yo!
rozumiem ze bez lachonka bo popsuje wizerunek fotki
pozdro
moje foto bedzie z lachonkiem ... zapowiadam juz dzis mam juz umowiona modelke i fotografa !!!! hahahha teraz trzeba tylko furke zrobic jak trzeba - efekty beda dopiero w wakacje
ok robimy komisje
komisja ma do 10 ? (czy ile ? prszoe o propozycje) osob (starych bywalcow forum)
narazie w komisji sa :
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi
4.chcial bym zobaczyc tu takze henrego
5. mam nadzieje ze zgodzi sie Lukas
6. kobieta ... Pscolka ? Bajencja ? czy moze Mariola ?
7.korzuch coby smiesznie bylo (i zebyu bylo wiecej germanow )
yo!
rozumiem ze bez lachonka bo popsuje wizerunek fotki
pozdro
moje foto bedzie z lachonkiem ... zapowiadam juz dzis mam juz umowiona modelke i fotografa !!!! hahahha teraz trzeba tylko furke zrobic jak trzeba - efekty beda dopiero w wakacje
ok robimy komisje
komisja ma do 10 ? (czy ile ? prszoe o propozycje) osob (starych bywalcow forum)
narazie w komisji sa :
1.nokerman
2.Yaku
3.urbi
4.chcial bym zobaczyc tu takze henrego
5. mam nadzieje ze zgodzi sie Lukas
6. kobieta ... Pscolka ? Bajencja ? czy moze Mariola ?
7.korzuch coby smiesznie bylo (i zebyu bylo wiecej germanow )
jakies propozycje pisac
Przeciez wiekosc z tych osób to łapówki bierze szczegolnie ten ostatni.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jest 3 a miesięcy jest 12, dyskryminacja wąskiej lampy, pozatym tytuł brzmi auto miesiąca więc chodzi o ładną fotke ładnej bmki czy ładną fotke niekonieczniej ładnej bmki ? bo w kalendarzu w kilku przypadkach zastosowano opcje średnie bmki w ładnych ujęciach dlatego nie będzie on wisiał u mnie
Jest 3 a miesięcy jest 12, dyskryminacja wąskiej lampy
Ale to nie ma byc kolejny kalendarz z E30, mozna przysylac fotki dowolnego modelu
Lord Lukasz napisa/a:
hodzi o ładną fotke ładnej bmki czy ładną fotke niekonieczniej ładnej bmki ? bo w kalendarzu w kilku przypadkach zastosowano opcje średnie bmki w ładnych ujęciach dlatego nie będzie on wisiał u mnie
Z tego co wiem to chodzi o dobre zdjecia ladnych beemek. Super zdjecia szpachlowozow z baleronami odpadaja tak samo jak fotki germanow na RS-ach robione w srodku nocy komorka i rozmazane bo sie fotohgrafowi lapy trzesly:wink:
Ja tez sie zglaszam do komisji A jej sklad moze jednak niech wybierze pomyslodawca?
A co do aktualnosci zdjec to itak tego nie ma jak sprawdzac, moze akceptujmy starsze fotki pod warunkiem ze to samochody od nas z forum i kazda fotke mozna wyslac do konkursu tylko raz
Kurde źle zrozumiałem pierwszy post Myślałem że to będzie odrazu do kalendarza na przyszły rok
Teraz już rozumiem idee tego "plebiscytu" Powiem także że mi sie podoba i z chęcią bym zasiadł w JURY Nie jestem ze starej gwardii i pewnie większość mnie nie kojarzy jak czyta moje posty, ale za to nie mam zamiaru opuścić tego forum
yo!
koles z numerem 5 sprzedał swojego grata protestuje i tyle chcem kogos innego do komisji i basta miał auto a teraz to niema prawa głosu
pozdro
PS tylko klubowicze powinni głosowac i to to wszystko
Panowie, zdjecia (w duzej rozdzielczosci) wrzucamy tutaj:
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=19917
Przenosze posty ze zdjeciami, ale nie robcie balaganu bo potem znowu ktos bedzie mial pretensje czemu jego fotka nie zostala wybrana, wiec sie pilnujcie i wrzucajcie je tam gdzie trzeba.
yo!
koles z numerem 5 sprzedał swojego grata protestuje i tyle chcem kogos innego do komisji i basta miał auto a teraz to niema prawa głosu
pozdro
PS tylko klubowicze powinni głosowac i to to wszystko
Czyli ja jako ze podjalem sie organizacji nie moge glosowac bo nie jestem klubowiczem?
Na tym forum jest tak samo ja w kraju, jest władza która między sobą rozdaje stołki i lud nie ma nic do powiedzenia więc zapijmy o ankiecie i podporządkujmy sie władzy