Chyba jedyny możliwy termin.Postaramy się wysłać z Pomorza delegację
Ja jestem bardzo chętny . Termin pasuje autko mam juz po remoncie no i 3 miejsca są Brunio, Maras? ktoś jescze?
Prosze bardzo jak zwykle pomorze mnie zaskakuje zawsze chetni i gotowi a STOLYCA?????
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jeszcze nie jest za pozno, chcemy jechac do dzieciakow przed swietami, wiec mysle ze do 15-go mozemy spokojnie robic zbiorke, zeby ci ktorzy maja wyplate 10-go tez mogli sie dolozyc.
Spójrzcie na temat >>Dom dziecka - lista ofiarodawców
Serce rośnie, jak się patrzy na tę listę.
Pięknie prezentują się Wasze niki w takiej ilości!!!
Całusy dla Was wszystkich za dobre serducha - M.
Tak zbiórka do 15 grudnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozniej sobota na zakupy a niedziele 17 grudnia wyjazd - do domku dziecka jakos w godzinnach rannych (chyba ze wiekszosc bedzie za pozniejszymi godzinami).
Pzdr
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kiras nie przesadzaj z tymi godzinami rannymi - jest grudzien, jak sie pogoda zepsuje to pomorze bedzie mialo z 6 godzin jazdy, albo i wiecej. Proponowal bym poludnie, albo nawet troche pozniej.
Ja przepraszam że na liście nie będe ale zbieram na operację dla siebie niewiele mi brakuje a muszę mieć nieco ponad 3tyś,zl n jakiś preparacik co mi ze stanów ściągają, a kasa chorych nie refunduje tego tak że przepraszam
Panowie i panie, co z wami? Tak dobrze szlo i zabraklo rozpedu, licznik stanal Licze na to ze w niedziele jest 10-ty, wiec sporo osob bedize po wyplacie i jeszcze troche zbierzemy
Przy okazji jeszcze 1 rzecz:
rozmawialem z dyrektorem jakis czas temu, potrzebuja nastepujacych rzeczy:
tuszy/tonerow do drukarek:
HP 945C
HP Laser jet 6L
Brother HL 1430
Epson Aculaser C1100
Oprocz tego to co wspominalem wczesniej, czyli artykuly biurowe, papier, srodki czystosci, skarpetki, podpaski itp, oprocz kasy mamy juz troche podarowanego towaru, ale przedmioty z tej listy caly czas sa "most wanted", jesli cos takiego komus zalega to chetnie przygarniemy
własnie poszlo sory, ze tak pozno!!! a znajdzie pomorze miejce zeby mnie przygarnac to chetnie odwiedze dzieciaki i pomoge
ja niestety kasy nie dam... wiadomo czemu
ale mam pomysł...
JUTRO WYSTAWIAM OFICJALNIE ZMIENIARKE ALPINE ZE ZŁĄCZEM BMW NA ALLEGRO (niestety bez kabla) I WYLICYTOWNA KWOTA CAŁKOWICIE ZISTAJE PRZEZNACZONA NA DZIECIAKI!!!
Puz a może zrzuta na wache (bo i tak kumpel wisi mi pare literków) i lecimy trumną?
Ja Panowie mam już komplecik, ale też nie wiadomo jak z rzeczami zakupionymi. Czy to się wszystko zmieści do mojej Basi. Czuje po kościach, że drugie auto będzie potrzebne więc róbta zrzutę i jedziemy
własnie poszlo sory, ze tak pozno!!! a znajdzie pomorze miejce zeby mnie przygarnac to chetnie odwiedze dzieciaki i pomoge
ja niestety kasy nie dam... wiadomo czemu
ale mam pomysł...
JUTRO WYSTAWIAM OFICJALNIE ZMIENIARKE ALPINE ZE ZŁĄCZEM BMW NA ALLEGRO (niestety bez kabla) I WYLICYTOWNA KWOTA CAŁKOWICIE ZISTAJE PRZEZNACZONA NA DZIECIAKI!!!
Puz a może zrzuta na wache (bo i tak kumpel wisi mi pare literków) i lecimy trumną?
Ja dzisiaj cos puscilem bo dopiero mialem czas przysiasc przy kompie, sorki ze malo ale tylko tyle zostało mi na rachunku a wyplatka dopiero w tygodniu tylko ze znowu mnie nie bedzie w chacie.
W niedziele chetnie sie przejadziemy z zona z Wami a moze jak sie uda zalatwimy jakies owoce dla dzieciakow.....
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i