ale napisz przynajmniej czy probowales bookiem gdzies poleciec i wywaliles dacha bo nie umiesz latac bookiem ? czy zawias byl za wysoki ? czy cos innego ?
tak próbowałem polecieć-nawet kawałek poleciałem potem wahadło 3 razy i trawa
niebieska bardzo nerwowo sie prowadziła nie powinienem próbować przy większej prędkości
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-26, 22:07
wlasnie lamusy jedne , jest sposob zeby was udupic !
otworzcie sobie w dugim okienku jeszcze raz forum ale nie logujcie sie i bedzie was tam 2 razy wiecej.
jazda jazda lamusy !
ale napisz przynajmniej czy probowales bookiem gdzies poleciec i wywaliles dacha bo nie umiesz latac bookiem ? czy zawias byl za wysoki ? czy cos innego ?
tak próbowałem polecieć-nawet kawałek poleciałem potem wahadło 3 razy i trawa
niebieska bardzo nerwowo sie prowadziła nie powinienem próbować przy większej prędkości
Najważniejsze, że nic Ci nie jest... Chyba świnka też za bardzo nie ucierpiała, zderzaka z tyłu nie było czy go zgubiłeś?
wlasnie lamusy jedne , jest sposob zeby was udupic !
otworzcie sobie w dugim okienku jeszcze raz forum ale nie logujcie sie i bedzie was tam 2 razy wiecej.
jazda jazda lamusy !
.........Krzysiu !!! Tak mi Ciebie szkoda !! teraz ja Ci jakąś nagrodę ufunduję by Ci osłodzić Twoje "dachowanie" ............Mam nadzieje ,że "sprzęt" cały ???? PZDR - Heniek
PS. A rekord pobity !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
.........Krzysiu ! Tak mi Ciebie szkoda teraz ja Ci jakąś nagrodę ufunduję by Ci osłodzić Twoje "dachowanie" ............Mam nadzieje ,że "sprzęt" cały ?? PZDR - Heniek
Dziękuję Heniu za dobre słowo.Niebieska dojechała o własnych siłach do domu,więc nie jest tak źle.Resztę do wiosny naprawię
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Spoko ziomuś, takie sprawy się zdarzają jak się jeździ nie tak całkiem normalnie, także sponio luz!! Samochód to tylko kawał złomu i na dodatek nawet się na tej trawie za mocno nie pogniótł (wnioskuję ze zdjęcia) także zero do bani i dalej jazda!!
pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz