kamil.k a na jakiej odkleglosci?
wpadaj do lodzi jakas 325 to ci pokaze ile ale sporo e30 z m50 niewiewm ile bedzie
swoja wiem zesporo
zalezy jaki odcinek
Postanowiliśmy w pierwsze dni wiosny zrobić kilka.. fotek naszych potworków i pochałasować wydechami po okolicach gilette'a... M20b25 brazylijska podobno mocniejsza od serii vs M50b25 podkrecone przezemnie wynik wiadomy Efektowny pojedynek byl szkoda ze sie droga skonczyla tak szybko
Zapraszamy do obejrzenia fotek wiosennych .
Autko w trakcie modyfikacji wiec jeszcze mi sie nie spieszy na hamownie. Roznica jest kosmiczna jak juz pisalem wczesniej . Silniczek igiełka z automatu z piątki wyciągnięty o malutkim przebiegu jeszcze po lekkich modach bajka
Autko w trakcie modyfikacji wiec jeszcze mi sie nie spieszy na hamownie. Roznica jest kosmiczna jak juz pisalem wczesniej . Silniczek igiełka z automatu z piątki wyciągnięty o malutkim przebiegu jeszcze po lekkich modach bajka
Ehh zazdroszcze Ci Moja dopiero czeka na m50,m52 jak bóg pozwoli..
hej
ladne zdj
kombi ladniejsza niz ja ostanio widzialem
lepiej ladniej stoi
lepiej jedzie?
ostanio szla dosc dobrze,robila inna kombi 325 (tez dobrze jechala) bylem swiadkiem
?? to jak??? sa jakies modyfikacje????
pozdro
hej
ladne zdj
lepiej ladniej stoi
lepiej jedzie?
ostanio szla dosc dobrze,robila inna kombi 325 (tez dobrze jechala) bylem swiadkiem
pozdro
Narazie założyłem tylko sprężyny niższe. Zawiecha musi poczekać bo kupuję w tej chwili opony na lato. Poprzednie skończyły się w 2 tygodnie . Poza tym Mtechnik 2 nie może już dłużej czekać na założenie.
Pozdro 8)
hej
ladne zdj
lepiej ladniej stoi
lepiej jedzie?
pozdro
Narazie założyłem tylko sprężyny niższe. Zawiecha musi poczekać bo kupuję w tej chwili opony na lato. Poprzednie skończyły się w 2 tygodnie . Poza tym Mtechnik 2 nie może już dłużej czekać na założenie.
Pozdro 8)
Ten touring Twój? Piękny. Mój ideał (jak dobrze widzę kolor 205 i beżowe sportsitze w skórze no i silnik) czyli to czego ja szukam