urbi, będzie German wersja kalendarza
Przeca to co jest zaproponowane to Lipa
popieram , nic szczegolnego.
no lipa troche, chociażby touring Davida (trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć !!!! to jest pasja ! ), M50 PUZa, cabrio Jacka, beemka RoboCopa, Weisner jest wiec wam odpuszcze i wiele wiele wiele innych.....
Jest srednio a zapowiadało sie naprawde dobrze... i zdecydowanie lepszy by był gdyby były również zdjęcia zbiorowe, eh... szkoda gadać
ale to wasz projekt
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
ale zaczynacie wybrzydzac
temat kalendarza był juz kilka miasiecy temu poruszony ze zbierane sa fotki
trzeba bylo cos wrzucic od siebie a nie
jaki bedzie taki bedzie ja biore
pozdro
w zeszłym roku było chyba to samo, nigdy nie uda się sprostać wszystkim wymaganiom i każdemu dogodzić, trza brać co jest albo nie i już, jak się komus nie podoba będzie miał pole do popisu za rok
nie jestem w temacie...a co jest nie tak z tym kalendarzem ? probowalem sie doczytac ale za bardzo nie wiem o co biega tym co sie nie podoba ten kalendarz.
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-28, 13:18
chłopaki (którzy robia ten kalendarz) - mam do Was prośbę
jak już będą zapisy na kalendarz, to załóżcie nowy temat z jakims materiałem poglądowym - może mod go przyklei, bo przyznam się, że tego nie śledzę już od jakiegoś czasu - u mnie w robocie ma 44 strony - z czego większość nie przeczytana
jestem zainteresowany zakupem, ale (bez urazy) już mi sie nie chce śledzic tego tematu
Siamka
Niedługo założę temat gdzie jeszcze raz poprosze o zadeklarowanie swojej chceci bedzie tam też można obejrzeć gotowy projekt!. Ta lista chętnych dotrze również do firmy co bedzie robiła kalendarz zeby tylko te osoby mogly go kupic. Trzeba się bedzie przedstawic nikiem z foru BK.
Aukcja bedzie na allegro tylko dla osób które zadeklaruja chęc kupna w tym temacie