Ja mam oryginalne dywaniki tekstylne przykręcane.Ale położyłem na nie dywaniki gumowe korytkowe z POLGUMU kosztują grosze w porównaniu z oryginałem, który do E34 kosztuje w ASO 186zł za sam przód. A ja mam szare i sobie je chwalę.
nie sądze ze to zamienniki(ale nie dam ręki), są z orginalnymi znaczkami i bardzo mięsiste, a pan w serwisie Bawarja-Motors gdzie je nabyłem stwierdził ze jest wyprzedaż i dla tego są takie tanie(zapytałem sie o dywaniki przez przypadek z czystej ciekawości bo wiem ze były droższe od pieniędzy , przy okazji innych zakupów )
To fajnie ja tez pojade którego dnia do ASO bo musze kupic kilka pierdołek bo moje dywaniku wygladaja z przodu jak po niezłej nocy sylwestrowej w garazu z 2 dziołchami.
PS.A przy okazji ma ktos MEGA znajomosci w ktoryms z ASO??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
chetnie bym wkleił ale nie stety nie dorobiłem sie jeszcze cyfraka, Robo jak jestes z wa-wy to mozemy sie spotkać czy co i sobie popatrzysz na zywo. jestem do dyspozycji, albo którys z kolegów mogłby pomóc i zrobiłby takie foty, bo szczerze mówiąc to nawet nie mam pojęcia jak wkleić foty na forum(jastem tak swierzym forumowiczem ze aż strach )
chetnie bym wkleił ale nie stety nie dorobiłem sie jeszcze cyfraka, Robo jak jestes z wa-wy to mozemy sie spotkać czy co i sobie popatrzysz na zywo. jestem do dyspozycji, albo którys z kolegów mogłby pomóc i zrobiłby takie foty, bo szczerze mówiąc to nawet nie mam pojęcia jak wkleić foty na forum(jastem tak swierzym forumowiczem ze aż strach )
To wpadaj na spocik w niedziele pod GM o 12 to popatrzymy porobimy zdjecie i pomacamy dywaniki
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.