srodowy ranek ... wstaje godzina 6:15 ... zatoczylem sie .. i padlem trupem na wyro ... 2 probe podjalem ok godziny 13 ... zakonczona wielkim sukcesem ... doszedlem do drugiego pokoju gdzie usnalem przed TV bylo fajnie jak na moj gust
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-26, 00:37
tia, shreku cwaniak mial na popoludnie a ja jak wpadlem do pracy to wszyscy poczuli odor alkoholowy a ja zdychalem pol dnia.
nastepne wypady tylko w week !
Prosze o wykasowanie tego całego POSTU bo to przynosi wstyd!!Nic to nie ma wspolnego z klubem a zle rysuje sie to na reputacji.A do libacji mozna sie umawiac na PW.GG i innych srodkach komunikacji miedzy ludzkiej.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Prosze o wykasowanie tego całego POSTU bo to przynosi wstyd!!Nic to nie ma wspolnego z klubem a zle rysuje sie to na reputacji.A do libacji mozna sie umawiac na PW.GG i innych srodkach komunikacji miedzy ludzkiej.
Już dawno o tym pisałem ...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Już dawno o tym pisałem ...
dobrze powiedziane ! POSTU a nie tematu mozecie wykasowac ten post kirka bo faktycznie wstyd