Moznaby przeprowadzic akcje zbierania podpisow o zdegradowanie BKP i wyslac gdzie trzeba z opisem sytuacji. Nalezy jednak wziasc pod uwage możliwe konsekwencje:
1. spięcia miedzy innymi klubami które chciałyby byc "tym pierwszym w polsce".
2. reakcja centrali, która może zadecydowac ze nie ma tu na tyle odpowiedzialnych osob i wogole wycofa się z tego pomyslu (straci się to co bylo wywalczone dotychczas)
Pozatym komu sie zachce;)
Żenuaaa... cala ta sytuacja i to w czasach gdy taka forma kpiny z ludzi otacza nas na codzien. To tylko świadczy jak bardzo niewłaściwe osoby znajdowały się/znajdują się przy sterze BKP.
Moznaby przeprowadzic akcje zbierania podpisow o zdegradowanie BKP i wyslac gdzie trzeba z opisem sytuacji. Nalezy jednak wziasc pod uwage możliwe konsekwencje:
1. spięcia miedzy innymi klubami które chciałyby byc "tym pierwszym w polsce".
2. reakcja centrali, która może zadecydowac ze nie ma tu na tyle odpowiedzialnych osob i wogole wycofa się z tego pomyslu (straci się to co bylo wywalczone dotychczas)
Pozatym komu sie zachce;)
Żenuaaa... cala ta sytuacja i to w czasach gdy taka forma kpiny z ludzi otacza nas na codzien. To tylko świadczy jak bardzo niewłaściwe osoby znajdowały się/znajdują się przy sterze BKP.
Szkoda, cierpią wszyscy.
Hmmmmm a ja mam takie pytanie czy znane sa jakies losy innych KLUBÓW BMW na świecie np LITWA??Bo z tego co wiem to działaja całkiem calkiem - chyba ze tez sie cos pozmieniało.
I ktos mi ostatnio powiedział - Polska to kraj gdzie wszystko pisane jest z wielkiej litery i nic wiecej.Pozdro A.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
http://www.bmw-klubas.lt/ mozesz sprawdzic jak dziala BMW Klub Litwa. Bylem na zlotach na Litwie i calkiem fajnie to wyglada ( sporo pomyslow zapozyczyli z naszych zlotow, BMW Klub Polska ). Jak bylem tam ostatnio to byli tez goscie z Bialorusi i Ukrainy. Pierwszy zlot na ktorym bylem odbyl sie na torze pod Kownem a drugi na lotnisku pod Klajpeda. Aby zostac czlonkiem BMW Klub Litwa trzeba przez 12 miesiecy byc "aplikantem" a dopiero potem jezeli klubowicze zadecyduja, ze osoba sie nadaje to zostaje pelnoprawnym czlonkiem Klubu. Klub na Litwie jest naprawde maly ( ostatnio bylo to ok. 30 osob ) ale jest bardzo mala rotacja wsrod jego czlonkow.
http://www.bmw-klubas.lt/ mozesz sprawdzic jak dziala BMW Klub Litwa. Bylem na zlotach na Litwie i calkiem fajnie to wyglada ( sporo pomyslow zapozyczyli z naszych zlotow, BMW Klub Polska ). Jak bylem tam ostatnio to byli tez goscie z Bialorusi i Ukrainy. Pierwszy zlot na ktorym bylem odbyl sie na torze pod Kownem a drugi na lotnisku pod Klajpeda. Aby zostac czlonkiem BMW Klub Litwa trzeba przez 12 miesiecy byc "aplikantem" a dopiero potem jezeli klubowicze zadecyduja, ze osoba sie nadaje to zostaje pelnoprawnym czlonkiem Klubu. Klub na Litwie jest naprawde maly ( ostatnio bylo to ok. 30 osob ) ale jest bardzo mala rotacja wsrod jego czlonkow.
wiem ze tam jest fajnie nie wiem czy chłopak tam jeszcze siedzi ale od długiego długiego bardzo długiego czasu go znam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ja kiedys byłem u Was na forum,coś tam pisałem,ale zauważyłem,że wiekszościowo jest to forum E30, i cała gadka jest na temat E30.
Wasze forum znalazłem jako pierwsze, później szukałem jakiegoś forum na temat innych BMW i znalazłem BKP i tam nawet się całkiem całkiem udzielałem.
Dzisiaj zarejestrowałem się na Waszym forum, zauważyłem też,że sporo osób z forum BKP jest juz u Was na forum,więc może trochę osób będzie się udzielało z innym samochodami niz tylko E30, jak to było jakieś 1.5-2 lat temu, kiedy tutaj zaglądnełem.
Pozdrawiam Wszystkich.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-09, 12:52
czas leci i u nas, choc może nie aż tak szybko jak na BKP
Będąc biernym czytelnikiem BKP przyszła mi mysl do głowy. Takie skojarzenie
Czy ten Andrzej 540 który wypowiedział sie wyżej nie brał czasem udziału w usunięciu klubowicza z BKP ? Bodajże z Felixem taki wniosek napisali i od tego cała awantura na forum się zaczeła ...ale niech sie wypowie Andrzej 540 bo może nie o nim na forum czytałem...
mardar, daj sobie spokój kolego!!
jesli trafiłes tutaj zeby ciągnąć jakieś prywaty z BKP to źle trafiłeś.
o ile wyrażenie swojej własnej opini o zaistniałej sytuacji na BKP jest tolerowane,
to wszelkie próby wyciągania brudów pomiedzy userami z BKP na pewno bedą nie na miejscu
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
mardar tak to ten sam Andrzej540, ale jak widzisz nie pisze na tym forum bo mi ktos inne zamknal jestem tutaj i to nie od dzisiaj, bo sa tutaj tematy ktore mnie interesuja, forum internetowe to nie zona, mozna bywac na kilku jednoczesnie
Uprzedziłem fakty - jezeli ktos bedzie chciał jeszcze zabrac głos prosze o info na PW a tym czasem borem lasem zamykam