to jednak znalazł się odpowiedni kupiec, czyli wczorajsze upalanko było ostatnie z tobą za kierownicą - wszystko jest uwiecznione
mam nadzieje że nowy właściciel też będzie o nią dbał tak jak ty
Wlasnie jakos Twa beemka wzbudzila we mnie pozytywne odczucia na temat innego nadwozia niz cabio. Pokazales, ze da sie zrobic naprawde sliczego sedana. Gratuluje i zycze tak samo udanej nastepnej bawarki. Moze tym razem zaszalejesz z E36?
Mi tez szkoda, moze nie byla moja ale jakos mnie uszczypnelo to, ze juz sprzedana.
Urbi Komarkiem tez sie mozesz zabic nie potrzeba tu 360Km/h zeby sie zabic,
wystarczy nawet 5km/h
A co do Piteksa e30tki no szkoda, bo naprawde najladniejsze 4d, ciekawe co bedzie nastepne, oby tylko tak samo ladnie wygladalo jak byla,
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Urbi Komarkiem tez sie mozesz zabic nie potrzeba tu 360Km/h zeby sie zabic,
wystarczy nawet 5km/h
A co do Piteksa e30tki no szkoda, bo naprawde najladniejsze 4d, ciekawe co bedzie nastepne, oby tylko tak samo ladnie wygladalo jak byla,
porownaj statystyki - ile osob zginelo na komarach a ile na scigach
a na lato na 100% będą 2 kółka chce poczuć te 3 sekudy do 100
ty to masz zajebiscie. moja foka nigdy by mi na to nie pozwolila. czasami sie zastanawiam czy jej nie olac i jeszcze poczuc zycia
tez bym sobie na lato cos takiego zapodal i zostawial stare beemki w tyle i nowa foczke poznal...
nie kupuje narazie fury , póki co to mam firmową 120 a na lato na 100% będą 2 kółka chce poczuć te 3 sekudy do 100
Heh no to niezle motorek to jest to 3 sekundy do 100 to kupujesz cos mocniejszego
Powodzenia w poszukiwaniu, napewno wrazenia z jazdy bedziesz mial niesamowite
Wiem co pisze Ale Ja to juz na odwrot koniec z motorami(Moze kiedys) teraz chcem furke
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
moja mi tez nie pozwala ale co tam.... nie ma nic do gadania kupi się pierscionek to jej przejdzie
z tym pierscionkiem to nawet dobra bajera. moja tez na niego czeka. to poczeka do lata i moze posmigamy razem? a narazie poczekam na efekty z twojej baj