Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-24, 00:23
Piotrek napisa/a:
oj juz nie gadaj i tak ja miałem najwiecej plaka na aucie
widac ze nie znasz mojej beemki, plakowalem mniej wiecej co drugi dzien i tak samo jezdzilem na myjnie. choinka/zapach koniecznie zawsze nowa i pachnaca
ale sorry ! nigdy bym nie naplakowal pedalow
Menel spokojnie nie denerwuj się tak Zorganizuje się impreze alkoholową w przyszłym roku tylko żeby cieplej było......
Można przecież wypić w weekend gdzieś.....
hej,
qtwa, wezcie sie zdecydujcie czy jest ta impra czy nie....
ja i tak bede w lodzi w sobote rano wiec mam zamiar sie wybrac do Borek....
ale szlag mnie trafi jak tam nikogo nie bedzie...
jak mam pic sam w borkach to wole to zrobic w zielonej gorze....
prosze o info.... gdyby mnie nie bylo na forum to walcie na kom 509 464 484.
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Aż 14 stron trzeba było nastukać aby ostatecznie dojść do wniosku, że ....... wyjdzie z tego wieeelka ..... lipa. I co na to organizator???
Pozdrowienia i całuski dla zawiedzionych - M.
hej,
po przemysleniach i przeczytaniu wiadomosci w necie o Halembie wnosze o odwolanie impry ze wzgledu na zalobe narodowa....
wiem jak bardzo niektorzy chcieli sie spotkac i pobawic.... ja tez do tych osob naleze...
ale uwazam, ze jako osoby, ktore reprezentuja beemka-klub i forum powinnismy uczcic ta tragedie minuta ciszy i odwolaniem lub przeniesieniam imprezy na inny termin...
(moze na sylwestra uda nam sie zrobic cos wspolnie)...
Ze wzgledu na wydarzenia w kopalni Halemba rezygnuje z wyjazdu na Wielka Libacje Beemka-klub
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
:cool:Nieważna ilość lecz kto będzie,JEDZIEMY A co do tragedji w kopalni (*),lecz to przecież niemoże dezorganizować życia bo ono trwa dalej.Jestam za wyjazdem.
Wysany: 2006-11-24, 19:20
tragedia tragedia, przeciez na takim wyjezdzie nie ma zabawy jak gdzies na dyskotece itd wiec ja tu problemu nie widze.rozumiem straty ich rodzin itd ale bez przeginania.
wlasnie do mnie zadzwonil Wrona z informacja ze rozwalil miske olejowa i wlasnie spisuje cale zdarzenie z policja wiec on tez odpada.
ja tez tak jak napisalem mam to wszystko w d***.
sorry chlopaki ale widze ze pic to trzeba samemu w domu, nie umawiac sie ogolnie na forum i tak mi bedzie najlepiej.
Wysany: 2006-11-24, 22:20
czy ja wiem czy musze? narazie chce ale cos w twoim powiedzeniu noker jest bo laska sie ze mna ciagle o to kloci i mowi ze jestem alkoholikiem.
chyba troche przesadza bo czy 8-10 butelek 0.5 l miesiecznie to juz alkoholik? ja tam nazywam sie smakoszem
Wysany: 2006-11-24, 23:37
tak, bedzie spot a ten dziecinny lamusiarski temat prosze zamknac/zablokowac i tylko zamknac/zablokowac a nie usuwac bo nam wszystkim poczte zapcha !!!