siostra dostanie jakieś ciuszki myślę,
z dziewczyną też nie będzie problemu (lista życzeń jak zwykle długa ) też pewno jakieś ciuszki może coś z biżuterii,
nie wiem co kupić rodzicom
a świnka to wizyta na myjni (i tu się zastanawiam na tą opcją co Kujon wtedy i ja skorzystam) i 60l Pb
a sobie to już wczoraj zrobiłem przezent nowy laptop
Dla rodziców jeszcze nie wymyśliłem prezentów.. Dla dziewczyny kupilem gustowną torbę i mychę do laptopa, oraz srebrną bransoletkę. No i jeszcze lusterko kosmetyczne.
Dla Beemki sprężynki AP, rozpórkę Wiechers, amorki, breloczek, tapicrkę wnętrza, zimówki z alusami, tylną klapę...hmmm
Dla rodziców jeszcze nie wymyśliłem prezentów.. Dla dziewczyny kupilem gustowną torbę i mychę do laptopa, oraz srebrną bransoletkę. No i jeszcze lusterko kosmetyczne.
Dla Beemki sprężynki AP, rozpórkę Wiechers, amorki, breloczek, tapicrkę wnętrza, zimówki z alusami, tylną klapę...hmmm
Gasper to chyba beemkę kochasz bardziej od swojej dziewczyny
BMW , dostała już fele, dokładke "IS" i powinna cicho siedzieć, ale chyba wyskrobie jeszcze na zawias żeby jej smutno nie było
córa fotelik do samochodu,
żona... hmmm... jeszcze nie wiem,może jakiś perfum z wyższej półki ?!
stary DVD... żeby mógł sobie oglądać filmy z gołąbkami
i tam pare małych dupereli dla pozostałych
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wprowadziłem to w swojej firmie i sprzedaje się rewelacyjnie, jak by ktoś chciał to zapraszam na priv.
A teraz proszę o propozycję prezentu dla mojej żony, z wiadomych przyczyn biżuteria odpada... co mozna kupić kobiecie która wszystko ma?
...może fotele Recaro do bmki
Wprowadziłem to w swojej firmie i sprzedaje się rewelacyjnie, jak by ktoś chciał to zapraszam na priv.
A teraz proszę o propozycję prezentu dla mojej żony, z wiadomych przyczyn biżuteria odpada... co mozna kupić kobiecie która wszystko ma?
dla mamy : suszarka
dla dziewczyny : pewnie jakies perfumidlo
dla ojca : hmm pewnie jak zawsze skocze po flaszke :
dla brata z żona : oddam im pieniadze za felgi niech sie ciesza
dla mojej niuni : felunie borbet a 16 " 7.5 x 2 ,9 x 2 polerowany rant plaskie dekle ale dostanie je dopiero na wiosne
J E L I T O napisa/a:
zapytaj jej sie czy wszystko ma napewno ci powie ze nie ma sie w co ubrac hahahha (skas to znam) one nigdy wszytkiego nie maja
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Dla mamy zestaw kosmetyków D&G, dla staruszka jakiś terminarz + alko które pewnie razem wychylymy
Dla kobiety bielizna " LEG AVENUE" chociaż nie wiem czy to bardziej nie dla mnie + portfel...
Generalnie wszystko już kupione, przedswiąteczne bieganie po centrach działa mi na nerwy...
Pozdro!
zapytaj jej sie czy wszystko ma napewno ci powie ze nie ma sie w co ubrac hahahha (skas to znam) one nigdy wszytkiego nie maja
nie nie marvin one zawsze nie mają się w co ubrać a koleżanka ma nowy ciuszek
nie nie marvin one zawsze nie mają się w co ubrać a koleżanka ma nowy ciuszek
dokladnie napisalem to co ty pozdro
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy