BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: nokerman
2006-12-13, 10:47
Bmw-sport...
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 00:03   

a czemu ja dostałem bana? :grin:

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2006-12-13, 00:05   

Panowie, Panowie.......... zachowujecie sie gorzej niz baby :P

Jeden kupuje auto zeby nim jezdzic z domu do pracy i na odwrot.
Drugi ma auto zeby miec z niego frajde.
W jednym i drugim przypadku jest to rzecz materialna nabyta za pieniadze wiec porownujac prosto do talerza (taka wersja dla niekumatych :mrgreen: ) co kogo truskawka obchodzi czy ja bede jadla obiad na talerzu ktory sobie kupilam, czy go pobije o sciane jak sie zdenerwuje na swojego faceta. W obu przypadkach to byl moj talerz i moje pieniadze.
Jak ktos chce krecic baczki i latac bokami, to wolny kraj i mu wolno. Jak ktos chce uzywac auta do jazdy w tyl i przod tez moze, bo to jego wolny wybor.

A tak wogole to nie wiedzialam ze za przynaleznosc do jednej grupy mozna zostac wyrzuconym z innej. To chyba jakies chore jest nie sadzicie? Po to jest forum zeby wyrazac wlasne zdanie co zrobilam ja...
Pscolka

PS: i tak wiadomo ze u nas najfajniej co by nie bylo :razz: :mrgreen:

ubott 
niezatapialny

Pomg: 7 razy
Doczy: 24 Lip 2006
Skd: warszawa
Wysany: 2006-12-13, 00:08   

Cytat:
PS: i tak wiadomo ze u nas najfajniej co by nie bylo

swiete slowa!!!!!!!
mechanika bmw

www.ubottgarage.pl
tel 502928155

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-13, 00:08   

no to mi tez dowalili :
"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację
."
a chcialem napisac docinke do kotasylwestra ze pisze bajki.doczytalem ich temat do konca i lipa,wywalili mnie. czy ja kiedys plakalem za ostrzeznie?hehe,wrecz odwrotnie.
sztywniaki nawet nie probowali nic wyjasniac ,od razu wypad z baru jak najwieksze prostaki.

pablo022
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 06 Lis 2005
Skd: 3CiTy
Wysany: 2006-12-13, 00:09   

PioterW napisa/a:
a czemu ja dostałem bana?

Tobie tez nie odpowiem,ale widze ze na tum forum tez masz ostrzezenie, wiec ktos pilnuje takze tutaj regulaminu,wiec na innych forach pilnuja takze,ale .....

uwazam ze dalsza debata kto jest za co winny nie ma sensu

dobranoc i mam nadzieje ze zakonczy sie ten bezsensowny spor nie wiadomo o co

pozdraiwm

Ostry 

Doczy: 13 Lip 2005
Skd: lewobrzezna warszawa
Wysany: 2006-12-13, 00:11   

Do beemwe--> frajera to sobie na podworku albo w domu poszukaj, ja nikogo nie obrazilem i obrazac nie mam zamiaru... I kto tu sie slinil i kto tu jest zalosny??hehehe...za to wlasnie lubie Beemka-klub i ludzi z tego klubu-forum...bo nikt z racji mojego mlodego wieku i samochodu jaki posiadam nie patrzy na mnie delikatnie mowiac spodelba tak jak to zauwazylem u Was...

Wyrazilem tylko swoje zdanie a ze reszta moze mysli podobnie wiec temat sie rozwinal...

Beti: e-36 328 cabrio "miss"
Beatka: e-32 740 "przyszla miss"

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-12-13, 00:12   

El Menello napisa/a:
no to mi tez dowalili :
"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację
."
a chcialem napisac docinke do kotasylwestra ze pisze bajki.doczytalem ich temat do konca i lipa,wywalili mnie. czy ja kiedys plakalem za ostrzeznie?hehe,wrecz odwrotnie.
sztywniaki nawet nie probowali nic wyjasniac ,od razu wypad z baru jak najwieksze prostaki.

A teraz przyznac sie każdy ile cennych informacji z technicznego albo innego podforum pomogło komus naprawic auto albo dowiedziec sie czegos?????????

Ja osobiscie dowiedziałem sie troszke i dziekuje ze przynjamniej ktos szuka ma wiedze a nie pisze posty o laniu wody z dzbana bez ucha.

Sorry menell ale czasem warto ugryzc sie w jezyk - serio a jak nie to polecam rozmowe z mamą naszego kolegi.

kuzyn 

Pomg: 4 razy
Doczy: 05 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-13, 00:16   

Już pisałem że korzystam z zasobów wiedzy technicznej BKP ale się tam nie udzielam.
natomiast BS... szczerze niczego tam nie znalazłem.
za każdym razem jak potrzebowałem info. brałem z BKP lub od Nas :mrgreen:
Głównie od Nas.

Kolega Ubott może potwierdzic :wink:
pozdro

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2006-12-13, 00:18, w caoci zmieniany 1 raz  

Menel 

Wysany: 2006-12-13, 00:17   

nie wiem o co ci chodzi kirek ale nie rozkminiam.moze masz swoj inny swiat.

wracajac do smiesznych textow to:
"raczej abstynencki...choc moze nie tyle abstynencki.lampke dobrego wina czy szklaneczke dobrego whisky chetnie wypije.ale pic zeby sie napic to nie dla mnie.nie lubie byc pijany ani pijanych osob" - napisal nijaki Kornelio :lol:

beemwe

Doczy: 30 Pa 2006
Skd: Germania
Wysany: 2006-12-13, 00:32   

Ostry napisa/a:
Do beemwe--> frajera to sobie na podworku albo w domu poszukaj, ja nikogo nie obrazilem i obrazac nie mam zamiaru... I kto tu sie slinil i kto tu jest zalosny??hehehe...za to wlasnie lubie Beemka-klub i ludzi z tego klubu-forum...bo nikt z racji mojego mlodego wieku i samochodu jaki posiadam nie patrzy na mnie delikatnie mowiac spodelba tak jak to zauwazylem u Was...

nikt nie patrzył na Ciebie spodełba , byłeś przyjęty dobrze ,przyjaźnie , ale widze że nie warto nie którym podawać reki bo później gryzą .

a te ost to za co :?:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 00:43   

widzisz Ostry - już Ci chłopaki nie dadzą possać palca :lol:
... a mogło byc tak fajnie, ale Ty nie potrafiłeś z tego skorzystać - teraz będziesz musiał z pospólstwem tłamsić sie na BKforum zamiast zpędzać czas w doborowym towarzystwie ludzi lepszych - arystokracji światka BMW :wink:

HeMP 

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Gru 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-13, 00:46   

El Menello napisa/a:
nie wiem o co ci chodzi kirek ale nie rozkminiam.moze masz swoj inny swiat.

wracajac do smiesznych textow to:
"raczej abstynencki...choc moze nie tyle abstynencki.lampke dobrego wina czy szklaneczke dobrego whisky chetnie wypije.ale pic zeby sie napic to nie dla mnie.nie lubie byc pijany ani pijanych osob" - napisal nijaki Kornelio :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie lubie byc pijany

bo mama a sie "kapnie" :mrgreen:

pozdrawiam :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 00:52   

ja też nie lubię być pijany - nikt nie lubi byc pijany
... a szklaneczka łiskacza, to wspaniały trunek dla beemiarza z wyższych sfer :grin:
do tego cygarko i wszyscy mogą mnie cmoknąć :grin:

Menel 

Wysany: 2006-12-13, 01:04   

buaahahhaa, musi sie pytac czy moze ? :lol:

Labrador 

Doczy: 30 Kwi 2005
Skd: Katowice
Wysany: 2006-12-13, 01:11   

kirek napisa/a:
Ile razy jeszcze bedziemy toczyc słowne potyczki na jednym i na drugim forum??

My jestescy jacy jestesmy i oni tez sa jacy sa - po co robic burdel i kolejne ostre słowa.

Wiecej luzy i przemilczen.

Kirek ,szkoda ,ze jestes w mniejszosci jesli chodzi o poglądy.

Bany menela , ostrego i kujona były nie potrzebne i zostały zdjete.

Nie rozumiem dlaczego niektórzy z was nakrecają wzajemną nienawiść obu for ,forum jak forum każde ma grupe osób którym odpowiada dany profl jednego czy drugiego forum i czy to bmw-sport ,czy beemka to ma swoje grono foumowiczów którzy z tego co wiemy mają inne podejście do kształtowania wizerunku marki BMW.

Nie mamy jednak nic przeciwko driftowi i wyscigom z udziałem bmw ,oczywiscie wszystko to powinno byc organizowane w miejscach nie zagrażających bezpieczeństwu innych użytkowników a nie na drodze publicznej.

Mam nadzieje ze teraz nie dostane ostrzezenia u was na forum i myśle że zamiast sie użerać jak stare przekupy lepiej sie piwa napić ,może kiedyś będziemy mieli ku temu okazje ,pozdrawiam wszystkich z beemka klub.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-12-13, 01:15   

Labrador napisa/a:
Mam nadzieje ze teraz nie dostane ostrzezenia u was na forum i myśle że zamiast sie użerać jak stare przekupy lepiej sie piwa napić ,może kiedyś będziemy mieli ku temu okazje ,pozdrawiam wszystkich z beemka klub.

To jest Gosc :idea:

Prawdziwa Chiquita w stadzie zwykłych bananów ( jest ich kilku , oczywiscie nie wszyscy ) :wink:

Popieram i tez sądzę iż nie ma co drzec Kotów dachowców o parę nieprzyjemnych wypowiedzi , zresztą ja tam wogóle na sportowe forum nie wchodze i żyje, jakby co to polecam , to zdrowe na serce :wink:

Frank

Doczy: 10 Lip 2006
Skd: Wlkp
Wysany: 2006-12-13, 01:26   

taaa, delegacja znów przybyła....

naprawde chłopaki, idzcie na piwko, podłubcie przy autkach, poobracajcie panny, pojezdzijcie sobie ( bokiem i jak tylko chcecie ) tylko skonczcie juz biadolic...

Oprocz Kirka , z ktorym mam wspolny jezyk nie tylko ze wzgledu na posiadane przez nas auta ( Kirek, pozdro ! ) , to cała reszta bije pianie nie wiadomo o co ....

forumowe wojenki dobre są dla 15 -to latków , wezcie to pod uwage. nudzi sie juz czytanie w kołko - ten napisał to , ten tamto, mnie tu zbanowali a mnie tam, ci są lepsi a ci gorsi , ci palą gume a ci nie, ci są nudni a my zajebisci ....

po to jest 100000000 for w internecie, zeby kazdy sobie klikał ,gdzie mu lepiej...

płaci wam ktos za te porywcze uniesienia w debatach o wyzszosci gruszki nad jabłkiem? jesli tak , to przepraszam..

pozdrawiam

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-13, 01:29   

spoko, ale Ty mi Labrador możesz chyba jako admin odpowiedzić na moje pytanie o bana

muszę przyznać, że skoro wy mnie u siebie nie chcecie, to wkurza mnie jak widzę Twój migający podpis, zachwalający forum, z którego usuwa się użytkowników z pobudek osobistych, bo jakis dekiel mnie nie lubi, ale lubi innego dekla, który całymi dniami siedzi w sieci i pisze gdzie się da - tak właśnie jest na waszym forum

więc się nie dziw - to nie kółko różańcowe, gdzie każdy będzie nadstawiał drugi policzek... bo może bmwsportowcy nas zaakceptują

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-12-13, 01:31   

Frank napisa/a:
forumowe wojenki dobre są dla 15 -to latków , wezcie to pod uwage. nudzi sie juz czytanie w kołko - ten napisał to , ten tamto, mnie tu zbanowali a mnie tam, ci są lepsi a ci gorsi , ci palą gume a ci nie, ci są nudni a my zajebisci ....

po to jest 100000000 for w internecie, zeby kazdy sobie klikał ,gdzie mu lepiej...

płaci wam ktos za te porywcze uniesienia w debatach o wyzszosci gruszki nad jabłkiem? jesli tak , to przepraszam..

Frank więc po co Tutaj piszesz? Nie mozesz kontynuowac u "Siebie" lub na 1000000000000 innych for ,tylko tutaj przenosisz swoje zale?

Wydaje mi się ze post Labradora wyjasnił wszystko w tym temacie ale widzę ze przyjechała delegacja....

