Kalendarz zrobi dla nas firma http://www.fotto.pl/
Profesjonalnie zajmująca sie czymś takim! Powiedzieli że nie masz szans żeby to przed świetami był, za dużo ofert. Prześle Yaku swoja czesci prac (jak tylko bede mógł najszybciej) bo trzeba z tego zrobić PDF i im przesłać koszt kalendarz możliwe że bedzie troszkę mniejszy niz 30 zł jednak muszą zobaczyć przygotowany przez nas projekt.
I co w związku z tym ? To, że nie zobaczyłby dymu dla jednych może być zaletą, a dla drugich wadą. Jeden lubi truskawki, a drugi poziomki. Tak czy siak to nie jest powód aby się naśmiewać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Każdy ma swój klub i swoje zasady i trzeba je uszanować.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-19, 23:57
Bagor napisa/a:
Miki napisa/a:
w BMW Klub Polska dymu byś na pewno nie zobaczył
I co w związku z tym ? To, że nie zobaczyłby dymu dla jednych może być zaletą, a dla drugich wadą. Jeden lubi truskawki, a drugi poziomki. Tak czy siak to nie jest powód aby się naśmiewać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Każdy ma swój klub i swoje zasady i trzeba je uszanować.
akurat bmw klub polska szanuje ale bmw sport juz nie
dym ma byc bo to nie przednionapedowki w stylu mulipla,tigra,calibra lub tico ! beemka musi leciec bokiem a za tym idzie troche dymu.
beemka musi leciec bokiem a za tym idzie troche dymu.
Siamka
Może w przyszłym roku zrobimy edycje najlepszych driftów beemka klubu??
Cały sezon przed nami na robienie fotek To by był najbardziej zadymiony kalendarz!!!
źle mnie zrozumiałeś troche nie nasmiewam sie z niczego bo po co? oni maja swoje zasady, Ty swoje, ja swoje i jest oki. napisalem te slowa tylko w odniesieniu do zdjec bo napewno dymek z opon "lecacego bokiem" BMW jest duzo przyjemnijszym widokiem niz statyczne zdjecie(nie mylic z bezmozgim paleniem opon pod tesco I tylko w tym sensie to napisałem, zreszta kazdy ma swoje zdanie a forum jest od tego aby je wyrazac czy o sie komus podoba czy nie. Nie pasuje Ci Twój problem wcisnij ignora i nie musisz czytac co pisze
pozdr
Siamka
Prosze wszystkich jeszcze o chwile cierpilowości. Projenk został juz ukonczony w 99,99% pozostało tylko zrobić PDF i wynegocjować cene za jak najwiekszy format kalendarza.
Projekt kalnedarza do wglądu bedzie umieszczony niedlugo (czyt. dzień/dwa)
Jak tylko bede znał konkrety tzn. Możliwe formaty, wzory kalendarza oraz cene. Pojawi się temat z informacja jak nabyc taki kalendarz!!!
Pozdrawiam!!!!!!
ps.Bruner wysłałem Ci na .....@o2.pl fotki nerwowego46
... no Robo nie zapomniał o kumplu z fanclubu BBS RS
heheeee... kurcze ale temat sie rozwinął, ostatnio jak czytałem to chyba to 3 stronka była... nic dziwnego że nie zdążyłem dać fotki, eh... szkoda bo mam ich sporo
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !