widzisz britney co uzywki robia z ludzi np takie wino Oczywiscie i podziekowania dla ciebie pamietaj ze jestesmy umowieni na nastepny sezon.. , Hehe Puz ok bede pamietał ale nie planuje teraz w najblizszym czasie sie rozbijac
Siamka
Kolorek jest fajny nie często się spotykam z e30 w takim kolorze
Podobaja mi się chromy wokół drzwi hmm .... A widział ktoś touringa z takimi chromamia??
no nie wiem czy Borbet T nie sa tak oklepane jak A jak juz szukaj Keskinow albo BBS RS lub schmidt to sa malo spotykane fele a borbety to jeden zwis czy A czy T
Borbety A są poprostu brzydkie .Lepiej T + ciemny chrom do tego .
znow nie moge sie z Toba zgodzic bo moim skromnym zdaniem A duzo lepiej pasuja do charakteru e30 no i maja wiekszy parapet
Spoko Puz kazdy ma prawo do własnego zdania . Nie napisałem że nie pasują do e30 bo tak nie jest .Powiedziałem tylko że są mało urodziwe i prawie każde troche zrobione lub max e30 takie właśnie posiada i coponiektóre Golfy II .
Do lansu koniecznie BBs w chromie z rantem , dla siebie Alpiny lub Rsl fajnie leżą i e30stka nie wygląda jak klocek na walcach . Szczególnie widoczne bez M-tech-a niektórzy tak lubią .W końcu nie wszystkie e30 tki muszą miec GS ,czarną lampę i bbesy .Każdy przerabia wed. własnego uznania .
najlepiej zaloz stalowki
i silnik z 3.2l m3
to i tak pewnie nie starczy w lodzi cie m20 obiedzie
wiesz straszne pociski jezdza robia wszytko co jest na drodze
tzn pod siebie
sam sie przekonales?
co niektorym z lodzkiego klubu
fantazje to nawet dzieci by pozazdroscily
u nas w łodzi maja takie m20 ze nawet 3.0 m54 wymiekają ciekawe co to za magia bo moze niepotrzebnie silnik zmienialem pojechal bym do specjalistów z łódzkiego klubu bmw i bym wyjechał dragsterem