A nie lepiej okleic? Na allegro czy ebayu mozna czasem znalesc naklejki
dokładnie o to chciałem zapytać... tyle, że jaka cena, no i te "czasem"... za samo malowanie wywalisz kupę kasyyyyy... to trzeba pokryć klarem, a to będzie kosztować... to tak jak byś malował każdy element z osobna........ czyli drzwi, błotniki, spoiler....
takie pasy już wyklejałem w mojej "byłej"... ... 635 ALPINA 300HP, bo nie miała...
a "wyklejankę" można zrobić z wysokiej jakości folii (specjalna amerykanckaaa, naprawdę dobraaaaa...)
ale były też "ALPINY" bez pasów, więc może się zastanów...
jak chcesz to mogę zrobić Ci te znaczki, a to jest większa żadkość niż te pasy i będzie robić duuuże wrażenie i szacunek, a jakie zdziwienie u ludzi ("...coo to za auto...???") ale z ceny nie mogę zejść, bo i tak robię prawie za "freeeeee"... tylko za materiały byś płacił ( to tylko dla forumowiczów... )... a ha i czas ja ustalam.... bo jestem bardzo dokładny...
Yakuzatti napisa/a:
A gitarki elektryczne tez "tuningujesz" ?
Bo mi sie czarny znudzil
BIZON o ktorych znaczkach mowisz?? Emblematy na maske i klape??? Czy jakies inne??? Czyzbym o czym zapomnial
Jak masz foto tych znaczkow to zapodaj.
houk!
pisałem już, że nie mam fotek, a chodzi mi o emblematy na maskę i klapę!!! ale jak chcesz inne, np. kiera, to nie ma problemu. mogę też podświetlić gałkę zmiany biegów sam sobie zrobiłem... zrobię fotki, to pokarzę...
Yakuzatti napisa/a:
Ta gitarenka to profi Btw. ile bys zaspiewal za upiorunowanie takiej?
nooo... jak już pisałem... dla forumowiczów cena "leci" w dóóółłłł... więc jak wezmę 150 zeee materiałeeemmm , to nie będzie "o wmordę, zabij mnie... za dużo..." sam lakier kładę min. trzy warstwy to musi wyglądać, a ja jestem zaje-dokładny...
kurcze tanio! chyba sie skusze! Ale najpierw pojdzie do lutnika i potem do Ciebie
kurcze tanio! chyba sie skusze! Ale najpierw pojdzie do lutnika i potem do Ciebie
nie ma sprawy jak cos, to pisz... tu, czy na PW...
Bizon ile by kosztowało pomalowanie klapki wlewu paliwa w e30?
taką "ładniochę" masz i chcesz jaj klapkę pomalować... ?
ale jak bardzo byś chciał to ta klapka kosztowała gościa 80pln., ale dla "betkarzy" zawsze taniej
trochę jakość fotki jest słaba, ale cuuuuś widać... gościu miał zrobione nagłośnienie i chciał coś na klapkę więc mu wymyśliłem nazwę i namalowałem znaczek "radioactiv". trochę ciulowo, że czerwony kolor tła, ale nie chciałem zmieniać bo auto taki kolor miało...
Tutaj pierwszy kontakt mojego znajomka z areografem (wcześniej graffiti) chyba jak na pierwszy raz to całkiem nieźle!
W tym momencie robi już naprawdę zaje... projekty jak tylko będę w moim rodzinnym mieście popstrykam jakieś fotki... Cały czas chodzi mi po głowie żeby oddać moje auto w jego ręce
za bardzo sie kontrastuja. Kiedys W Maxi Tuning lub GT byl taki amerykanski pickup niebieski Chevrolet bodajze. Tam dyskretnie byly te plomienie namalowane i o niebo lepiej.