wiem ze ciezko sie tak gada na sucho
oczywisice obydwaj sprzedawcy zapewniaja ze samochody sa w bdb stanie jedynie nie chce mi sie cos wiezyc w sportowe sprzegło w ty IS-sie podobno ze leeko chodzi
320i jest z Gniezna - to zaglebie sprowadzanych i klepanych na sprzedaz samochodow, chociaz oczywiscie nie wszystkie samochody stamtad sa takie.
Z kolei opis 318is-a jest troche dziwny - 'ryczacy wydech' ?
Ze zdjec oba samochody nie wygladaja zle - po prostu trzeba podjechac i oba dokladnie obejrzec, sprawdzic w serwisie, pomierzyc grubosc powloki lakierniczej i powinno byc wszystko wiadomo.
_________________ E34 AC Schnitzer S3
E36 320i Touring
E23 732i
Ja bym qpil ta 320 dobry silnik wyzszy rok .. bez wioski tzn nie ma niebieskiego podswietlania tak jak w tym isie ten is ladny jest ale wg mnie troszke wioska jedzie .. pomysl nbad tymi autami pozdro PS ja za 10 tysia qpilem coupe z 95 roku z 2,0 sinikiem oczywiscie do oplat wiec rewelacji cenowej w tych przypadkach nie widze
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
a ja własnie wruciłem z lublina ogladałem tego is-a styrany starsznie silnik napewno kipiał do tego walony dosc mocno z przodu z lewej strony paltelina popękała na masce i nawet ktoś nie obrobił jej na kolumnie mc persona dramat oczywiscie własniciel nic nie wiedział na temat tego ze bita była dobra lece do roboty na 12h oczywiscie bez snu juz dobe
Już myślałem że tu jakieś fajne pupcie będą a tu jakieś bmki
Co do realiów naszych sprzedających to są takie same od lat, sprzedają złom ale przez telefon igła, wiem coś o tym bo troche się dawniej najeździłem za autami.
Jak kupisz coś to jeździj już dłużej i dbaj a będziesz happy.
Ja tam mam swoje coupe 3 lata i z tego forum Kujon wie ile wsadziłem kasy i w jakim jest stanie.
Powodzenia w poszukiwaniach.
co do wypoewiedzi na temat is-a to ja ją zamiesciłem bo juz wyszełem z siebie jak zobaczyłem ta ruinne niech sie ludzie dowiedza bo jak tos ma tak jak ja jechac i marnowac czas to szkoda sobie głowe zawarcac
[ Dodano: 2007-01-13, 22:51 ]
zna ktoś moze któryś z tych samochodów??