u mnie podobnie jak u L Lukasza ojciec palił ponad 20 i pewnego dnia stwierdził że truskawka to badziewie, ranny kaszel i od 12 lat bez fajek czuje się znacznie lepiej.
Ja w sumie też mam lepsze samopoczucie, humor i w ogóle jest ok.
A mi się zdażyla wpadka... tzn kiedy film mi się urwał, na drugi dzień oglądałem zdjęcia i okazalo się, że paliłem, nastepnego dnia zapaliłem ze 3-4 fajki i co mnie najbardziej ucieszyło- dostałem wstrętu! w ogóle mi nie smakowały bleee, wręcz nie dobrze mi po nich było i od tamtej pory nawet o tym nie mysle.
oki to ja tez sobie dam to postanowienie .. nie pale .. ale zastosuje to dopiero od niedzieli ! bo w sobote sie kroi ostra popijawa .. a ja nienawidze palic na kacu .. wiec pierwszy dzien bez faki przejdzie bezstresowo .. kiszka bedzie w poniedzialek .. zobaczymy
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
oki to ja tez sobie dam to postanowienie .. nie pale .. ale zastosuje to dopiero od niedzieli ! bo w sobote sie kroi ostra popijawa .. a ja nienawidze palic na kacu .. wiec pierwszy dzien bez faki przejdzie bezstresowo .. kiszka bedzie w poniedzialek .. zobaczymy
Ja nie pale znow... narazie to tylko 6 dni i juz fajki zaczynaja mi sie snic po nocach. Zauwazam ludzi z papierosami na ulicy. Z wystaw kioskow usmiechaja sie do mnie pudelka moich ulubionych fajek... ale ja odwracam glowe i mowie im zdecydowane NIE
Z doswiadczenia wiem ze jeszcze najgorsze przedemna..........
Ja nie pale znow... narazie to tylko 6 dni i juz fajki zaczynaja mi sie snic po nocach. Zauwazam ludzi z papierosami na ulicy. Z wystaw kioskow usmiechaja sie do mnie pudelka moich ulubionych fajek... ale ja odwracam glowe i mowie im zdecydowane NIE
Z doswiadczenia wiem ze jeszcze najgorsze przedemna..........
Cieszę się, że zmądrzałaś!!! A teraz spójrz na dodatni aspekt sprawy!
.......... Nie będzie Ci śmierdziało z ............. "ustów"......!!!
Wszyscy koncza z nalogiem
A ja sie pytam co bylo przyczyna rozpoczecia szpan bo koledzy/kolezanki pala oznaka doroslosci
Co jest w tych papierosach czego nie ma w czyms innym
Pozdro i zycze wytrwania