forum umyslnie skopalismy na 48godzin przed sylwestrem
żebyście matoły jedne przejrzeli na oczy z jakimi laskami na impreze idziecie,
a nie tylko beemkai i beemki i forum
bal za pasem, panny sie malują, pacykują, fryzują i wogóle
a tu po 600MB transfery
Nie wszyscy mieli takie problemy
Ja chcialem nadrobic zaleglosci w czytaniu a tu lipa
Czas wolny stracony
jesli zchodzimy na temat portalu to powiedzcie mi gdzie znajde te katalogi co kiedys byly zamieszczone bo dzis brne na slepo a i tak znalezc niemoge
Wszytko bedzie jakis jeszcze miesciac i bede mogł sie tym zajac ponownie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hej,
ledwo nie bylo forum przez kilka godz. a juz chlopaki zrobili awanture silnikowo-osiagowa na cultstyle.pl....
w sumie i racja, golfiarzom tez trzeba czasem cisnienie wyregolowac.... hihihi
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
no ja w akcie desperacji zalogowalem sie na cultstyle.pl jessssssuuuuuu co za lipa dobrze, ze juz jestescie
Cytat:
ledwo nie bylo forum przez kilka godz. a juz chlopaki zrobili awanture silnikowo-osiagowa na cultstyle.pl....
w sumie i racja, golfiarzom tez trzeba czasem cisnienie wyregolowac.... hihihi
no nie mówcie mi, że na Subaru forum też wpadliście z puzem
UFF dobrze że już jest,bałem sie że idziemy w tym kierunku co BMW klub polska , przy następnym takim numerze prosze wcześniej informować żeby można było sie oswoić.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.