Odpusc sobie

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-12-13, 01:39   

Jak dla mnie to narazie z BMS tylko Labrador i pablo022 pokazali klase która tamte forum tak sie szczyci...tylko oni byli w stanie zacząć prowadzić normalną rozmowe...
A teraz takie czasy że jak ktoś kogoś obraża to nie pozostaje to bez echa...
Do ludzi ze "Sportu"...twierdzicie że wywołał te teksty menell....to po jaką cholere zaczeliście jechać po wszystkich z BK...?? :evil: :roll:
Sam czytając niektóre posty miałem ochote napisać pare zdań na Waszym forum,ale jednak ja-prostak z Beemka Klub wykazałem sie większą kulturą od szanownej szlachty z BMW Sport.... :evil:

PozdrOOfki... :D

Dixi 

Pomg: 4 razy
Doczy: 24 Lut 2006
Skd: Gdynia
Wysany: 2006-12-13, 01:41   

a ja sie czuje jak... w przedszkolu... Prosze pani on mi zabral kredke....
ja pisze na sporej ilosci forum i nie wizde zadnego powodu by sie klocic....
jedyne co zauwazylem to to ze klotnia zaczela sie od kad MENEL zaczol pisac na forum jakies dwa dni temu oczywiscie nic do nie go nie mam... ale np. kolega PioterkW wlasnie wjechal na Zalewa (bardzo fajny gosc) i wogole na bkp...
wiec widze ze to beemka wjezdza na inne frum ale jak mowie to tylko moje spostrzezenia ja szanuje kazde forum bo wiem ile pracy trzeba wsadzic zeby wogole zaistnialo...
tyle ode mnie mysle ze nikt sie nie obrazi sie za ta wypowiedz :wink:

Frank

Doczy: 10 Lip 2006
Skd: Wlkp
Wysany: 2006-12-13, 01:42   

Piotrek napisa/a:

Frank więc po co Tutaj piszesz? Nie mozesz kontynuowac u "Siebie" lub na 1000000000000 innych for ,tylko tutaj przenosisz swoje zale?

Wydaje mi się ze post Labradora wyjasnił wszystko w tym temacie ale widzę ze przyjechała delegacja....

Odpusc sobie

a czemu mam sobie odpuszczac, podczas gdy wy wycieracie sobie geby naszym forum ?

labrador odpisał i od razu został nazwany szlachetniejszą odmianą banana :lol:

i nie przenosze zadnych zali Piotrek , tylko pisze co mysle . jak zwykle. jak mi sie zachce nazwac obrazajacych bmw sport bandą kmiotków to tez tak napisze. ale wolałem jednak zauwazyc,ze nie ma sensu pieprzyc głupot o innych forach bo to nie ma sensu. moge zaraz załozyc temat na b sport- : "beemka-klub...buehehehe " ...tylko po co ?

a jak mi zadajesz pytanie po co tu pisze , to przeczytaj tytuł tego tematu - moze cos Ci sie rozjasni.

Labrador 

Doczy: 30 Kwi 2005
Skd: Katowice
Wysany: 2006-12-13, 01:46   

PioterW napisa/a:
muszę przyznać, że skoro wy mnie u siebie nie chcecie, to wkurza mnie jak widzę Twój migający podpis, zachwalający forum, z którego usuwa się użytkowników z pobudek osobistych,

co do bana to jak juz powiedziałem został zniesiony ,moim zdaniem został on wystawiony zbyt pochopnie ,a co do migającego podpisu jesli Tobie lub komus z administratorów tego forum bardzo on przeszkadza to go usunę

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-12-13, 01:47   

Frank napisa/a:

a czemu mam sobie odpuszczac, podczas gdy wy wycieracie sobie geby naszym forum ?

labrador odpisał i od razu został nazwany szlachetniejszą odmianą banana :lol:

i nie przenosze zadnych zali Piotrek , tylko pisze co mysle . jak zwykle. jak mi sie zachce nazwac obrazajacych bmw sport bandą kmiotków to tez tak napisze. ale wolałem jednak zauwazyc,ze nie ma sensu pieprzyc głupot o innych forach bo to nie ma sensu. moge zaraz załozyc temat na b sport- : "beemka-klub...buehehehe " ...tylko po co ?

a jak mi zadajesz pytanie po co tu pisze , to przeczytaj tytuł teg tematu - moze cos Ci sie rozjasni.

Jaki Ty agresor jesteś... :lol: :lol: :lol: uważaj bo kiedyś w realu trafisz na większego agresora.. :evil: :twisted: :twisted:

A jesli chodzi o to jak został nazwany labrador,to pierw prześledz forum i wtedy zauważysz jaki humor tu panuje i ze było to max pozytywnie napisany... :idea:
i łaskawie jak już jesteś tym szlachcicem z nieagannymi manierami,posiadającym BMW lepsze od wszystkich,to zaczniej też pisac bez przekleństw..

PozdrOOfki... :D

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-12-13, 08:08   

yo!
he he he jak dawno nie było zadymy to juz po zadymie :mrgreen:
aloha :mrgreen:

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw