Horoskop na święta z dzisiejszej gazety:
BARAN
Nie przesadzaj w święta z jedzeniem.Masz tendencje do tycia,a potem się martwisz.To bedzie niełatwe ,ale zachowaj umiar.
BYK
Nie daj sobie popsuć świątecznego nastroju.Dlatego unikaj sporów,które wracają co roku.One ciebie nie dotyczą i niech tak zostanie
BLIŹNIĘTA
Warto zaprosić na święta osobę,z którą wiązesz poważne plany.Ucieszy się,a ty możesz przeżyć kilka niezapomnianych dni.
RAK
Nie myśl w najbliższych dniach o pracy.Musisz odpocząć.Zamiast rozmawiać o swoich kłopotach zawodowych,porozmawiaj choć raz o miłych rzeczach.
LEW
Czekają cię dni pełne spokoju.Przekonasz się, że najważniejsza jest rodzina.Warto o tym pamietać nie tylko od święta.
PANNA
Swiąteczny chaos nie będzie cię męczył,choć czeka cię parę niespodziewanych wizyt.Ktoś pojawi się z prezentem,o którym dawno marzyłeś.
WAGA
Nie siedź w święta przed telewizorem.To bez sensu.Zamiast oglądać wciąż to samo,lepiej wyjdź na spacer.Naprawdę warto.
SKORPION
Wszystkim nie dogodzisz.Dlatego nie martw się,że ktoś nie przyjechał na święta.Każy ma prawo do swoich wyborów i warto to uszanować.
STRZELEC
Zamiast stać na okrągło w kuchni,pomyśl też o sobie.Warto zaopatrzyć się w nową garderobę,aby zaprezentować się gościom odświętnie.
KOZIOROŻEC
Przynajmniej w święta oszczędź najbliższym fochów.Ciesz się z tego co masz.Doceń,że otacza cięwiele życzliwych osób.
WODNIK
Wolny czas wykorzystaj nie tylko na jedzenie,ale również na chwilę refleksji.Warto pochylić się nad tym co było,jest i będzie.Nabierz dystansu do rzeczywistości.
RYBY
Święta upłyną ci w zawrotnym tempie.Poczujesz się zmęczony,więc warto pomyśleć o urlopie.Przyda ci się choć kilkudniowy relaks.
Jak dla mnie bzdury.U mnie napisali "Ktoś pojawi się z prezentem,o którym dawno marzyłeś".Taaa już jedzie do mnie laweta z e30 M3
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
BARAN
Nie przesadzaj w święta z jedzeniem.Masz tendencje do tycia,a potem się martwisz.To bedzie niełatwe ,ale zachowaj umiar
ta jasne chyba nie wiem gdzie ja utyje raczej sie rodzina martwi ze nic mi nie przybywa.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.