemiłymi konfrontacjami. Ja nie miałem intymnych kontaktów z murzynkami więc się nie wypowiadam na temat ich grubych dup i poczucia wyższości. Ty widać wiesz coś o tym.

Napomknięcie o kochającej żonie jest także nam niepotrzebne, a wygląda na tłumaczenie się przed nami.

Powiem Ci tylko tyle - mój ojciec jako pilot śmigłowców i oficer Wojska Polskiego szkolił Libijczyków w ich kraju przez 3 lata i mówił mi o ich inności, ale nigdy nie słyszałem z jego ust, że są gorsi. Zresztą też byłem w Libii przez prawie rok i miałem okazję wielu poznać.

Po prostu prawdopodobnie zostałeś wychowany w nienawiści do obcych i innych. A brak tolerancji świadczy o mocno ograniczonych horyzontach, dulszczyźnie i ciemnocie.

Nie musisz też nam pisąc z jakimi jednostami masz doczynienia bo takich żołnierzyków, czyt. mięsa armatniego jak Ty jest tam na pęczki. I to, że bywasz w Bagdadzie wbrew pozorom nie świadczy jaki to jesteś światowy.

Pozdrawiam

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-01-11, 10:28   

Pscolka napisa/a:

Dokładnie. :)
I nie ma tu co rozważać kwestii wyższych idei i celów zwyczajnie chciały wiedzieć jak to jest i teraz już wiedzą :)

Łukasz - Można mieć inne zdanie na każdy temat i nie obrażać drugiej strony, szczególnie jak brak jest doświadczeń własnych w tym zakresie jak mniemam.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-01-11, 10:30   

po prostu w sposób dobitny i prawdziwy wyrażam swoje poglądy.

Belisama 

Wysany: 2007-01-11, 11:12   

Wszystko jest względne
Dla mnie to raczej opinia o poglądach a to nie zawsze to samo :)

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2007-01-11, 11:13   

belisama napisa/a:
Wszystko jest względne

To kto w takim razie może mieć i ma jakieś poglądy? :?:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-01-11, 11:19   

yo!
moim zdaniem katole niepowinni wogóle w tym temacie sie odzywac bo to wbrew ich poglądom :lol:
pozdro :mrgreen:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-01-11, 11:27   

Gasper napisa/a:
belisama napisa/a:
Wszystko jest względne

To kto w takim razie może mieć i ma jakieś poglądy? :?:

****, bo ma kolegów murzynów i obraca się wśród Irakijczyków. :mrgreen: :wink:

Belisama 

Wysany: 2007-01-11, 11:32   

Nie uważam że biała rasa jest lepsza od czarnej i nie kumpluję się z murzynami itp i to jest moje zdanie a jeżeli Fosgen uważa inaczej to ma do tego prawo i nie napewno nie zarzucę mu z tego powodu ciemnoty i innych takich to jest własnie poglad a nie ocena :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-01-11, 11:39   

chciałem wszystkich serdecznie przeprosić za moją ocenę czyichś poglądów, tak naprawdę nie miałem do tego żadnego prawa. :mrgreen:

Opis "Ciemnota" jest konsekwencją wyrażania pewnych tak postrzeganych przeze mnie poglądów.

To biała rasa nie jest lepsza od czarnej? Kurczę, cały mój światopogląd po przeczytaniu tego topiku zaczyna się zmieniać w ruiny :lol:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-01-11, 13:04   

Chyba zamkne ten temat bo zaraz zacznie sie linczowanie na ekranie.

fozgen
[Usunity]

Wysany: 2007-01-11, 13:41   

wyszła chryja za złe sformułowanie mojego poglądu i uzycie niewłasciwych słów - czytaj : biała rasa , widze ze do niektórych dociera pewna forma ironii. trudno .

to że mam taką prace i takich kolegów , nie zwalnia mnie od posiadania pogladów na pewne sprawy i wrazania swoich opinii wsród nich , na rózne tematy , nawet jezeli są odmienne od opinii wiekszosci , na ty polega demokracja i konwersacja. oni ytez posiadają swoje opinje i tego nie neguje , nawet jak są dla mnie ciezkie do zaakceptowania .

to ze ktos uwaza mnie za człowieka swiatowego , czy zasciankowego ciemniaka o pogladach rasistowskich to juz jego sprawa , jego odczucie i ja tego zmieniac nie bede , nawet nie póbuje , nie ma sensu. moje horyzonty są moimi horyzontami i nikt nie bedzie mi ich poszerzał wbrew mojej woli , bądz tez ich zawęzał swoimi teorami i analizami psychologicznymi na temat mojejej postawywyciagając wnioski z kilku moich wypowiedzi na tym forum

na misjach zarabia sie dolary nie euro , a moje konfrontacje z innymi nacjami , nie ograniczają sie do ogladania kobiet i formułowania sobie pogladów na ich temat po ich fizycznych walorach. ta co sie tyczy miesa armatnieko to ...... dziekuje za tak szrmancką i meską riposte na temat zołnierzy . z całego serca dziekuje , teraz wiem juz kim jestem

tłumaczyc sie z mojej żony nikomu nie zamierzam . moje wzmianki mojej kochającej i kochanej żonie , dotyczyły sytuacji z simonem , którego partnerki były równierz męzatkami . Gdyby były wiernymi , kochającymi kobietami , znającymi zasady współzycia w związku , to nie poszły z nim do łózka , bo takie są zasady moralne.

łukaszu naprawde skłonny jestem pomyslec ze tolerancja jest u ciebie chlebem powszednim , ciekawe czy zawsze czy tylko wybiórczo ......

a mój nick to **** a nie fosgen , pisze sie podobnie ale róznica zabójcza

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-01-11, 13:56   

o ironio!!! Myliłem się! Przepraszam!!!

P.S a co do mięsa armatniego - może niezbyt dżentelmeńska nazwa ale prawdziwa - chyba zdajesz sobie sprawę, że żołnierze polscy w Iraku są elementem politycznym, a nie spełniają jakiejś chwalebnej misji pokojowej. Bądźmy racjonalni. Ale to już temat na osobną dyskusję :wink:

****, no offence, po prostu lubię podyskutować :wink:
Pozdrawiam
Ł.

kuzyn 

Doczy: 05 Kwi 2006
Wysany: 2007-01-11, 14:19   

**** napisa/a:
wyszła chryja za złe sformułowanie mojego poglądu i uzycie niewłasciwych słów - czytaj : biała rasa , widze ze do niektórych dociera pewna forma ironii. trudno...

jjjjasne :lol:

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć

WujekDobraRada 

Doczy: 22 Mar 2004
Skd: K-lin
Wysany: 2007-01-11, 14:20   

tak sobie czytam te wasze wypociny... i troche zaczynacie odbiegać od istoty tematu.
Akurat trafiło się, że HIV roznosił czarnoskóry... a przecież również mógł być to jakiś biały, żółty itp ... Więc kolor skóry nie ma tu znaczenia ... znaczenie ma sama mentalność typa, wiedział, że ma HIV i przekazywał go dalej. I to wymaga szczególnego potępienia, wg mnie Gość powinien być wykastrowany i na czole wypalone( lub wytatuowane) że jest nosicielem. Żeby wiecej nikogo nie skrzywdził, i żeby każdemu innemu nosicielowi (-lce) wybić z łba takie pomysły ...
Bez względu kim są te dziewczyny, bardzo im WSPÓŁCZUJE - to jest DRAMAT dla nich samych, dla ich rodzin, bliskich. To mogła być siostra, kuzynka, może i żona któregoś z Nas ... Ciekawe co by któryś z Was czuł gdyby sam został zarażony lub ktoś bliski z rodziny ... co byście wtedy gadali. Pamiętajcie że te dziewczyny, OSZUKANE przez tego Gnoja mają zrujnowane życie, kariery, nie będą mogły założyć rodziny, mieć dzieci i w każdej chwili mogą umrzeć ... Niechchciałbym żeby takie coś dotknęło mnie, moje dzieci i rodzinę....
to że ludzie w tym wieku (18-25) "szaleją" to wynika bardziej z tego, że weszli w dorosłość, są samodzielni ale bez obowiązków i chcą sie bawić i to samo sie tyczy i kobiet i facetów - i znów polski stereotyp - jak dziewczyna co dyskotekę wychodzi z innym to dziwka, dajka, szmata itp... ale jak analogicznie facet tak robi to co .... szczęściarz, dziwkarz, Ilu z Was jechało na Prostytutki dawno by zmieniły branżę gdyby nie miały klientów... ktoś tam napisał, że poleciały bo czarny, a ilu jest chłopa co na samą myśl "zaliczenia czekoladki", chinki itp. spuszcza sie w gacie i by poleciał za nią bez namysłu gdyby tylko skinęła dłonią .... tak ten świat zwariowany - więcej zrozumienia i tolerancji...
Mądra myśl na koniec : MĄDRY KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE SIEDZI ... to mówiłem ja - szczęśliwie żonaty ojciec dwójki dzieci (syna i córki) 8)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-01-11, 14:47   

i tym mądrym akcentem proponuję zamknąć ten temat.

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: