ja pol zeszlej zimy wozilem lopate, taka standartowych wymiarow
a kiedys chcialem zrobic numer ze ktos bedzie stal na przystanku, ja podjade, kumple wyskocza np w kominiarkach, ale wcale niekoniecznie, wrzuca go do bagaznika i odjedziemy z piskiem..
ale zawsze sie martwilem ze znajac moje szczescie gdzies bedzie w okolicy policja i pewnie nie beda sie z tego tak smiali jak ja
niemniej zawsze wymowka moze byc to ze krecimy film na jakies tam zajecia itd..
juz wlasciwie wszystko mam obmyslone..
temat mysle dzwigne w tym roku jak bedzie wieksze BeeM
Hehe Center to ja Ci mojego bagaznika nie pokazywałem Podobie jak Ty woże od zeszłej zimy łopate słusznych rozmiarów, oj uratowała mi kilka razy życie zeszłej zimy i tak sobie została, teraz latem jak otwierałem przy kimś bagażnik to się dziwnie na mnie patrzył i jakieś komentarze na temat BMW i łopaty w bagażniku szły hehe
Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
:
Podarujcie sobie, nie będzie mi się chciało potem czytać durnych komentarzy na onecie
My chcemy byc w TVN`ie!
Btw. widzieliscie dzisiaj material w supersexpresie, ze koles z jakimis kumplami we wroclawiu potracil ludzi, rowerzyste, jechal pod prad, bez przepisowo i mial czerwona E30.
tam gdzie potracil tych ludzi to teraz jest taka tymczasowa kladka na okres remontu mostu , w każdym razie to drewno jest cholernie sliskie. Autobusem jak jezdze , to kierowca ledwo sie tam toczy a co dopiero tamtedy uciekać kawałek dalej ( w przeciwną strone ) w drugi dzień świąt. Kolesie sie scigali i jeden z nich jakąś renówką zgarnoł 2 osoby na pasach.
Ponoć przed oderzeniem nawet nie chamowal prosto pod kola weszli Jeden poleciał 100 metrów i sobą otworzył zakmnieta bramke do posesji , nogi ponoć miał tak połamane że jakby kosci nie było. Reanimacja trawala 1,5 godziny i nie przyniosla skutków Drugi uderzył głową w slupek od dachu (ten przy przedniej szybie) tak wiec tylko go zbierali reszta ciała pojechała razem z autem 150 metrów zanim sie zatrzymał. Wogle ponoć dwa dni później podczas ogledzin samochou jeszcze oko znaleźli w aucie , tak więc naprawde tragedia.
Drugi ze scigantów uciekł i niewiem czy został złapany
A czy kij baeballowy nie jest teraz zgodnie z prawem bronią i trzeba mieć na niego pozwolenie?
_________________ _______________________
E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-08, 23:57
Yakuzatti napisa/a:
Gasper napisa/a:
Yakuzatti napisa/a:
Na wiosne zabierzemy kogos z przystanku w wiecej beemek jak to cent powiedzial.
:
Podarujcie sobie, nie będzie mi się chciało potem czytać durnych komentarzy na onecie
My chcemy byc w TVN`ie!
Btw. widzieliscie dzisiaj material w supersexpresie, ze koles z jakimis kumplami we wroclawiu potracil ludzi, rowerzyste, jechal pod prad, bez przepisowo i mial czerwona E30.
zamiast do TV traficie do aresztu za nieprzepisowe przewożenie pasażerów, a jak Was jeszcze podczas pościgu zastrzelą, to na pewno traficie do księgi Nagród Darwina