BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: BADYL
2007-01-10, 09:54
Forum BMW klub Polska znikło
Autor Wiadomo
kangurczak 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 08 Lut 2006
Skd: KRK NH
Wysany: 2007-01-09, 06:53   

Moznaby przeprowadzic akcje zbierania podpisow o zdegradowanie BKP i wyslac gdzie trzeba z opisem sytuacji. Nalezy jednak wziasc pod uwage możliwe konsekwencje:
1. spięcia miedzy innymi klubami które chciałyby byc "tym pierwszym w polsce".
2. reakcja centrali, która może zadecydowac ze nie ma tu na tyle odpowiedzialnych osob i wogole wycofa się z tego pomyslu (straci się to co bylo wywalczone dotychczas)

Pozatym komu sie zachce;) :P

Żenuaaa... cala ta sytuacja i to w czasach gdy taka forma kpiny z ludzi otacza nas na codzien. To tylko świadczy jak bardzo niewłaściwe osoby znajdowały się/znajdują się przy sterze BKP. :(

Szkoda, cierpią wszyscy.

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-01-09, 06:59   

Kangurczak, nudzi Ci sie? :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-01-09, 07:03   

kangurczak napisa/a:
Moznaby przeprowadzic akcje zbierania podpisow o zdegradowanie BKP i wyslac gdzie trzeba z opisem sytuacji. Nalezy jednak wziasc pod uwage możliwe konsekwencje:
1. spięcia miedzy innymi klubami które chciałyby byc "tym pierwszym w polsce".
2. reakcja centrali, która może zadecydowac ze nie ma tu na tyle odpowiedzialnych osob i wogole wycofa się z tego pomyslu (straci się to co bylo wywalczone dotychczas)

Pozatym komu sie zachce;) :P

Żenuaaa... cala ta sytuacja i to w czasach gdy taka forma kpiny z ludzi otacza nas na codzien. To tylko świadczy jak bardzo niewłaściwe osoby znajdowały się/znajdują się przy sterze BKP. :(

Szkoda, cierpią wszyscy.

Hmmmmm a ja mam takie pytanie czy znane sa jakies losy innych KLUBÓW BMW na świecie np LITWA??Bo z tego co wiem to działaja całkiem calkiem - chyba ze tez sie cos pozmieniało.

I ktos mi ostatnio powiedział - Polska to kraj gdzie wszystko pisane jest z wielkiej litery i nic wiecej.Pozdro A.

Andrzej540 

Doczy: 01 Cze 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-01-09, 08:58   

http://www.bmw-klubas.lt/ mozesz sprawdzic jak dziala BMW Klub Litwa. Bylem na zlotach na Litwie i calkiem fajnie to wyglada ( sporo pomyslow zapozyczyli z naszych zlotow, BMW Klub Polska ). Jak bylem tam ostatnio to byli tez goscie z Bialorusi i Ukrainy. Pierwszy zlot na ktorym bylem odbyl sie na torze pod Kownem a drugi na lotnisku pod Klajpeda. Aby zostac czlonkiem BMW Klub Litwa trzeba przez 12 miesiecy byc "aplikantem" a dopiero potem jezeli klubowicze zadecyduja, ze osoba sie nadaje to zostaje pelnoprawnym czlonkiem Klubu. Klub na Litwie jest naprawde maly ( ostatnio bylo to ok. 30 osob ) ale jest bardzo mala rotacja wsrod jego czlonkow.

BADYL 

Wysany: 2007-01-09, 09:01   

Andrzej540 napisa/a:
http://www.bmw-klubas.lt/ mozesz sprawdzic jak dziala BMW Klub Litwa. Bylem na zlotach na Litwie i calkiem fajnie to wyglada ( sporo pomyslow zapozyczyli z naszych zlotow, BMW Klub Polska ). Jak bylem tam ostatnio to byli tez goscie z Bialorusi i Ukrainy. Pierwszy zlot na ktorym bylem odbyl sie na torze pod Kownem a drugi na lotnisku pod Klajpeda. Aby zostac czlonkiem BMW Klub Litwa trzeba przez 12 miesiecy byc "aplikantem" a dopiero potem jezeli klubowicze zadecyduja, ze osoba sie nadaje to zostaje pelnoprawnym czlonkiem Klubu. Klub na Litwie jest naprawde maly ( ostatnio bylo to ok. 30 osob ) ale jest bardzo mala rotacja wsrod jego czlonkow.

:) wiem ze tam jest fajnie :) nie wiem czy chłopak tam jeszcze siedzi ale od długiego długiego bardzo długiego czasu go znam.

MarcinPioneer 

Doczy: 09 Sty 2007
Skd: Sokołów Podlaski
Wysany: 2007-01-09, 10:35   

Ja kiedys byłem u Was na forum,coś tam pisałem,ale zauważyłem,że wiekszościowo jest to forum E30, i cała gadka jest na temat E30.
Wasze forum znalazłem jako pierwsze, później szukałem jakiegoś forum na temat innych BMW i znalazłem BKP i tam nawet się całkiem całkiem udzielałem.
Dzisiaj zarejestrowałem się na Waszym forum, zauważyłem też,że sporo osób z forum BKP jest juz u Was na forum,więc może trochę osób będzie się udzielało z innym samochodami niz tylko E30, jak to było jakieś 1.5-2 lat temu, kiedy tutaj zaglądnełem.
Pozdrawiam Wszystkich.

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-01-09, 12:52   

czas leci i u nas, choc może nie aż tak szybko jak na BKP :wink:

mardar 

Doczy: 09 Sty 2007
Skd: Malbork
Wysany: 2007-01-09, 21:25   

Będąc biernym czytelnikiem BKP przyszła mi mysl do głowy. Takie skojarzenie :smile:
Czy ten Andrzej 540 który wypowiedział sie wyżej nie brał czasem udziału w usunięciu klubowicza z BKP ? Bodajże z Felixem taki wniosek napisali i od tego cała awantura na forum się zaczeła ...ale niech sie wypowie Andrzej 540 bo może nie o nim na forum czytałem...

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2007-01-09, 21:58   

mardar, daj sobie spokój kolego!!
jesli trafiłes tutaj zeby ciągnąć jakieś prywaty z BKP to źle trafiłeś.

o ile wyrażenie swojej własnej opini o zaistniałej sytuacji na BKP jest tolerowane,
to wszelkie próby wyciągania brudów pomiedzy userami z BKP na pewno bedą nie na miejscu !!

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Andrzej540 

Doczy: 01 Cze 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-01-09, 23:00   

mardar tak to ten sam Andrzej540, ale jak widzisz nie pisze na tym forum bo mi ktos inne zamknal :lol: jestem tutaj i to nie od dzisiaj, bo sa tutaj tematy ktore mnie interesuja, forum internetowe to nie zona, mozna bywac na kilku jednoczesnie :cool:

lagadula 

Doczy: 30 Gru 2005
Skd: .:P O Z N A Ń:.
Wysany: 2007-01-10, 09:30   

Zamknijmy ten temat zanim znowu sie to źle skończy.

BADYL 

Wysany: 2007-01-10, 09:54   

Uprzedziłem fakty - jezeli ktos bedzie chciał jeszcze zabrac głos prosze o info na PW a tym czasem borem lasem zamykam :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: