I to chyba najlepiej charakteryzuje prawdziwego fana BMW, jeśli ktoś nim jest to nie ma różnicy czy jeździ e30, e36 czy jakąkolwiek bawarką.
Mnie wqufiają z lekka teksty typu "O BMW- a gdzie masz dresik ?"- uśmiecham się wtedy i odpowiadam żartem , a takie zdanie o nas mają najczęściej ludzie jeżdżący np fiatem bravo.
Ale ile razy mijam takie coś rozkraczone na ulicy to nie mogę sobie odmówić posłania kpiącego uśmieszku jego właścicielowi
Zgasł jak swieczka w swojej pandzie 1.0........... temat bez sensu bo o gustach sie podobno nie dyskutuje......... Ja osobiscie e30 mogl bym miec w jednym celu do katowania bo mi go szkoda by nie bylo tak jak mojej kupejki....
_________________ bylo:
e-28 M535i
e-36 325, 318is Coupe
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639
Witam widze ze temat trochu burzliwy, ale czego...?
Autor żyje... a Ty Gepard troche przesadziłes jak dla mnie cos takiego mnie obraża, jesli chodzi o auta to jestem monokierunkowy, jesli tak to mozna nazwać. Wyznaję tylko i wyłącznie BMW i nic wiecej a Ty mi wyjeżdzasz z Panda 1.0... ;-p ochyda.
Prawie wszyscy nie zrozumieli tematu, bardzo Was prosze czytać ze zrozumieniem.
Pisałem że nic nie mam do właścicieli E36, pisałem też ze bryła nawet mi się podoba, a Wy swoje. NIe oceniam ludzi po aucie jakim jeżdzą a przykład rozmowy jaki nawiązałem był tylko przykładem schematycznym. Zapewniam Was wszystkich ze potrafie rozróżnić fana BMW w E36 czy w E46, uważam ze jest to dość łatwe dla kogoś kto kocha BMW.
Jesli dalej nie wiecie co mam na myśli, wyraże nie co prościej:
Boli mnie to ze autami BMW jeżdzą osoby z przypadku, ktorzy sprzedają je i kupują inne auto. , ok jaśniej może...
Dlaczego lansiarze jeżdą autami moich braci. Takie to było moje przesłanie, ale nikt nie czytał tego co ja pisze tylko dyskusją powstała miedzy miłośnikami E30 a E36.
A dla tych dla ktorych temat jest nudny to dlaczego bierzecie w nim udział?
pozdro&Respect4all
OK a teraz pojade ostro...
Baran i Debil dla mnie ten kto uważa ze chciałbym tu kogoś obrazić, bo chyba zdaję sobie sprawe ze mało tu jest osób z przypadku, chyba Nas wszystkoch coś łaczy.
Szanuje wszystkich fanów BMW (czy musze pisać chyba ze też kochających E36 czy muszę?)
Jeśli w jakiś sposób kogoś obraziłem to przepraszam, ale nie zrobiłem tego z premedytacją.
Aha, a co do mojego auta to jest to E30stka, ale nie musze sie chwali co mam bo przecież nie jest to dla Was miernikiem fana BMW.
p.s.
Special pozdro dla Korzucha-zrelaksuj sie stary...
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
SajGoN to jest luzackie forum... tu nikogo sie nie banuje za to ze jest pijakiem, nosi dres, czy tez przyrzadza LECZO... kazdy moze miec swoje zdanie... wiekszosc postow trzeba potraktowac z przymrozeniem oka...
Cytat:
Boli mnie to ze autami BMW jeżdzą osoby z przypadku, ktorzy sprzedają je i kupują inne auto.
NIC NA TO NIE PORADZISZ... przeciez nie mozna zabronic komus kupna jakiegos auta... jedyna nadzieje ze zamiast dres zacznie nosic moher i przesiadzie sie w mietka czy inny moher wagen
Ja jak kupowałem swoje auto to miałem 2 twarde powody:
1.Jest to auto moich marzeń
2.taki gość ktory je jeszcze ma i chce je sprzedać nie powinien mieć takiego auta.
Jak ktoś z Bełchatowa to skojarzy.
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Sajgonusie ja sie uwazam za lansiarza wlasnie... ... nie mam jeszcze za bardzo czym ( samochod do malego liftingu, malowanie, gleba itd)ale jak ja odwale to bede sie lansowal na maxa wtedy...hiehiehiehie...
Mój Boże, ale ja gówno kupiłem. Myślałem, że E36 Coupe to całkiem fajne BMW, ale z tego co tu na szanownym forum przeczytałem wynika, iż trafiłem na największą kupę na rynku.
Faktycznie, teraz jak z okna spojrzę na swoje auto stwierdzam, że brzydszy i bardziej wieśniacki samochód na moim podwórku jeszcze nie stał. Teraz przy każdym otwarciu drzwi będę miał niesmak spoglądając na drzwi bez ramek
Chłopaki! Dobrze że jesteście! Teraz wiem już jedno na pewno. Żeby być postrzeganym za spoko ziomka muszę powrócić przynajmniej do e30.
SPRZEDAM TANIO E36 Coupe 320i
jak chcesz e30 to ja się z tobą zamienię łeb w łeb. i nie chodzi tu o to że nie chcę juz e30. Kiedyś miałem E36 w 4drzwiach i to była porażka.Ale i tak , teraz jak by mnie było stać to wchodzę w coupe. i na pewno wysiadając z niej nie będe się wywyższał bo najpierw wyciągam kule z auta ,potem nogi a na końcu ja