lagadula - my też nie jesteśmy debilami, którzy zarzynają auta jak Dzidek
a fakt, że nie mamy aż tak poważnego podejścia do wielu spraw jak Wy, to nie znaczy, że kogoś nie szanujemy - wręcz przeciwnie ... tyle, że czasem lubimy się troche pośmiać
już nie gadaj - ta prowokacja nie była taka najgorsza
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-19, 17:16
lagadula napisa/a:
A wasze porównanie i próba prowokacji lekko nie wyszło.
Ja szanuje i klub beemki i mój, w którym jestem także modem. Nie robię wam zadymy na forum, dlatego proszę też o szacunek w drugą stronę.
ja tez szanuje wasze forum bo w przeciwienstwie do tego pseudo sport bmw u was mozna sporo ciekawych technicznych tematow przeczytac wiec nie robie u was maxymalnej rozpierduchy tylko taka delikatna jak wlasnie z tym kubica ze niby tu palenie gumy,tam polewka podswiadoma z waszego forum itd itd, wiesz o co chodzi...
to forum jest jak narazie dla mnie idealne bo jest i troche tematow technicznych,troche wiejsskiego tuningu,troche jajcarskich tematow i tak ma byc ale podobno maja sie za mnie wziasc po wyborze nowego zarzadu hehehe ,chca chyba do was dorownac czyli do maxymalnego sztywniactwa czyli faceci bez jaj
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-19, 18:38
nom, sam sie usmarowalem nia po calosci i nie moge z siebie jej zdjac wiec bede teraz musial byc wazeliniarzem po calosci bo wiesz...nowy zarzad patrzy
co do bolidu to chyba 2.6l i to jest V6 a kreci sie do 22rpmow chyba
Mam w gazecie ze ten co nim kubica jeździ to jest poj. 2400 turbodoładowany V8 ok 720 KM oficjalnie. Waży 74 kg. Tak pisza w tym art. o Kubicy w logo.
co wy za gazety czytacie? fakt? od bardzo dawna turbo w f1 jest zakazane!
a co do palenia gumy to kubica pali widowiskowo a nie wiesniacko. ciekawe co by powiedzili szefowie bmw jakby spalil do wystrzu a potem na felgach dojechal:) albo tak jak niektorzy w toruniu kwalkami opony pourywal pienknego "m technika" w swoim bolidzie.
bkp trzyma sie twardo zasady nie palenia gumy i dobrze. bo jakby i tam mozna bylo pokazywac to miedzy innymi inne fora by mialy mniej urzytwkwnikow bo gdzie bysmy sie chwalili filmami jak jedzimy bokiem, czy palimy kapcia (ale nie auto).