ja tam nie przepadam za kotami, ale jak juz u kogos sa to nie narzekam..
jakos tak dziwnie sie boje tych ich dwulicowosci, ciagle sie boje ze mnie uwali
a tymczasem dla relaxu:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=9710&7
i do pobicia: 1631
Kotek bedzie dla mnei i kobiety jestesmy zdecydowani na maxa wszystko ustalone kotek jest w wafce ( narazie przechodzi qracje bo mial problemy zdrowotne) ale juz za kilka dni jak sie trafi transport to bede mial kotka Jedni chca psa inni rybki a ja chce kotka PS nie traktuje tego jako prezent i zabawke pozdro jak ktos leci przed sylwestrem do poznania lub gdzies w jego strone i moze zabrac kotka z wafki to bym prosil o jakis kontakt
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
o tych kotach to niektorzy p...(gadają) takie głupoty jak postronni o beemkach.
Na kota szacun trzeba sobie zaslużyć , nie to co pies ze jak mu wpierniczysz to jeszcze bardziej sie płaszczy
Jak piźniesz kota to moze to zapamietać i wydrapać i oczy za 10 lat ... Takie to jest podobno zdradliwe
Narazie oczy mam więc nie wiem na czym stoje
Czy ja wiem czy zdradliwe? Raczej pamiętliwe Kot ja człowiek. Jak mnie ktoś klepnie, to też zapamiętam i koniec końców oddam Dlaczego więc kot jest gorszy od człowieka? Ja bym powiedział że bliższy człowiekowi
No biednemu zawsze wiatr w oczy wieje heheh Mialem zaklepanego tego kotka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54077 no i mialem zalatwiony transport ... i jak sie okazuje kotek wlascicielce uciekl .. byl strasznym dzikusem ponoc w ogole nie oswojonym kolejny kot ktorego zaklepalem jest we wroclawiu i po novym roku do mnie przyjedzie .. pozdrawiam
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No i stalem sie wlascicielem pieknej ok 3 miesiecznej kotki kotka pol pers czyli matka byla kotkiem perskim a ojciec lesnym rozrabiaka i wyszlo cos naprawde boskiego ,, buro czarny kotek o dlugiej siersci niesamowicie rozkoszny wiecznie rozbiegany fptki zapodam wieczorkiem pozdro
monix Poszukaj zanim napiszesz !!! kafarkowa żona :P
Rudy z wafki jak sie okazalo nie uciekl babce wcale tylko wszedl do wersalki pomiedzy materac a jakas plyte i tam sie zaklinowal i zdechl .. czasem tak bywa .. tego kupilem naq takiej wiejskiej gieldzie za 130 zl .. jest sliczna ma ok 3 miesiecy matka persica ojsciec lesny lovelas