BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Rdza jest trendy =)
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-10-28, 00:32   

menel napisa/a:
chlopak ma kase i to nie jest jedyne jego auto wiec moze sie bawic w roost

może się nawet bawić w piaskownicy i kupić odchody ostatniego żyjącego nosorożca bokakuka, które będą warte 100x tyle, co te felgi i jeszcze więcej razy tyle, co cała roost-ascona.... tylko czy to będzie fajne?.... bo awangardowe na pewno
Salvador Dali żeby być awangardowy, chlastał sie brzytwą i tarzał potem w kozim łajnie

a jak chcesz menello przebić gościa od roosta i być jeszcze bardziej trendy, to proponuję przestac używać kolejnych puszek plaka, tylko zapuścić auto w sposób, który sugerował by, że samochód nie był sprzątany od czasu wyjazdu z fabryki
jak zdobędziesz jakieś stare gadżety z końca lat '80 i td. - np. kapsel po piwie, które przestali produkować w 1988 roku, albo starą gazetę (najlepiej trybune ludu), nierozpakowane eros olex (może jeszcze ktoś pamięta), to wrzuć je sobie za fotel, a do bagażnika wsadź relaksy i juniorki i eksponuj na każdym zlocie - wtedy ascona, którą można zrobić w ciągu 24h nie będzie dla Ciebie niczym specjalnym - wreszcie, to nie Ty będziesz podziwiał, ale Ciebie będą podziwiać :idea: ... może nawet opiszą Cię w szacownym MaxiTunink :lol:

... a jak ktos powie wulgarnie, że masz po prostu burdel w samochodzie, to znaczy, że się nie zna i że jest 10 lat za murzynami

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-10-28, 00:45   

hehe, zawsze miło czytać Twoje posty Pioter ;) spoko, nie wszystkim musi się podobać, ale jakby nie było, ciężko pozostać obojętnym patrząc na asconę Peva i o to chyba chodzi nie? ;)

e36 318ti compact szrotex

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-28, 00:48   

ale pioter ja mam w planach kupic waska lampe 323 i zrobic z niej roosta. tylko czy do lata nie bedzie takich projektow za duzo? zobacz, pevo juz jest w GT i w necie..cos w tym jest 8)
jako drugie autko spoko moge sobie przy takim roscie dlubac. blacha roost aby fele mialo przekozak i srodek bardzo zadbany 8)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-10-28, 01:47   

Sosen napisa/a:
hehe, zawsze miło czytać Twoje posty Pioter ;) spoko, nie wszystkim musi się podobać, ale jakby nie było, ciężko pozostać obojętnym patrząc na asconę Peva i o to chyba chodzi nie? ;)

Sosen - mi nie przeszkadza, że ktoś sobie zrobił odpał - ja to nawet popieram, tylko nie mogę objąć swoim małym, jak widać. rozumkiem, że komus to sie może podobać.... ale skoro tak, to staram się być kreatywny i zarzucam nowe pomysły :lol:
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2006-10-28, 01:50, w caoci zmieniany 1 raz  

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-10-28, 01:48   

No i tak trzymaj hehe.
pozdrawiam
Sosen

e36 318ti compact szrotex

Wywietl posty z ostatnich: