BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: nokerman
2006-12-13, 10:47
Bmw-sport...
Autor Wiadomo
nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-12-13, 08:24   

jeżeli poniżej tej kreski zobaczę że ktoś z jednego forum próbuje smarować kogoś z drugiego - dostaje warna i od razu zamykam temat

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-12-13, 08:30   

a ja lubie takie zadymy , przynajmniej mi szybciej leci te 8h w urzędzie, noi muszę sie pochwalić że dostalem 1 w zyciu bana :mrgreen: , najlepsze że dowiedziałęm sie o tym z innego forum :mrgreen: tzn z tego :) , cieszy mnie tez że na BKS (oraz od pewnego czasu BK), będe mieć teraz opinie pijaka i rzygola, a nie drętwego kujona :mrgreen:

P.S noi kto teraz podskoczy wielkiemiu Nokermanowi.... :?: :mrgreen:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 08:33   

Labrador napisa/a:
co do bana to jak juz powiedziałem został zniesiony

raczej nie, bo inaczej co robił by u mnie napis, że zostałem wywalony z forum :roll:
...ale żeby nie było wątpliwości, to wcale nie prosze Cie o to, żebyś mnie przywracał
tylko skoro tak traktujecie "obcych", to się nie dziwcie, że poza Waszym podwórkiem Was nie lubią

... oczywiście na nikogo nie smaruje :grin:
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2006-12-13, 08:44, w caoci zmieniany 1 raz  

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-13, 08:33   

Cytat:
menel - "dzieciaku" to mow do swoich bezmozgowych towarzyszy.a mi mozesz conajwyzej possac...

-inteligentny text dzieciaka z bmw sport- kornelia
zeby tam jeszcze byllo co possac :mrgreen:

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-12-13, 09:04   

El Menello napisa/a:
Cytat:
menel - "dzieciaku" to mow do swoich bezmozgowych towarzyszy.a mi mozesz conajwyzej possac...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I najlepiej niech nijaki Korneljo sprzeda BMW i kupi sobie wreszcie alfe romeo którą tak kocha bo przecież dla dziewczynek stworzono przedni napęd :grin:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-12-13, 09:10   

yo!
proboszczu nokerze moze przyjmiemy od bmw sport 2 nagie wały :mrgreen:
aloha :mrgreen:
PS to na znak pokoju :mrgreen:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-12-13, 09:19   

Z niepotwierdzonych informacji pewnej członkini - członkowstwo w tym klubie sportowym oferowane jest za sex.

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-12-13, 09:31   

ja słyszałem że Kornelio jest ojciem dziecka Anety K. :mrgreen:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-13, 09:37   

El Menello napisa/a:
Cytat:

i słusznie się obruszył :lol: jak dla mnie to szklaneczka whiskey i sportowe auto do spokojnej jazdy to raczej kryzys wieku średniego a to również tłumaczy "co najwyżej" :lol:

Kyokushin 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 31 Pa 2005
Wysany: 2006-12-13, 09:46   

Witam

Panowie, nie wiem oco ten dym.
Na BMW-Sport mamy swoje reguły które są napisane wyraźnie w regulaminie (którego pewnie żaden z bijących pianę nie czytał, a który wszystko wyjaśnia), których staramy się trzymać.
Ludzie bijący piane i robiacy prowokacje dostają ostrzeżnia lub czasowe bany - co zresztą nie jest nielogiczne.

Odnośnie jazdy jak emeryt... znowu osoby bijące piane nie czytały regulaminu który tam nie bez przyczyny umieściliśmy.
Każdy z nas lubi latać bokami, lubi się pościgać ale robimy to w miejscach w którym to innym nie przeszkadza (nie robi hałasu, nie budzi w ludziach strachu, nie naraża innych ani nas na utratę zdrowia czy życia).

Obrzyganie swojego samochodu w naszym przekonaniu nie należy do największych atrakcji jakie mogą się zdarzyć na spocie. Palenie gumy również nas nie kręci.

Żaden z nas nie twierdzi że powyższe to jest Beemka klub jednak są ludzie którzy twierdzą że bmw-sport.pl jest nudne a ponieważ w.w atrakcji tam nie ma a beemka klub jest fajna.

Czysta dedukcja nasuwa wniosek: "Beemka klub jest fajna bo można obrzygać samochód i spalić kapcia i sobie polatać po pijaku.", co oczywiście prawdą nie jest.

Myślę że osoby które owe ekscentryczne zachowania preferują, przynosza złą opinię przede wszystkim Beemce. Jestem ciekaw czy te osoby w ogóle należą do beemka klubu czy są to poprostu forumowicze lubiący robić różnego rodzaju afery, raz tu, raz tam.

Gdy zarząd bmw-sport chce uniknąć kojarzenia naszego forum z tego typu zachowaniami im się poprostu u nas nudzi i mają pretensję do garbatego że ma dzieci proste.

Tutaj mamy swój regulamin: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=2210

Jest tam napisane co preferujemy a czego nie.

Jak robimy normalne spotkanie, idziemy na kawę, rozmawiamy, nikt nie pije alkoholu kto będzie prowadził (co chyba zresztą jest logiczne).
Jak chcemy się napić, robimy sobie spota z noclegiem (Małkinia).
Jak chcemy polatać bokami lub pościgać się, robimy spot na lotnisku.
Wszystko z umiarem i wszystko ma swój czas i miejsce.

Jak ktoś pochwala jazdę po pijaku, robienie sobie cyrku z drogi publicznej, kating auta, zostaje poinstruowany że to nie jest ok.

Nie wiem oco poszło z tymi banami, ostrego, kujona i kogoś tam jeszcze ponieważ mnie nie było przez pare dni.

Może zamiast robić dym na forum beemki (może przeniesiemy się jutro na BKP, żeby wszyscy wiedzieli że ktoś dostał na bmw-sport bana i że bmw-sport jest nudnym forum dla emerytów), obrzucać się śmieciami i błotem, może wystarczy porozmawiać z którymś z adminów lub z paroma na raz, napisać PW, majla, na GG - dróg jest wiele.

Każdy z nas jest człowiekiem, każdemu puszczają nerwy więc trudno się dziwić moderatorowi który daje bana komuś kto jest niereformowalny i robi do niego osobiste wycieczki. Dlatego jest nas kilku i grunt to umieć się 'dogadać', a żeby się dogadać trzeba 'porozmawiać'... chyba że komuś zależy właśnie na nie dogadaniu się ale zrobieniu bałaganu i skłuceniu forów.

W forumowym życiu, podobnie jak w codziennym, trzeba mieć do siebie wzajemny szacunek. Jest on podstawą do wzajemnej dyskusji i osiągnięcia konsensusu.
W 'pisanej formie', przez brak wizualnego i werbalnego kontaktu bardzo łatwo się nie dogadać, więc wszelkie swoje wypowiedzi należy przemyśleć, zanim się je przeleje 'na forum' gdyż bardzo łatwo mogą one kogoś urazić czy sprowokować. Jeżeli jest cień wątpliwości, czy coś zostanie zrozumiane inaczej niż chcecie, napewno własnie tak będzie i awantura gotowa.

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2006-12-13, 10:02   

Siemka

Czytałem te wszystkie posty!! Aż się we mnie zagotowało!!! Jak tylko jeden koleś powiedział że to pachnie Beemka to od razu wszyscy z famtego forum się rzucili i na beemke a co my jakies popychadło czy co. Może czasami warto się napić browara zamiast zielonej herbatki bo od niej się we łbie lasuje i można skrętu kiszek dostac.
Że niby jak ktos kapcia spali to z beemki i ze powinni mu od razy 24 dac tak?? No bez kitu!

PRECZ Z KOMUNĄ!!!!!
BALCEROWICZ MUSI DEJŚĆ !! !!!

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 10:13   

piszesz niby w sposób wyciszający, łagodzący całą sytuację, ale jednocześnie przypisujesz nam rzeczy (nota bene widać, że spodobało ci sie sformułowanie o biciu piany), których ocena jest z góry przesądzaona - to tak jakbyś podawał na zgodę rękę uwaloną w jakims gównie - sorry, ale takie zabiegi socjotechniczne, to sobie stosuj na swoim forum
jak chcesz szacunku, to sam okaż trochę dobrej woli - na szacunek trzeba sobie zasłużyć... jeszcze trudniej jest go odzyskać - strasznei mi przykro, ale na mój szacunek sobie nie zasługujecie, więc jeśli chcesz poudzielać dobrych rad, to rób to u siebie

internet jest wielki i nie musimy się w nim spotykać (nie wiem jak wy, ale ja płakac nie będę) - to samo tyczy się świata realnego... ale na to raczej nie liczę

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Wysany: 2006-12-13, 10:17   

6. Nie robimy innych czynności związanych z motoryzacją i nie, ogólnie przyjętych za niestosowne.
7. Jeżeli będziesz chciał/a coś zrobić i będzie Ci się wydawało że jest to niestosowne - na 100% tak właśnie będzie.

Wczytałam się w regulamin niezmiernie wnikliwie i o ile wcześniejsze punkty są dla mnie poniekąd zrozumiałe to te dwa wyżej pozwalają na wysnucie wniosku, że błędem jest myślenie że bmw-sport to strona fanów samochodów (i może własnie tu rodzą się różnice zdań), a również zgodnie z punktem 7 wogóle nie wiem czy stosowne bedzie pisanie posta :)

Tak sformuowane by dla wszystkich było czytelne :)

Kyokushin 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 31 Pa 2005
Wysany: 2006-12-13, 10:43   

PioterW: W którym miejscu przypisałem coś Wam?

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-12-13, 10:44   

Weżcie juz wyluzujcie bo to sie az przykre robi.

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-12-13, 10:47   

podziękować Kujonowi :mrgreen:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Wywietl posty z ostatnich: