Wysany: 2007-01-09, 15:43 advertismen-Pomóżcie mi sie tego dziadostwa pozbyc ://////
Ściagałem klucz do kaspeskiego a z programem sciagło mi sie takie coś jak advertismen
jest on w Dodaj/Usun Programy ale jak dam usun to komp mi sie uruchamia ponownie i dalej jest ten program, czytałem w necie ze trzeba go usunąć z rejestru
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Tylko ze ja nie mam tam zakładki unistal i nie moge go wywalić, pomóżcie bo to denerwuje jak włączam jakies strony a tu jakies dziadostwo wyskoczy
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-01-09, 19:12, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-09, 15:51
spróbuj odinstalować na chwilke kasperskiego i wtedy sprawdź - możliwe, że programy sa powiązane i dlatego nie chce się usunąć
Odinstalowałem, i nic to nie dało
Zainstalowałem sobie program Ashampoo Installer Platinum 2,ten programik by mi pomógł, ale wczesniej znalazłem taką informacje w necie ze jak usune:
C:WINDOWS\system32\pushow54.dll
To mój problem zniknie, i usunąłem ale nic to nie dało, a teraz ten program Ashampoo potrzebuje tego pliku pushow54.dll aby usunąć tego advertismen, nie wiem co robic
[ Dodano: 2007-01-09, 18:52 ]
hmm, nie macie zadnych propozycji, nie proponujcie formata bo to ostatnia rzecz
[ Dodano: 2007-01-09, 19:11 ]
W tej chwili mam Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388, ale klucz licencyjny utracił waznosc Moze wiecie skąd moge wziaść
Albo moze znacie jakies lepsze antyviry
Ja sciagam sobie własnie MKS vir
yo!
i nie sciagaj zadnych nodów i avastów i mks bo to szit AVG kozak mam go teraz i spełnia swoje zadanie
pozdro
Jaaasne.... Avast to dobry program.
Sciagnij avasta - jest darmowy. Do tego sciagnii Ad-aware firmy lavasoft. Przeskanuj jednym i drugim w trybie awaryjnym.
W Ad-awarze zrób skanowanie pełne, nie szybkie.
hmm, nie uporałem sie jeszcze z tym problemem, ale zainstalowałem AVG zrobiłem skana, i nie wyskakuja mi juz głupie reklamy ale w panelu sterowania nadal on jest, ale wole zeby juz tam był niz zeby mi jakies badziewie wyskakiwało, dzieki za porady
Więc pozostaje chyba najprostsze z możliwych rozwiązań, zajmuje ok. dwie godziny ale jest wg mnie najskuteczniejsze w takich przypadkach, to oczywiście format dysku i instalacja systemu od nowa. Przynajmniej komp potem ładnie śmiga.
Komp mi ładnie śmiga, ale nigdy nie sformatuje dysku, poniewaz mam dysk 360GB i prawie 300GB mam zajete i mi szkoda danych, a nie wiem na czyj dysk zrzuce moje dane
Wszystko mi ładnie chodzi, reklamy mi sie nie pokaqzuja, został tylko chyba wpis w Dodaj/Usun Programy
Mam, na 2 Partycje ale głupi podzielone, znaczy mi to odpowiada, ale nie jets takie cos dobre do formata
Wiec póki co nic sie nie dzieje, dziekuje za wszelakie porady