A ja idę do ambasady japońskiej - w kimono
W tym roku muszę odpuścić szaleństwa - mój syn jest jeszcze za mały, żeby iść z nami a nie mam w zwyczaju podrzucać dziecka komukolwiek tylko dlatego, że chcę zabalować.
Tegoroczny sylwester będzie w temacie TV, alko, fajerwerki, kimono
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-28, 10:38
korzuch napisa/a:
yo!
zapytaj bobika jak wyjdzie z budy
pozdro
widocznie bobik nie lubi się ze mną bawić
... trudno - mam swoje zabawki
Ja chialem w gory ze znajomymi wyszlo tak ze ide do jakiejs dyskoteki nigdy tam nie bylem ale chyba bedzie gruby balecik .. http://www.anielskiklub.pl/
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
kazdy gdzies idzie, a ja NIE spedzam sylwka z moja duga polowka kupilem juz finlandia lime fusion malibu tiburona i blue curacao i bede walil drin za drinem az mi sie film urwie ale przed zakonczeniem imprezy zrobie zajebiste spagetti i sie obezre jak swinia oczywiscie spedzam sylwka w domu
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-28, 12:22
marvin-86 napisa/a:
....i bede walil drin za drinem az mi sie film urwie ale przed zakonczeniem imprezy zrobie zajebiste spagetti i sie obezre jak swinia
przesadzacie pamietajcie ze nie pije sam nie moge oddac niestrawionego pokarmu wprost do muszli kozetowej jak by to wygladalo w oczach moich dziewczyny marnie ?
POZATYM PIĆ TO TRZA UMIĆ !
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
yo!
narazie jednorazowo jestem w stanie przyjąc 12 bronkuf ale jeszcze cwicze co do ognistej to mysle tylko o finlandii mam nadzieje ze bobik cos znajdzie w budzie bo po 0,5 mozna pic dalej
aloha
ja narazie bez planów ... może sylwester z moimi rodzicami gdzie pojedziemy wraz z żoną i córką ... byc moze córka zostanie wywieziona do moich rozdziców ... a ja pójde gdzies ... u mnie w Płocku jest coroczny zwyczaj ze miasto robi koncert i organizuje pokaz fajerwerków ... wydaja gruba kase na nie ... liczoną w dziesiatkach tysiecy zł ... zawsze jest tu okolo 3-5tys ludzi ...
Wiec moze scenaraziusz imprezka w chacie a potem wypad na pokaz wypali ... zostaly jeszcze 3 dni .... tylko na 10% bedzie to biała sala czyli sylwek w domu i TV.
a ja jak w podpisie czyli wodka...itd
z kumplami do dokmu znajomego tniemu pod opole, bedzie sie dzialo
jak ostatnio tam bylismy to walczylismy na szable o swicie, takze wesolo
no i standartowo, duzo wodki, duzo wodki i nie wiem czy wspomnialem ze duzo wodki..
co do ognistej to mysle tylko o finlandii mam nadzieje ze bobik cos znajdzie w budzie bo po 0,5 mozna pic dalej
U mnie jakis rozrobiony spiryt sie wala, moge wrzucic pare flaszek do bagaznika. Tylko zebym mial z kim pic, a nie tylko Leszek i Leszek
Ide po wiecej bo sie sciemnia
korzuch kupił żuka ze straży i razem z nim,brunerem,chrisem i jeszcze paroma csobami robimy objazdowe party w okolocach tczewa
kolega przyspawal nam na dachu barierki wiec bedziemy tanczyc podczas jazdy
"ju noł" biale rekawiczki i gwizdki -te klimaty
kozuch wspominal cos ze zalozy biale kozaczki i biala czapke z daszkiem oczywiscie ze znaczniek łyżwy