TO JEST KARA DLA PANIENEK ZA ZDRADE BIAŁEJ RASY .... TAK ZDRADA BIAŁEJ RASY
CHCIAŁO SIE POTARGAC CZARNEGO LACHONA TERAZ MAJA BONUSA , TYLKO NIE TŁUMACZCIE MI ZE SA BIEDNE TE PANIENKI BO W SRÓD NICH SA I MEZATKI ... , PANNY WYKSZTAŁCONE , CNOTLIWE I BARDZO WRAZLIWE .... CKLIWY KOMENTARZ CO POPROSTU DORWAŁY OKAZJE NA CZARNUCHA I TYLE , A GOSC KAWAŁ MENDY I UMIEJACEGO ZAGRAC NA KOBIECYCH UCZUCIACH ŁACHA , WYKORZYSTAŁ SWÓJ TALENT I MIAŁ OWOCE TEGO CO CZYNIŁ ....
SWOJA DROGA JA BYM NIE PUSZCZAŁ GO DO IZOLATKI W PIERDLU TYLKO RAZ DZIENNIE WACKA NA RANT WANNY I MŁOTECZKIEM .....I TAK DO ŚMIERCI Z BÓLU I NAJLEPIEJ JAK BY TO ROBIŁA MISS POLONIA W TOPLESIE , WTEDY MOZE BY DYGNOŁ MU I NIE MIAŁA BY PROBLEMU Z TRAFIENIEM (POBYT NA DOŁKU NA KOSZT ORGANIZACJI OBRONY PRAW CZŁOWIEKA )
och gdyby w polsce był odłam jakis KKK
co ma kolor skóry do tego czy ktoś jest odpowiedzialny za to co robi czy nie
PROBLEMEM JEST TO ZE FACET NIE POWIEDZIAL ZE MA HIV
a ty tu swoje żałosne nazi poglądy wywlekasz
**** wstyd mi za takich jak ty... jeszcze ten tekst o KKK...
pewnie już masz w szafe wdzianko z prześcieradła, uszyte
przez twoją aryjską kobietę... palisz krzyże śpiewając:
"buy me a rope, and linch me a nigger..."
A mówa ze w Poslce jest wolnosc słowa i myśli.
Polecam pogadac z PRAWDZIWYMI WARSZAWIAKAMI - ci co pracowali w tych wszystkich zakładach,pili vodke pod płotami itd.Moze poznacie kilak fajnych szczegołów jak to czrnuchy dostawały w morde za to ze spotykał sie z biała,za to jak chciał sie napic piwa - popytajcie a jak nie to ja moge rozganizowac miting z ludzmi starszej daty - jak to pedałów lali,żydów.A teraz mamy prosze - a moze chcece zoabaczysz jak w metrze dwoch misiów (czyt. cos co sie urodziło chłopcem) siada jeden drugiemu na kolanach i w sród ludzi leca w sline - nie noooo to jest dobre dobre very dobre - a moze biała laska ze kopara opada krzyc hajjjjjjj a tu stoi ubranie i czapka bo ciała nie widac bo sie zlewa z ciemnosciami tunelu to jest super polaków nie ma???
Jeszcze raz powtórze - pogadajcie z ludzmi starszej daty najlepiej mieszkancami WOLI moze ktos sie stukie w głowe i sie zastanowi.Moze Hilter był zły ale wiedział co robic wiele z tych osób chciało by go spowrotem.Zaraz bedzie co ja tu pisze - wiem co pisze bo czesto rozmawiamy na takie tematy w pracy i powiem ze mało jeszcze wiem o dawnych czasach.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
niewiem jakie to ma znaczenie czy ktoś jest czarny czy jest zydem
Homogeny to juz inna bajka..........
Choc nie mowie ze trzeba ich ganiac z basebollami
no właśnie kirek...
już mi się wydawało że tylko ja nie rozumiem tej wypowiedzi
Chodzi mi o podjecie ludzi starej daty wychowanej na ruinach warszawki nugusów ludzi nie żyjacych w erze komputerów telefonów i innych rozrywek XXI wieku.
To co opowiadaja jest ciekawe że zarazem i smieszne - odnosze sie tu do tego jak bardzo lubili i nadal lubią czarnuchów,pedalów itd.
Nasza społecznosc jest bardziej tolerancyjna i moze dlatego tak jest,czasu sie zmieniły - teraz nawet w USA na czarnucha nie mowi sie czarnuch tylko afroamerykanin.
Jak ktos nie zrozumiał widac nie umiem tego dokładnie przelac na forme pisaną
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Wczoraj to usłyszłem - kto rzadzi w USA??
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi.
Kirek dalej nie rozumiem jestem glupi czy tak to zamotales ? probujesz opowiedziec cala historie w 2 zdaniach - napisz co ludzie mowia jak bylo i co o tym sadzisz ...
namotales troche hehe
Wiesz kiedys kobiety latajace samolotami i scigajace sie w wyscigach uwazano za psychicznie chore.
A pozatym z tymi ludzmi starej daty to tez tak nie jest do konca , zalezy to w najwiekszej mierze od inteligencji i doswiadczenia zyciowego.
Moze nie dzisiaj mnie juz gały bola od ciagłego siedzenia przy kompie.
A to co chciałbym napisac to bym sobie długo na forum nie posiedział bo miałbym darmowe lińczowanko i degadowanko.
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi.
Co z tego , kto zabrania rzadzic katolikom
Co innego co robia ci u wladzy w palestynie , usa itp a co innego zwykli ludzie
Czyli bic murzyna, bo jest czarny, tak?
W ogolniaku chodzilem do jednej klasy z murzynem (wlasciwie to mulatem). Rozumiem ze na dziendobry powinien miec morde obita, a podanie mu reki to zbrodnia? Koles byl naprawde rownym gosciem i byl moim dobrym kumplem, nie raz chodzilismy razem na browary itp, a goscie ktorzy chcieli go wyslac do afryki pare razy po zebach dostali. Czy wiedzac to teraz kilka osob nie poda mi reki?
Bruner ... jesli o mnie tu chodzi to ja wbijam w tego murzyna ... zauwaz że tez uzyłem słowa białas w swoim poscie ... slowo murzyn podobnie jak biały czy białas nie powinno byc uwazane za nie własciwe ..
Ja raczej drwiłem z panienek ktore poleciały na czarną pałe ... podobnie bym drwił z murzynek jakby poleciały na białą pałe ..
Związek dwojga ludzi o innych kolorach jest dla mnie wporzo ale na zdrowych zasadach ... ten Pan poprostu znalazł sobie rozpustne dziwki ... które waliły sie jak stare budownictwo i to w dodatku za darmoche ... nawet koszarówki biora 10zł za full opcje ... przyjmuja nawet zrzutki od kilu gosci .. wazne zeby dyszka była
Arczi, ale to byla odpowiedz glownie na post Kirka i poglady w stylu bij murzyna bo jest inny i do nas nie pasuje, pokaz mu gdzie jego miejsce.
szczerze powiem ze sam sie nie spodziewałem po kirku takiej wypowiedzi ... co ma zrobić murzyn że czarny .. .albo chińczyk że jest żółty ... albo kirek że jest biały ... choć pewnie akurat jemu to pasuje
murzyn a czarnuch to dwa inne okraslenia.
A co do panienek to pisali ze w wiekszosci byly to inteligentne ładne studentki.
Jeszcze tydzien i pewnie dojdzie domnie jakas plota o jednej z jego ofiar i mysle ze a 75% bedzie to jakas cnotka niewydymka która poleciała na biednego i poniewieranego czarnego.
Śledztwo pokaze jak jest z nim , ale mi sie wydaje ze to nie jest koles ktory chodzi po blachary do dolmelu, swiadczy o tym portret psychologiczny jego ofiar.
Wydaje mi sie ze tak jak jedni zabijaja zeby zabijać tak on zarazal zeby zarazac.
I nie chodzi mi tutaj o morderce co kosi co mu pod lufe wpadnie ale kolesia który ma okreslony typ ofiary.
Zamotalem jak jasny h.... ale chyba czaicie o co mi chodzi
słuchaj ,,, czlowiek wydala, jie i śpi ... zgłosiło sie juz kilkadziesiat penianek miał niezla srednia ... wiec nie mów mi ze pracował nad dziewczynami ... zreszta studentki to chyba najlspzy materiał na łatwe dymanie ..
fozgen [Usunity]
Wysany: 2007-01-10, 18:49
co do zarzutów o moje poglądy nazi - to odpowiem krótko - nic ci do tego
mam swoje poglądy i nikt ich nie bedzie zmieniał -napewno nie mam schylen na strone nazizmu i faszyzmu a ni podobnych .
lecz powiem tak , nigdy nie lubiłem czarnych speców od narzekania i kombinowania , zawsze mówia ze tak biali ich gnębia i co ... okazuje sie ze aids wzieło sie z czarnego lądu ... , uciemierzeni ludkowie wędruj do białasków krzewic w środ nas swoja tworczosc i sie naszym super cnotliwym panienkom bonusem odwdzieczac za wysłuchiwanie ich wypocin ....
w armi uczą mnie innych ciekawych rzeczy , tez przydatnych w zyciu , a gasper pisze ze jest z berlin a ( w awarcie ) popytaj starych niemiaszków jak to było 50 lat temu , ....no moze 60 lat temu
kiras miał racje ze trzeba posłuchac starszych warszawiaków ( ja na woli mieszkam ) i konserwatywnego wychowania zeby to zrozumiec , a teraz juz nie bede sie wywodził co to znaczy bo nie mam ochoty
czarne to czarne , białe to białe i nic tego nie zmieni ... tylko w zrytej ameryce tygiel nacji powoduje powstawanie mieszanek ludzkich - które nie zawsze są udane
nasi przodkowie wiedzieli ze biała dla białego , czarna dla czarnego
a co do fajnej czarnuli w łozku .... to smiech mnie bierze 90 % ma nadwage i wady genetyczne pochwy, widac kolego mało z nimi przebywałes albo za duzo filmów amerykańskich - a moze wada wzroku
Ostatnio zmieniony przez fozgen 2007-01-10, 18:53, w caoci zmieniany 1 raz
chyba BAJKA napisala ze gumka nie daje 100% pewnosci/ochrony przed HIV... moze i tak ale jesli chodzi o sex i zabezpieczenie przed HIV to nie ma lepszego srodka, poza wstrzemiezliwoscia i stalym wiernym partnerem... napisalas ze daje 40% bezpieczenstwa.. heh mi sie wydaje ze te pozostale 60% to blad w sztuce badz wadliwy produkt... to co moze ankietka na najbardziej NIEZAWODNE ogumienie
a wiecie jaki jest najlepszy srodek/lek na HIV/AIDS w biednych krajach afrykanskich?
nieuwierzycie ale ja tego nie zmyslam (jakis czas temu w TV mowili na jakims kanale typu discovery)...
DZIEWICA... i jak tu sie nie dziwic ze AFRYKA niebawem zupelnie sie wyludni??
Wiem jak było w niemczech 60 lat temu, słyszałem opinie ludzi starszych i młodszych i nadal mam takie same zdanie. Wiem też jak teraz rośnie fala nacjonalizmu w germanii. W d.upie mam czy ktoś jest czarny czy żółty, oceniam dopiero to co robi. Akurat w niemczech głupich białych i np. głupich turków jest podobna ilość.
**** - ilu znasz czarnych osobiście?? Opierasz się na relacjach z TV albo od znajomych, czy może widziałeś jakiegoś na żywo na ulicy??
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi.
prawda jest znacznie gorsza bo chcac nie chcac żydzi rzadza swiatem. widział ktos biednego żyda
nasz poprzedni prezydent jest zydem
nie jestem za tym zeby bic czarnuchów bo tez poznałem na studiach kilku chłopaków i mozna bylo z nimi sie napic i posmiac.chociaz wiekszosc czarnuchów nie jest wcale pokojowo nastawiona.uwazaja sie za lepszych.jakbyscie zobaczyli jak sie bujaja w klubach i jak sa wystrojeni za stypendia prawie ameryka
podobnie jak Kirek i **** rozumiem doskonałe stare pokolenie.oni chyba czuli przez skóre ze nie wolno wpuszczac obcych do kraju ... .tez wiele sie nasłuchałem od starszych osób jak to sie żyło jak sie miało sasiada żyda.
co do tych lasek to wcale mi ich nie zal.mieszkalem przez rok w łodzi i widziałem mnóstwo takich lasek co same sie pchaja do łóżka gdy tylko poczuły wolnosc.tylko jak zaliczaja wpadke albo budzi sie z obita geba i bez telefonu itd. to zaczyna sie płacz .
bardzo dobrze sie stalo moze te kury same wygina
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka