Is-a ciezko tez dorwac w dobrym stanie, a taka 318 z dobra buda idzie dorwac tanio, a jak z reichu to jeszcze taniej a poco przeplacac
Jak bym dysponowal teraz wieksza kaska to bym chyba pojechal po ta:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1950557
w mtechnicu! cena niska i z reichu!
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Dane mi bylo posmakowac 6 garow i nie chce nic innego IS tez nie jest zly, ale jak ktos wyzej napisal, tez trzeba troche poszukac. A zezba w stylu buda od 316 i swap na M20B25 mnie nie bawi, to nigdy nie bedzie 325. Zawias, heble, nawet brak glupiego checka - zeby mi byle leszczu powiedzial ze to jakies badziewie bo checka nie ma Myslalem o swapie na M30 albo M50, ale to studnia pod wzgledem finansowym, no i ja chce auto do jezdzenia od razu, a nie za pol roku jak sie skoncze bawic.
W niemczech za dobra 325 tez musisz ladnie zabulic
A poza tym policz sobie koszty wyjazdu a jak pojedziesz to tez nie wiadomo czy z czyms wrocisz!
najlepiej to pogadac z kims kto caly czas smiga do reichu!
Po pierwsze juz skonczyly sie czasy gdy za 1/4 tej ceny co w polsce przywozilo sie dobra E30. Teraz za dobra sztuke trzeba dac wiecej niz u nas. Po drugie trzeba albo samemu znac jezyk, przepisy, wiedziec gdzie szukac itp, albo miec kogos takiego na miejscu, ewentualnie zabrac go ze soba. Ja nie mam o tym pojecia a znajomosci odpowiednich tez nie mam. Zawsze mozna zaplacic komus 500 euro za pomoc, ale nie szukam samochodu za 20 000 euro zeby mi zwisalo na co te 500 wydam.
Moj ojciec sie tym zajmuje. Mozliwe, ze bedzie teraz ciagnal 535 z 2005 roku. Zna jezyk i ma znajomosci. Dlatego po cichu licze na te cabrio za 1.5 roku...
Moj ojciec sie tym zajmuje. Mozliwe, ze bedzie teraz ciagnal 535 z 2005 roku. Zna jezyk i ma znajomosci. Dlatego po cichu licze na te cabrio za 1.5 roku...
Mysle ze jak ktos sie w tym bawi i ma znajomosci to kupil by taka 325/320 w okazyjnej cenie
Mysle ze jak ktos sie w tym bawi i ma znajomosci to kupil by taka 325/320 w okazyjnej cenie
Hmm... masz racje. Jak cos to pogadam z nim, moze na wiosne zechce sie wybrac.
Ja rozmawialem z kumplem jego tatulek siedzi ciagle w reichu i mowil ze jak cos znajdzie to da znac, ale podobno takie e30 320i to idzie dostac tanio!
Ja wlasnie bede szukal takiego m20b20 dla siebie
Można wyrwać ładną e30 2.0 w Rzeszy za dobre pieniądze, im dalej od granicy tym większy wybór. Kumpel kupił bardzo ładną za 400 ojro, stała sobie w krzakach
Najlepiej jest mieć kogoś kto tam mieszka i ma czas na poszukiwania, najlepsze okazje trafiają się z ogłoszenia, czasem też auta stoją np na stacji benzynowej z kartką "na sprzedaż"
Można wyrwać ładną e30 2.0 w Rzeszy za dobre pieniądze, im dalej od granicy tym większy wybór. Kumpel kupił bardzo ładną za 400 ojro, stała sobie w krzakach
No wlasnie kumpla tatulek jest gdzies dalej od granicy dlatego moze cos ciekawego wychaczy
Wiam.przylacze sie do tematu,iz jestem kierowca i w niemczech jestem co tydzien i to w roznyh okolicach,i bezwzgledu nato czy daleko od granicy czy blisko niezmienia to faktu ze znalesc dobra bume w dobrej kasie prawie graniczy z cudem niemcy coraz bardziej doceniaja te samochody i za egzeplaz w idealnym stanie trzeba sporo zaplacic,to juz ni te czasy ze szlo kupic fajna furke za 100euro..
_________________ BMW 318...m10. POZDRAWIAM ARECKI
Po wejściu do UE dużo samochodów zostało sprowadzonych i już nie ma takiego wyboru jak kiedyś, ceny e30 zaczynają się od 300-400E i są to najczęściej egzemplarze z przebiegiem rzędu 300 000 km...
yo!
napisze jedno gwoli scisłoci za 400 euro nie kupisz w niemczech nic w dobrym stanie jezeli chodzi o E30 i nie piszcie takich bzdur z krzakami i kartkami bo turas kupi takiego grata i cena idzie w góre jak ktos nie było to niech nie pisze o kolegach ojcach matkach i siostrach za dobre E30 lub E36 trzeba zapłacić
pozdrawiam
kolego zgadzam sie ze trzeba zaplacic,a nawet sporo zaplacic,ale fakyzcnie ja zna sie jezyk albo ma sie jakiegos znajomego na miejscu to nieraz moze wychaczyc cos ciekawego uniego w miescie albo okolicach,.A latwiej niebedzie bo rynek w niemczeh opanowali niemieccy handlaze,a oni kupia,trohe podreperuja i sprzedaja dalej za kosmiczna cene..
_________________ BMW 318...m10. POZDRAWIAM ARECKI