houk to, że niezbyt poważnie, to wieeeem
sam robiłem! robię takie rzeczy i nie tylko. mogę pomalować wsiooo... od kredek po całe autooo...!!!
jak ktoś chce, to mogę takie zrobić, albo cuuuś innego.
A masz moze fotki jak to wyszlo?? Wlasnie nad taka przerobka sie zastanawiam...
Jak cos to bym sie do Ciebie zglosil
fotek nie mam bo jak robiłem przeróbkę, to nie miałem jeszcze aparatu ale wyszło gicio. każdy myślał, że to oryginał
Pietrek napisa/a:
Przekozackie są te kredki Jaki masz aero ? Piwata czy coś z wyższej półki ? Jakimi farbami to malujesz ?
"IWATA"... coś TY, ja używam "zwykłe" >profesional< za 125pln. na allegro można dostać... mam inne z górnej pólki, ale szczerze mówiąc nie widzę różnicy. nawet jeden za prawie 400pln >VIVAZ< jest mniej precyzyjny niż tan >profesional<... moim zdaniem liczy się umiejętność, a nie sprzęt!
kredki mogę zrobić na indywidualne zamówienie jak kto by chciał
Piwata= Pseudo Iwata te za 125 zeta to właśnie pseudo iwaty. Niektórzy mówią że malują lepiej niż oryginały. niektórzy że nie ma zabardzo różnicy między podróbka a ori
Myśle że po sylwestrze zaczne zbierać na Pseudo iwate , zmontuje jakiś kompresorek i zacznę malować modele właśnie Aerografem
Piwata= Pseudo Iwata te za 125 zeta to właśnie pseudo iwaty. Niektórzy mówią że malują lepiej niż oryginały. niektórzy że nie ma zabardzo różnicy między podróbka a ori
hehe... dobre... nie wiedziałem tego noooo... to mam "Piiiiii... i wate...."
_________________ Kurka... było 635csi ALPINA... Jest M20 B20 ale... "ciornaaa"!
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-12-21, 22:41
Widze ze o mnie tu mowa , A wiec TO JA DOSTAŁEM KREDKI są bardzo fajne, ale ich pudelko jeszcze fajniejsze, super zrobione i wogole bajerka, dzieki Bizon
Widze ze o mnie tu mowa , A wiec TO JA DOSTAŁEM KREDKI są bardzo fajne, ale ich pudelko jeszcze fajniejsze, super zrobione i wogole bajerka, dzieki Bizon
niech Ci służą...
teraz robię kredki a`la DUCATI dla bracholka. maniak tej marki... i ma DUCATE 900-tke...
BIZON napisz ile bys chcial za pomalowanie e34 na alpine??
houk!
całe autooo... czy znaczki...?
jak same znaczki, to pięć dyszek za sztukę tylko muszę mieć znaczki... ... obwódki i napisy staram się robić z "niklu". czyli tak jak w oryginale...
Pomg: 1 raz Doczy: 11 Lip 2005 Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2006-12-24, 23:27
Bruner napisa/a:
A nie lepiej okleic? Na allegro czy ebayu mozna czasem znalesc naklejki
Tez nad tym mysle. Odkad zainteresowalo mnie zrobienie repliki alpiny, zastanawiam sie nad tymi pasami... Juz sam nie wiem czy wogole je robic (malowac, naklejac)???
Jak myslicie??
A nie lepiej okleic? Na allegro czy ebayu mozna czasem znalesc naklejki
dokładnie o to chciałem zapytać... tyle, że jaka cena, no i te "czasem"... za samo malowanie wywalisz kupę kasyyyyy... to trzeba pokryć klarem, a to będzie kosztować... to tak jak byś malował każdy element z osobna........ czyli drzwi, błotniki, spoiler....
takie pasy już wyklejałem w mojej "byłej"... ... 635 ALPINA 300HP, bo nie miała...
a "wyklejankę" można zrobić z wysokiej jakości folii (specjalna amerykanckaaa, naprawdę dobraaaaa...)
ale były też "ALPINY" bez pasów, więc może się zastanów...
jak chcesz to mogę zrobić Ci te znaczki, a to jest większa żadkość niż te pasy i będzie robić duuuże wrażenie i szacunek, a jakie zdziwienie u ludzi ("...coo to za auto...???") ale z ceny nie mogę zejść, bo i tak robię prawie za "freeeeee"... tylko za materiały byś płacił ( to tylko dla forumowiczów... )... a ha i czas ja ustalam.... bo jestem bardzo dokładny...
Yakuzatti napisa/a:
A gitarki elektryczne tez "tuningujesz" ?
Bo mi sie czarny znudzil