Grzesiuka ksiazki sa bezbledne polecam je wszystkim.W pierwszej czesci opowiada o swoim zyciu cwaniaka w wawie przed wojna II czesc to zycie w obozie koncetracyjnym oraz ostatnia czesc o walce z choroba
ja tez duzo czytam...zaczelo sie od M.Musierowicz potem Montgomery,potem bylo duzo pomniejszych tytulow,"caly"Sienkiewicz,"cala"Chmielewska,a ostatnio to Brown,Coben,Patterson,Sandler a tak w zasadzie w tej chwili to Maxime Chattam goraco polecam bardzo wciaga jak ktos oczywiscie lubi thrillery,a w przerwach jakies inne tytuly nie bede pisac juz jakie bo sa tego ilosci ogromne no i oczywiscie czasem jakies romansidlo wpadnie ale zaden harlekin...generalnie dwie-trzy ksiazki w torebce mam zawsze...
ostatnio czytam "Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map" Allana i Barbary Pease, książka jest wyśmienita, traktuje o różnicach między płciami i pozwala lepiej zrozumieć płeć przeciwną, do tego napisana z humorem np.
"Jaka jest różnica między erotyką i perwersją? Erotyka jest wtedy, kiedy używasz piórka, perwersja - kiedy używasz całego kurczaka"
"Seks to cena, którą kobiety płacą za małżeństwo. Małżeństwo jest ceną, którą mężczyźni płacą za seks"
a poza tym uwielbiam czytać, choć ostatnio zdarza mi się to coraz rzadziej, a jak czytam to tylko literaturę fachową, np. A.Sułek "Logika analizy socjologicznej"
ksiazka jest za gruba i nie ma czasu na jej czytanie, wole CKM i PLAYBOYa. poza tym w tej ksiazce nic nie ma, same jakies literki, bez obrazkow i fotek. lipa.po co to wogole jest? nie przydaje sie sie w zyciu itd.
eeeee szkoda czasu na takie gowno.
ksiazka jest za gruba i nie ma czasu na jej czytanie, wole CKM i PLAYBOYa. poza tym w tej ksiazce nic nie ma, same jakies literki, bez obrazkow i fotek. lipa.po co to wogole jest? nie przydaje sie sie w zyciu itd.
eeeee szkoda czasu na takie gowno.
Siemasz Menel
Wysany: 2007-01-08, 00:55
jaki menel, znowu ktos pisze o jakims menelu.
ja nie czytam ksiazek bo to strata czasu.czasopisma sa lepsze.i jeszcze jak maja fajne gole laski to tym bardziej.