DZIKUS - mam pytanie! Udało mi się dorwać mechanizmy do otwierania tych tylnych małych szybek w coupecie. Niestety bez kabli i przycisków. Mógłbyś mniej więcej napisać czego potrzebuję jeszcze do podłączenia tego udogodnienia ...:) Czy przyciski muszą mieć ten mikrostyk... czy potrzebuję przekaźniki ?
Dzikus cieżko pracuje teraz na paliwo ! A to co masz to juz połowa sukcesu nawet jak to podłączysz na krótko to juz będzie chodzilo klawisze są identyczne jak od e36 od szyberdachu na te grube piny popytaj tych co maja częsci do coupe może ktos bedzie mial leżec wiązke od tych szyb a przewody do klawiszy mają te same kolory co do szyb i tylko je wpinasz w nie. a do silniczków o ile pamietam ida trzy kable, dwa plusy i minus albo odwrotnie-nie pamietam. poszukam Ci schematu wieczorem i dam ci na priva
DZIKUS - mam pytanie! Udało mi się dorwać mechanizmy do otwierania tych tylnych małych szybek w coupecie. Niestety bez kabli i przycisków. Mógłbyś mniej więcej napisać czego potrzebuję jeszcze do podłączenia tego udogodnienia ...:) Czy przyciski muszą mieć ten mikrostyk... czy potrzebuję przekaźniki ?
Potrzebujesz jeszcze tego:
Najlpiej dokupic przelaczniki z ramkami od qpe albo dwie prawe strony od sedana ( chociaz nie wiem jak wygladaja wtyczki na tyl w sedanie ) i jeszcze wtyczki na tyl a kable se puscic nowe.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
O własnie tego potrzebujesz ....a nawet niech Ci kolega sprawdzi po kablach w tej wiązce co ją ma które idą plusy a które minusy do wtyczek i każdy elektryk Ci to zrobi na szybko do czasu jak nie dorwiesz oryginalnej wiązki z wtyczkami.