Troszke odbiegne od tematu .. mozna sprawdzic czy plyn chlodniczy jest letni czy zimowy bo nie bardzo wiem ? jesli mozna to jak i gdzie
a sprzedają w marketach itp. takie próbniki w jakiej temp. płyn zamarza, kosztuke to pare zł, mam takie coś w domu ale w sumie nigdy jeszcze się tym nie posługiwałem
łacze sie z toba w bolu bo wiem co czujesz ...nie mam zimowek, centralny zamek zamarzl chyba na amen ( fury sie nie da otworzyc ), wycieraczki nawalily nie wiedziec czemu, amory zdychaja....chyba moja beta tez pojdzie w odstawke...do konca zimy...juz sie nie moge doczekac wiosny kruca fiks....nowe amory, centralny, lakier....ale mi sie smutno zrobilo...kiedy to bedzie
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-11-02, 23:44
Wawa będzie mroźna do wtorku z niewielkimi opadami, głównie deszczu. Wtorek i środa zapowiadają sie na ok 10stopni na plusie ... zobaczymy jak dalej...
za pare dni ma byc znowu cieplo, ale ja na dniach zmieniam oponki i jade sie poslizgac nie ma co
Yaku o jakim lotnisku mowisz, muchowcu, tam gdzie bylismy czy znalazles jakas cudna miejscowke??
center, tak tak chodzi mi o muchowiec, ale jeszcze poszukam czegos ciekawego na slasku. Znam paru ludzi z hondy klubu/mazdaklubu i takich tam, moze oni cos poleca. Btw. Jak pojedziesz sie poslizgac to wezme kamere xD Pozdro.