Ostatnio frycia byla w TVN u kuby wojewodzkiego kto nie widzial to tu jest link zobaczcie jak pieknie spiewa heheh biedna frycia potrzebuje odpowiedniego podejscia chyba sie w niej zakochalem ...... JOKE
jak bym był na miejscu tego kolesia to bym ja wykonczyl psychicznie.uwielbiam dogadywac laskom takim jak ona
ten koles z tyłu co siedzi nawalony i krzyczy niemieccccc tez nie zly artysta i psychopata.tez ja pewnie walił albo mu obiecała ze mu da i za to jej tak bronił
frytka jest pusta i wielkiej kariery jej nie wroze
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Cejrowski niestety nie jest dla mnie zadnym autorytetem a nawet uwazam ze robi z siebie idiote w tv.WC kwadrans to byla dla mnie totalna porazka choc trzeba przyznac ze ksiazki pisze naprawde niezle
Dla mnie to też nie jest autorytetem. Napewno jest inteligentnym człowiekiem, zwiedził trochę świata, lubię gościa posłuchać i pooglądać bo w ciekawy sposób potrafi przekazać życie, kulturę, obyczaje ludzi żyjących w Ameryce Południowej.
Wyżej wspomnieliście o książce jego autorstwa i myślę że będzie to którą przeczytam w najbliższym wolniejszym czasie.