Myslac o egzotycznych wyspach przychodzi mi jedna na mysl... ta na ktorej byl krecony film z Dustinem Hoffmanem... tytul "Papillon" czyt. motyl , moge dodac ze jest to wyspa egzotyczna i zapisala sie w historii, moze troche niechlubnie... Lezy ona niedaleko Afryki... szkoda ze juz nie moge strzelac
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no mi właśnie o te na Pacyfiku chodziło, bo innych mój atlas nie uwzględnia
najbliżej chyba są wyspy feniks, a wpadłam na to, ponieważ mam ponadprzeciętną inteligencję
Oficjalnie ogłaszam że wygrała Bajka.Wybierz sobie nagrodę i podaj adres na pw.
Prawidłowa odp.:Wyspa Bożego Narodzenia (Kiritimati) na Pacyfiku
Gratuluję
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2006-12-25, 12:48, w caoci zmieniany 1 raz
Wyspa Bożego Narodzenia to mała wyspa kontrolowana przez Australię. Wyspa znajduje się na Oceanie Indyjskim, na północ od Australii i na południe od Indonezji. Wyspę zamieszkuje ok. 1500 rezydentów.
Wyspa Bożego Narodzenia to mała wyspa kontrolowana przez Australię. Wyspa znajduje się na Oceanie Indyjskim, na północ od Australii i na południe od Indonezji. Wyspę zamieszkuje ok. 1500 rezydentów.
heh no to samo przed chwilą znalzłem
Niestety chodziło o tą na Pacyfiku a nie Indyjskim eheh
Dzieki Pscolka za pomoc
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Nagrodę pocieszenia otrzymuje emaloo za to że pechowo pomylił święta(Wielkanocne i Boże Narodzenie)
Pozostałe nagrody wylosowali :kamil k. ,Piotrek i marvin-86.
Poproszę dane do wysyłki na pw.
Gratuluję.
P.S.Na wyspie tej znajduje się miejscowość o nazwie POLAND stąd każdy Polak znający j.angielski bedzie czuć się jak u siebie
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...