o i moge tez dopisac do tego materialisty tredycjonalista bez poczucia humoru bioracy wszystko zbytnio do siebie ... przykre nie znasz mnie wcale a oceniasz - 3/4 moich postow na tym forum to po prostu zart ... jak by wszyscy byli tavy jak ty to siedzielibysmy w kolko z rozancem ....
I vice versa. Ty pierwszy mnie oceniłeś po paru moich postach, wcale mnie nie znając.
Pax bo nie będzie prezentu pod choinkę od Mikołaja
Siamka
A ja ma w domu trosze wysuszonego sianka w torebeczce może położymy pod choinką, hehe
mam też szklana rurke ale nie wiem po co ona do tego sianka może przyda się pod choinką bo nie wiem co z nią zrobic
"Kazik" w jednej ze swoich piosenek spiewa tak ..." Nie ma litości dla s.... " i tak powinno być na pohybel z nimi, kilku na stryczek i zaraz by sie spokoj zrobil..... nie mowie ze powinno obowiazywac prawo piesci czy mocniejszego ale wedlog mnie kara smierci to powinna byc, a co do zwierzat, smacznego karpia na wigilie...
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
nawet 25 lat i dozywocie w pudle nie wychowa takich ludzi ( choc zdarzaja sie wyjatki ale to jest chyba 1 na 1000 ). wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar. zreszta, to jest temat rzeka.
wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar
Widze ze masz niewielkie pojecie o tym jak wyglada kryminal od srodka. Zapewniam Cie ze nie chcialbys tam spedzic nawet tygodnia. Nawet po tej "wlasciwej stronie" siada na banie. Srednio przyjemne miejsce.
wiezienia w polsce to hotele. wszelkiej masci bandyctwo wozi sie tam na prawach czlowieka mimo ze wielokrotnie sami je lamali w stosunku do swoich ofiar
Widze ze masz niewielkie pojecie o tym jak wyglada kryminal od srodka. Zapewniam Cie ze nie chcialbys tam spedzic nawet tygodnia. Nawet po tej "wlasciwej stronie" siada na banie. Srednio przyjemne miejsce.
Niekoniecznie, kolega wpadł w dilerke narkotyków bo kasy mu było mało i poszedł na odsiadkę na trzy wiosny. Po pól roku wyglądał jak śmierć , żywcem był załamany jak stara szopa, ale jak wyszedł to był postury bardziej niż poważnej i jakoś mu brak karku było.
Myślę że to kwestia dostosowania , a nie strachu.
a ja myśle ze powinni pracować w kopalniach w najgorszych warunkach i dostawać zreć tyle co w obozach a jakby metan wybuchł to raczej nikt by sie nie przejoł
a ja myśle ze powinni pracować w kopalniach w najgorszych warunkach i dostawać zreć tyle co w obozach a jakby metan wybuchł to raczej nikt by sie nie przejoł
Jakby metan wybuchł to by było nadzwyczajne złagodzenie kary...
Jakby metan wybuchł to by było nadzwyczajne złagodzenie kary...
...ale trzeba pamietac ze to sie tyczy najgorszych zwyrodnialców...w wiezieniach tez sa normalni ludzie , ktorzy siedza tam z roznych dziwnych przyczyn...