jak będa opisywać takie wynalazki jak te srebrne e30 sedan to nie wróże dluugiej kariery.... BMW to juz nie auto dla dresa (chociaz ciagle panuje ten stereotyp) ale czesto obiekt pasji wlasciciela, jesli nie zmieni sie podejscie wydawcy to cóż... historia lubi sie powtarzac... to moje zdanie na ten temat
BMW TRENDS znów w sprzedaży!
Szukaj nas od 18 grudnia w dobrych punktach sprzedaży.
Po dłuższej, wakacyjnej przerwie wraca BMW TRENDS.
Więcej stron, więcej materiałów, lepsza jakość!
W najnowszym numerze:
- podsumowanie sezonu 2006 – relacje ze zlotów
- historia X5
- ciekawostki i nowinki z Essen Motor Sho
- na co zwracać uwagę przy kupnie używanego BMW
- Turbo emocje BMW 335i
- Wodorowe BMW
- Ac Schnizter 650i
- X5 i X3 na torze off-roadowym
- kalendarz na 2007 r.
- szybkie E39 M5
- rozmowa z Robertem Kubicą
- plakaty, BMW ArtCars, motocykle
podobno zmienia sie wydawca i gazetka ma isc w troche inna strone niz szła w poprzednim wcieleniu ... tak słyszałem
jak bedzie sie zobaczy ... wczesniej miała trafic do prostaków i pasjonatów wsiunskiego tuningu ..
teraz podobno do fanów klasyki i tuningu ze smakiem
Jestem ciekaw jak bedzie to wygladalo .. .kupie pierwszy nr. drugi juz bedzie musisal zasłuzyc na zarobienie moich 10zł
evil [Usunity]
Wysany: 2006-12-21, 11:24
kupiłem, a tak sobie, żeby mieć co czytać, kiedy mój kierowca będzie mnie odwoził do pracy luksusowym, klimatyzowanym Solarisem.
jest nieźle, aleTEN ZBOCZENIEC, CO PORZEZAŁ E30 CABRIO I PEŁNA ZACHWYTÓW ŻONKA, TO POWINNI LECZYĆ SIĘ NA NOGI!!!
i to podobno jeszcze nie koniec masakrowania tego biednego auta...
żenada, porażka i (nie obrażając nikogo) Góra Kalwaria...
aha, tekst o motocyklach suchy, jak bulimiczne modelki, porażka...
ale cóż, to pierwszy numer, czyli choroby wieku dziecięcego. miejmy nadzieję że będzie lepiej
Czyli jednym slowem nic sie nie zmienilo i nadal nie warto kupowac, czy widac jakies postepy? Bardzo pobieznie przejzalem w Empiku bo nie mialem zbytnio czasu sie zaglebiac i na pierwszy rzut oka jest jak bylo, zainteresowal mnie tylko artykul o kupowaniu uzywanej beemki.
kupilem ta gazetke i w zasadzie zadna rewelacja...moze bedzie lepiej...jest nawet w miare artykul na co zwrocic uwage przy kupywaniu uzywanej beemki ale niestety tylko jego 1 czesc. nastepna czesc w nastepnym numerze. jest opisane tez e30 po jakims wiejskim tuningu ale najgorsze jeszcze przed nia jesli plany malzenstwa szalonych stylistow dojda do skutku.
Czyli jednym slowem nic sie nie zmienilo i nadal nie warto kupowac, czy widac jakies postepy? Bardzo pobieznie przejzalem w Empiku bo nie mialem zbytnio czasu sie zaglebiac i na pierwszy rzut oka jest jak bylo, zainteresowal mnie tylko artykul o kupowaniu uzywanej beemki.
No właśnie ten artykuł o kupowaniu uzywanej bawarki mnie intersi najbardziej.
Jak widać po przykładzie tej gazety , BMW to NIE JEST samochodem dla dresów
A nie rientujecie sie jak Vw Trąds też lipe odstawiają czy porzadnie wydawana jest
Hehe te E34 520 jest mojego znajomego, i naprawde jest w supr staie szkoda ze srodka nie pokazali piekny m-tech w półskorze z czarnym drewnem ale ma jeszcze faniejsze auto E39 535 V8 w pelnej opcji z tv+navi fotele z pamieciami no jednym słowem wypas którym mnie zaraził i jak tylko odłoze troche kasy to napewno kupie E39
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Hehe te E34 520 jest mojego znajomego, i naprawde jest w supr staie szkoda ze srodka nie pokazali piekny m-tech w półskorze z czarnym drewnem ale ma jeszcze faniejsze auto E39 535 V8 w pelnej opcji z tv+navi fotele z pamieciami no jednym słowem wypas którym mnie zaraził i jak tylko odłoze troche kasy to napewno kupie E39
Dziś kupiłam nowy numer BMW trends. Pierwszy w tym roku. Są piękne zdjęcia starych i najnowszych modeli, trochę historii trochę nowinek i plakacik M6, kalendarz imprez Formuły 1 i nowy model bolidu wyścigowego zespołu BMW Sauber.
[ Dodano: 2007-04-24, 17:10 ]
Informuję szanownych miłośników, że dziś kupiłam kwietniowy >BMW TRENDS<
W numerze m.in. znajdują się porady:
- Beemka wiosną ... czyli, jak przygotować autko do sezonu letniego.
- Tanio i z klasą ...... BMW na gaz - czy traci moc?
Piękne zdjęcia nowej M3 z rodowodem F1, oraz BMW G6 V8 5.2 coupe.