yo!
a ja mysle ze sam solenizant w afekcie wykasował sobie konto i robi teraz afere schizofreniczną i moge dostac narte i co z tego robienie z siebie menczennika jest teraz popularne tylko po co tak jak uwazam bo za duzo pitolenia w tym temacie i noker proboszcz jest niewinny
aloha
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-12-01, 10:57
paskudna sprawa
noker czy po otrzymaniu haseł znieniłeś je??
darco w jakim stanie byłes jak siedałeś do kompa?? czy wszystko pamietasz?
ten co to zrobił napewno nie jest mądry.
przykro mi to wszystko czytać!
to musi być ktoś z tego forum , znał zapewne sytuacje w klubie i moment kiedy to Darco odchodził...plan nieżle obmyślony a wykonanie miało zapewne na celu skłucenie ludzi.
yo!
a ja mysle ze sam solenizant w afekcie wykasował sobie konto i robi teraz afere schizofreniczną i moge dostac narte i co z tego robienie z siebie menczennika jest teraz popularne tylko po co tak jak uwazam bo za duzo pitolenia w tym temacie i noker proboszcz jest niewinny
aloha
Wiesz... albo ugryze się w język
Teraz woda rozlana i nie ma czego zcierać. Generalnie to chociazby się wysrało, to nie dojdziecie do tego kto wykasował konto Darco. Ja radze sprawdzić w bazie sql, kto ma na prawdę przywileje administratorskie i natychmiast zmienić hasło do sql i servera. A tak w ogóle to poleciłbym Klubowi zakupić nowe konto hostingowe i bazę sql, do której bedzie miał dostęp tylko adminstrator - webmaster. Bo ja myślę, że konto zostało usunięte jak nie z bazy, to przez osobę posiadającą uprawnienia tymczasowo administratorskie.
Jesli Darco zechce, to można przywrócić jego konto z backupów, lub niech sobie załozy nowe. Temat zamknąć i nie wyciągac więcej na światło dzienne.
Powiem, że sprawa mi smierdzi. Za długo siędze w phpbb, by poleciec na takie bajki. Dla mnie koniec tematu.
Wysany: 2006-12-01, 15:53
kafarek napisa/a:
Za długo siędze w phpbb, by poleciec na takie bajki. Dla mnie koniec tematu.
ale mam nadzieję, że w związku z tym pomożesz na ile sie da ustalić syfiarza ... tak poza tym tematem
ludzie, po prostu cofniemy sie o pare miesiecy (od momentu backupa sql`a) i przywrocimy wszystko, no chyba ze Darco zacznie od nowa. Nie ma sensu problemu robic. Ale jak nie byl backup sql`a to nie ma sensu cofac sie.
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2006-12-01, 16:53
Yakuzatti, cofać się kilka miesięcy dla jednego konta? to jest od truskawki postów. A zresztą raczej częściej były robione kopie, chociaż zależy też ile ma baza i od chęci adminów. Moim zdaniem trzeba zamknąć temat i to skończyć, bo i tak nic się nie wymyśli. A dla Darco zrobić konto, albo spróbować odzyskać z backupa i tyle.