|
KALENDARZ - NAJPIĘKNIEJSZE E36 , a co my gorsi...?? |
| Autor |
Wiadomo |
Yakuzatti

Pomg: 19 razy Doczy: 04 Pa 2006 Skd: Bytom/Katowice
|
Wysany: 2006-12-06, 21:34
|
|
|
| Gasper napisa/a: | | Yakuzatti obiecał, że zrobi szatę graficzną tego kalendarza. Kto się pisze na kupno? Ja od razu bym wziął 3 sztuki... |
Postaram sie Gasper Ale Panowe, najblizej w weekend bo Ci od E30 byli piersi, znaczy pierwsi
A i nie obrazicie sie jak gdzies wstawie e36 mojego tatuska? bedzie mu bardzo milo i od razu pisze sie na ten kalendarzyk w takim razie.
Jako taki artystyczny wzglad na zdjecie. Nie wiem, na koncu, po srodku byle gdzie |
|
|
|
|
 |
Kujon

Pomg: 4 razy Doczy: 09 Lut 2006 Skd: Tarnów
|
Wysany: 2006-12-06, 22:15
|
|
|
| JacekG napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | udało mi się jako pierwszemu zobaczyć ten kalendarz- jest rewelacyjny
nosi tutuł : " JAKA GłOWA TAKIE AUTO - E36 FOREVER"
Aby wtajemnieczyć Was troszkę -przedstawiam pierwszą stronę kalendarza włascicieli E36
Obrazek
Zespawany manekin w srodku jest własnością BMW KLUB TARNÓW |
która z postaci na tym zdjęciu ma treści pokarmowe na ubraniu?
fotografujący czy denat? |
jaki denat lekko wstawiony
[ Dodano: 2006-12-06, 21:17 ]
| Yakuzatti napisa/a: | | Gasper napisa/a: | | Yakuzatti obiecał, że zrobi szatę graficzną tego kalendarza. Kto się pisze na kupno? Ja od razu bym wziął 3 sztuki... |
Postaram sie Gasper Ale Panowe, najblizej w weekend bo Ci od E30 byli piersi, znaczy pierwsi
A i nie obrazicie sie jak gdzies wstawie e36 mojego tatuska? bedzie mu bardzo milo i od razu pisze sie na ten kalendarzyk w takim razie.
Obrazek
Jako taki artystyczny wzglad na zdjecie. Nie wiem, na koncu, po srodku byle gdzie |
Yakuzzati jako kierownik ds. zręcznościowo-manualnych masz pierwszeństwo w kalendarzu |
|
_________________ www.polerujemy.rox.pl
www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki
 |
|
|
|
 |
korzuch

Pomg: 2 razy Doczy: 29 Mar 2004 Skd: z stąd
|
Wysany: 2006-12-07, 07:15
|
|
|
yo!
ja 2 przygarne
aloha |
|
|
|
|
 |
Rafał

Pomg: 5 razy Doczy: 23 Lip 2004 Skd: bardzo mobilnie
|
Wysany: 2006-12-07, 07:40
|
|
|
| JacekG napisa/a: | która z postaci na tym zdjęciu ma treści pokarmowe na ubraniu?
fotografujący czy denat? |
tak patrze na to zdjecie i widze siebie dobrze z ze w roli "fotografujacego"
| Kujon napisa/a: | | jaki denat lekko wstawiony |
buehehehehe chyba lekko zaspawany !!!!!!!!!!!!!!! |
|
_________________ POL-ROW.PL |
|
|
|
 |
|
|