Moj znajomy ma rekina 2litry gażnik
Panewki mu stukają że szok w zwiazku z tym mam pytanie czy nie można jakims sposobem podremontować tego we własnym zakresie aby trzoche jeszcze dało sie pojeżdzić aż gośc uzbiera kase na wymiane?
Witam raczej sie nie da lepiej jeździć tak jak jest. No chyba ze stukają już podczas jazdy, a jesli tylko przy odpalaniu to jeszcze nie tak źle!!! Ja słyszałem o wstawianiu panewek na żyletki do golenia ale to krótkotrwały patent i z takim autkeim to na giełde
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
one tak stukaja ze jak jedziesz to jakby dieslem lub czyms jeszcze gorszym
_________________ www.bmw-e30.pl
ScOOti [Usunity]
Wysany: 2004-10-09, 21:37
to wedlug mnie niech zmieni szybko poniewaz bedzie mial nastepne wydatki: szlif walu korbowego, moga panewki przekrecic sie i bedzie dodatkowo szlif calkowity.
To nie jest duzy wydatek tylko trzeba wiedziec co robic i jak, Ja przed moim remontem nie wiedzialem co to panewka nigdy silnika nie rozkrecalem ale coz musialem i udalo sie wszystko ladnie chodzi
Poszukaj gdzies jest moj post o zmienie panewek co ile kosztuje od silnika E30 2.7 ETA
scOOti wiem patrzyliśmy z kumplem na tamten post ale tu chodzi o tymczasową naprawe bo zakupiony jest już silnik 2,8 z siódemki ale najpierw trzeba tam zastapic wtrysk gaznikiem...
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-10-09, 22:38
m30 w e21 to niezła żeźba ... piszcie do Alexjeja, sadze że wam pomoże poza tym mnustwo informacji jest na jego stronie internetowej:
http://www.reef.eu.org/rekin315/start.htm
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.