Bo z tyłu siedzi ładnie, ale wiesz obniżona sprężyna to twardsza sprężyna a jak fabryka ci siadła z tyłu albo amorki to będzie obcierać. Może jest pęknięta (koncówka?)
najlepszym wyborem byłoby chyba zalożenie jakiś spręzyn o nie takiej twardej charakterystyce (jak np. czerwone), które by obniżały np. tył -20mm, a przód 40mm.........
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Ostatnio zmieniony przez cinek_sw 2005-04-26, 17:00, w caoci zmieniany 1 raz
kosa, silnikowi tez czasami nalezy sie male myju myju
Nom silnik czysty wygladalby kozacko
Co do autko to cud malina musze wkoncu na jakis spot dotrzec
Wogle dlaczego autko wystawiles na allegro
Szkoda go sprzedawac
Co do zawiechy to faktycznie stoi wysoko, ale jeśli amorki sądobre to ją taką zostaw, bo wymianiac sie nie oplaca, jesli obecne sąOk. Bo wymieniajacc sprezyny amory tez trzeba.
Mam tak samo, w porownaiu do Bejek klubowiczy moja stoi strasznie wysoko. Max smieje sięży wygląda jak terenówka , nawet nie jak iX tylko jak typowe 4x4
Śmieszna to jest max gleba na warunki jakie są w PL. Śmiać to sie można jak ktoś obniżył tak że ledwo udaje mu sie przejechać przez tory lub nad studzienką i trwa to min. pół godziny.
A w zime warto takiego osobnika puszczać do przodu
Siemka
A myślałeś żeby np. pomalować na czarno dekiel a zostawic polerowany kolekrot?? Albo na odwrót fajny by był taki kontrast.
Kolektor też się czyści już, nie chciałem efektu "lustra" ..
Właśnie się zastanawiam nas pryśnięciem na czarno kol.+pokrywa....
pozdr
Siamka
Ja tak mam usiebie pomalowane właśnie tylko że w czarnym macie i wypolerowane paski na deklu i kolektorze . Bardzo to fajnie wyglada polecam!! A jak zrobisz, to się pochwal
Siemka
A myślałeś żeby np. pomalować na czarno dekiel a zostawic polerowany kolekrot?? Albo na odwrót fajny by był taki kontrast.
pozdr
Siamka
Ja tak mam usiebie pomalowane właśnie tylko że w czarnym macie i wypolerowane paski na deklu i kolektorze . Bardzo to fajnie wyglada polecam!! A jak zrobisz, to się pochwal
mały mod dzisiaj w garażu, zdjecie zrobione telefonem:
Siemka
pozdr
Siamka
mały mod dzisiaj w garażu, zdjecie zrobione telefonem:
Siemka
No i to jest to co tygryski lubia najbardziej Bedziesz jeszcze polerował paski na kolektorze?? A polerowałes do połysku czy tylko na gładko?? Ja zdecydowałem ze błysk nie pasuje do czarnego matu, jest tylko na gładko wypolerowane!