ciekawe wyposazenie .. tylnie szybki uchylne, tempomat .. i brak klimy ..
od czego sa te wskazniki na slupku pokazuja zdziwienie innych kierowcow jak ich 1.6 objechal ?
Zapomniałeś jeszcze o skórze,podgrzewanych siedzeniach i telefonie strasznie dziwne,że nie ma klimy ale jeszcze w E36 klima jest rzadkością i ciężko jest szukać samochodu pod jej kontem.
Te zegary to ciśnienie i temperatura oleju przydaje się czasem jak się bawisz gdzieś po torze...a co do wyposarzenia to wszystko zakładałem sam bo jak ją przywiozłem to była totalna seria i nie miała nic poza szybami el,lusterkami i szybrem...klimy nie ma dlatego że i tak już jest przyciężka i stwierdziłem że na te parę dni upałów nie warto jej zakładać (chociaż już miałem leżeć gotową do założenia)...
A tak wyglądała na początku...
Zmiany:
-zderzaki M3
-szerokie listwy M3
-lusterka M3
-szeroki gril od M3
-blenda tył
-progi
-brewki
-lampy przód i tył
-wydech
-oznaczenie modelu
-ciemne szyby
-skóra+podgrzewane fotele
-elementy deski rozdzielczej od 96 rocznika
-podłokietnik skóra
-oryginalny telefon BMW
-tylne szybki otwierane elektrycznie
-boczki na 4 głośniki-skóra
-kierownica
-gałka biegów
-dodatkowe zegary ciśnienia i temperatury oleju
-ramki na zegary
-zagłowki tył skóra
-klamki bez zamków
-domykanie szyb z pilota
-pas na przedniej szybie
-rozpórka kielichów
-filtr stożkowy
-zawieszenie od M3
-profesjonalne stroboskopy w halogenach
W trakcie budowy zabudowa audio....system 14 głośnikowy, dwa subwoofery Toxic, wzmaczniacz Magnat HOTROD 4500 1500W, jednostka sterująca jescze nie wiem jaka?!?!?, kondensator i pare innych bajerów, wszystko podświetlone neonami wewnatrz...mam nadzieje że bedzie ładnie
Ostatnio zmieniony przez dzikus 2006-10-15, 20:07, w caoci zmieniany 2 razy
a sie podniecacie szpachlowoz pierwsza klasa jak to wyglada wszedzie zywica, jakies migajace lampki w halogenach, nie ma klimy, felgi mega bida nawet parapetu nie maja, jakies tandetne zagary w srodku dopiero komunie miałes, no i ten znaczek na klapie nie do przyjecia
JUZ NIE RAZ PISALEM ZE BUNIA OK!NIE WIEDZIALEM TYLKO ZE TEZ JA OD PODSTAW ROBILES TAK JAK JA SWOJA CHOC TWOJA BYLA JESZCZE WIEKSZY GOLAS OD MOJEJ. RESPEKT DLA CIEBIE BO MALO OSOB W POLSCE BIERZE SIE ZA ROBIENIE CZEGOS OD PODSTAW NAJCZESCIEJ KAZDY SZUKA JUZ JAK NAJLEPIEJ WYPOSAZONEJ A POZNIEJ TYLKO JEZDZI.TO FAJNE ZE MASZ JA ZROBIONA TAK JAK CHCIALES.JA SWOJA TEZ ZROBILEM CO PRAWDA PRZEZ TRZY LATA ALE TAK JAK CHCIALEM TERAZ TYLKO NA PRZYSZLY SEZON BRAKUJE DOBREGO GWINTU. POZDROWIENIA. TRZYMAJ TAK DALEJ.
Oj Puz teraz to Ci już ten "szpachlowóz" na światłach nie odpuści... i nie będzie teraz tłumaczenia że jedziesz w pięciu albo że na gazie i pod górke... \
No i też myślę o gwincie na przyszły sezon i jescze jakies dwa-trzy cm niżej ją dać 8)
Siemka brachu i wpadnij znowu na kawe bo mam kupe nowych filmików
Czy coś pisali to nie wiem już druga osoba mówi że coś było nabazgrolone gdzieś ale nic o tym nie wiem...kiedyś ktoś jej tam jakieś fotki robił ale nie wiem po co A co do fenomenu flagi to nie kumam... A co do kawy puz to otwarte od 18 do ........
[ Dodano: 2006-10-21, 09:23 ] [ Dodano: 2006-10-21, 01:52 ]
No i powoli audio zaczyna wyglądać a to dopiero połowa drogi...sorry za jakość ale telefonem robione
...w trakcie budowy...
...to zasila przód...
...to zasila subwoofery...
...zwrotnice na zamówienie robione...
...a tak wygląda połowa drogi...
...a tu znowu zabawa
...a wszystko z kumplem robiliśmy u niego w garażu ...
Tylne szyby niestety tylko oryginały musisz sobie załatwić tak jak ja brałem z rozbitka...ja położyłem oryginalna instalacje i silniki do nich...a co do audio to dopiero początek
Orginały, tzn co konkretnie potrzeba? Przełaczniki, silniczki otwierające szyby, kable i co jeszcze?? Zasilanie idzie normalnie 12V??, same szyby tez trzeba wymieniac czy nie Bo szczerze mowiac powaznie nad taka operacją sie zastanawiam, brak elektrycznego uchylania tylnich szyb to dla mnie chyba najwieksza wada w coupe
Potrzebujesz oryginalną (najlepiej) wiązke,przełączniki (pasują chyba od każdej od szyberdachu na te grube bolce),silniczki i te dzwigienki przy szybach i to wszystko...dwie godziny roboty jak masz troche pojęcia...